یادداشت روز: چرا «بارسا» قهرمان زودهنگام لالیگاست؟
درواقع تنها خود بارسلونا میتواند این قهرمانی را از خودش سلب کند و تیمهای دیگر و حتی رئال مادرید شانس چندانی برای کاهش امتیازهای فعلی با این تیم ندارند.
سایت گل- در حالیکه 17 مسابقه دیگر تا پایان رقابتهای این فصل لالیگا باقی مانده، اما قهرمانی بارسلونا دراین مسابقات تقریبا قطعی است و کاتالونیاییها جام قهرمانی را در ماه میبالای سر خواهند برد.
درواقع تنها خود بارسلونا میتواند این قهرمانی را از خودش سلب کند و تیمهای دیگر و حتی رئال مادرید شانس چندانی برای کاهش امتیازهای فعلی با این تیم ندارند. آبی اناریها تیم فوق العادهای دراین فصل داشته اند. اگرچه دراین تیم بازیکنان مصدوم زیادی وجود داشته و اتفاقهای غیرمنتظرهای هم در باشگاه کاتالونیایی رخ داده است.
اما سبک بازی بارسلونا تحت هیچ شرایطی تغییر نکرده و بارسلونا در نیم فصل نخست لیگ با انگیزه قهرمانی در همه دیدارها ظاهر شد و جدول رده بندی گویای این حقیقت است. شاید هیچ کس تصور نمیکرد در پایان نیم فصل رئال مادرید با 16 امتیاز اختلاف درجایگاه سوم در تعقیب بارسلونا قرار گیرد. اما تیم مادریدی که دیگردراین شرایط تهدیدی برای قهرمانی بارسلونا تلقی نمیشود، بدترین شروع ممکن را دراین فصل داشته و شمار امتیازهای ازدست داده این تیم در نیم فصل نخست لالیگا بیشتر از امتیازهایی است که رئال درکل فصل قبل که قهرمان این رقابتها شد، ازدست داده بود.
با این حال رئال هنوز برای کاهش این اختلاف تلاش میکند. اما تصور اینکه رئال تا پایان فصل امتیازهای بیشتری از دست ندهد، تقریبا غیرممکن است. حتی اینکه درهمین مدت زمانی بارسلونا هم امتیازهای زیادی ازدست بدهد تا رئال به این تیم برسد هم تا حدی غیرممکن به نظر میرسد. موضوع مهم دیگر این است که نه تنها رئال در زمین بازی به مشکل برخورده، بلکه مورینیو مربی این تیم کنترل بازیکنان تیم در رختکن مادرید را هم از دست داده است. نیمکت نشین کردن کاسیاس در بازی آخر برابر مالاگا نشان داد پشت درهای بسته رختکن رئال اتفاقهای ناخوشایندی درحال روی دادن است.
با این وجود، امیدهای رئال برای جبران ناکامی نیم فصل در نیمه دوم لیگ از بین نخواهند رفت و رئال در اوج ناامیدی برای حفظ آبرو و حیثیت هم که شده پس از تعطیلات به میدان بازخواهد گشت. اما کهکشانیها در مسیر خود یک مانع بزرگ دیگر به نام اتلتیکو مادرید را خواهند داشت که هم اکنون تیم دوم جدول لالیگاست. آنها در نیمه اول لیگ همواره پشت سر بارسلونا حضور داشتند، ولی نتایج اخیر همشهری های رئال نشان داده هیچ شانسی برای قهرمانی آنها وجود ندارد.این درحالی است که در هفته های آغازین لیگ به نظر میرسید اتلتیکو شانسی برای تهدید کردن بارسلونا دراختیار دارد، ولی این تیم هم اکنون 9 امتیاز کمتر از بارسلونا دراختیار دارد و شاید رقابت آنها با رئال برای کسب مقام دومی لیگ معنای بیشتری داشته باشد. اتلتیکو برابر بارسلونا و رئال در دور رفت شکست های تحقیرکنندهای تجربه کرد و کاملاً مشخص شد که این تیم با غولهای فوتبال اسپانیا فاصله زیادی دارد.
همه انتظار داشتند نبرد این تیم با کاتالونیاییها در نوکمپ بازی بزرگ سال فوتبال اسپانیا باشد. اما پنج گل بارسلونا به شاگردان سیمئونه ثابت کرد در فوتبال دوقطبی این کشور، اتلتیکو جایگاه خاصی ندارد و یا دست کم در حد و اندازه های قهرمانی لالیگا نخواهد بود. آنچه مسلم است تنها رئال و اتلتیکو شانس نزدیک شدن به بارسلونا را درنیم فصل دوم لیگ خواهند داشت، اما اینکه نزدیک شدن آنها درصدرجدول بتواند قهرمانی بارسلونا را به خطر اندازد، بعید به نظر میرسد. اگراین دو تیم قدرت نزدیک شدن به بارسلونا را نداشته باشند، پس هیچ شانس دیگری برای تیمهای دیگر وجود نخواهد داشت و درواقع لالیگا یک طرفه تر از سالهای قبل به مسیر خود تا انتهای فصل ادامه خواهد داد.
مالاگا با حضور درلیگ قهرمانان شروع خوبی در رقابتهای این فصل داشت، ولی تحریم اخیر یوفا سبب شده این تیم انگیزه های خود را برای نمایش بهتر در رقابتهای لیگ هم از دست بدهد. دراین فصل تیمهایی همچون والنسیا و اتلتیک بیلبائو هم برای حضور در رقابتهای اروپایی فصل بعد تلاش میکنند. اما آنها در این فصل به حدی در رقابتهای لیگ ضعیف ظاهر شده اند که حضورشان در صدرجدول تقریبا به یک رؤیای دست نیافتنی شباهت پیدا کرده است. در واقع بارسلونا بدون هیچ رقیبی درلیگ پیش میتازد و رقابت تیمهای مادریدی با یکدیگر برای تصاحب عنوان دومی هم میتواند به آسوده خاطر بودن آنها بیشتر کمک کند. تا پیش از این در رقابتهای لالیگا اتفاق نیفتاده بود که تیمی با چنین اختلاف امتیازی با تیمهای دوم و سوم در پایان نیم فصل اول ، قهرمانی زودهنگام خود را مسجل کرده باشد.
پیش از این هیچ تیمی که درچنین شرایطی قرار داشته، عنوان قهرمانی لیگ را درپایان فصل ازدست نداده است، زیرا اگر تیمی به حدی خوب باشد که خودش را در چنین موقعیت مناسبی قرار دهد، دلیلی هم برای پیش بینی کردن اتفاقهای غیرمنتظره در نیم فصل دوم وجود ندارد. شاید بارسلونای این فصل، باانگیزه ترین تیم بارسلونا طی دوسال اخیر است. روحیه جنگندگی این تیم از زمان جدایی گواردیولا به مراتب بیشتر شده و با توجه به ناکامی در لیگ فصل گذشته، انگیزه آنها برای قهرمانی درلیگ امسال از اولین روز شروع رقابتها بخوبی مشهود بوده است.
+
مسی، بهترین مهاجم سال2012 به انتخاب IFFHS
فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال، لیونل مسی را با آمار میانگین 1.37 گل درهر بازی به عنوان برترین گلزن سال 2012 انتخاب کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، لیونل مسی از سوی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال، IFFHS به عنوان بهترین گلزن سال 2012 در میان 60 لیگ برتر دنیا برگزیده شده.
مسی در 37 بازی توانست 50 گل بزند و با میانگین گل 1.37 گل در هر بازی در صدر جدول این فدراسیون قرار گرفت. بعد از مسی، کریستیانو رونالدو با زدن 46 گل در 38 بازی و میانگین 1.21 گل درهر بازی در رده دوم قرار گرفته.
+
اینیستا: ویا یک بازیکن کلیدی برای بارسلوناست؛دوست ندارم او از جمع ما برود
این روزها صحبت های متعددی درمورد احتمال جدایی داوید ویا از بارسا به گوش می رسد وحالا اینیستا امیدوار است که او در نوکمپ بماند
این روزها و با توجه به نیمکت نشینی های مداوم ویا در بارسلونا صحبت هایی درمورد احتمال جدایی او از این تیم و انتقال به یکی از تیمهای لیگ برتر انگلیس به گوش می رسد و نام چلسی بیش از هر تیم دیگری مطرح است.
دراین میان آندرس اینیستا براین باور است که ویا نقش مهمی در موفقیت های این فصل بارسا داشته و امیدوار است که او در بارسا بماند:« من نمی دانم که آیا ممکن است ویا به تیم دیگری برود یا نه. خودم بعید می دانم که این اتفاق بیفتد و شخصا دوست ندارم که این طور شود. چون ویا یکی از بازیکنان کلیدی تیم ماست.»
بارسلونا در حال حاضر با اختلافی 16 امتیازی نسبت به رئال مادریددر صدر جدول لالیگا قرار دارد.
دراین روزهای خوب بارسلونا، ویا به ندرت به ترکیب اصلی تیمش راه می یابد و بعد از رهایی از بند مصدومیتش غالبا نیمکت تیم کاتالان را گرم می کند.
+
مصاحبه اینیستا(1) : من برای خوشبختی فوتبال بازی می کنم نه برای جام
ستاره اسپانیایی اعلام کرده که برای احساس خوشبختی و رضایت فوتبال بازی می کند ونه برای فتح جام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- آندرس اینیستا در گفتگو با برنامه پریمر توک راک 1 به بررسی شرایط کنونی تیمش در رقابت های لالیگا و انگیزه هایی که او را به درخشش وا می دارد پرداخته و اعلام کرده که بارسا نباید با خونسردی از تلاش و مبارزه در لالیگا دست بکشد.بخش اول صحبت های اینیستا را در اینجا مطالعه کنید:
*برای خوشبختی بازی می کنم و نه برای جام: من برای آنکه احساس خوشبختی کنم، برای آنکه خانواده ام و عزیزانم و هوادارانم به من افتخار کنند فوتبال بازی می کنم. می خواهم آنها سال به سال مرا در حال بهبود و پیشرفت بدانند. من برای خوشبختی فوتبال بازی می کنم تا زندگی ام معنا داشته باشد و برای جام بازی نمی کنم .درست است که فتح جام هدف و دلیل تلاش من است ولی احساس شخصی ام برای ورود به زمین چمن این است که خوشحال و خندان به خانه بازگردم. از همه مهمتر برای من این است که مردم تو را فراتر از جام های قهرمانی ببینند..
*زمانی زیاد تا پایان لالیگا: اگر ما بر این باور باشیم که محال است که قهرمانی از چنگمان خارج شود، مطمئن باشید که این اتفاق می افتد؛ از ماه ژآنویه تا پایان رقابت های این فصل باید هر بازی برای ما حکم یک فینال را داشته باشد. ما در چنین شرایطی خاطراتی را به یاد می آوریم که قابل تصور هم نیستند. ما نمی توانیم اجازه دهیم که این قهرمانی از چنگ ما بپرد. هنوز زمان زیادی تا پایان فصل مانده ونباید خونسرد و ریلکس باشیم. تک تک بازیها سخت هسند و باید با کسب حداکثر امتیازات به خط پایان برسیم
*تیتو مربی ماست: تیتو برای ما از همان احترامی برخوردار است که گواردیولا برخوردار بود. او سرمربی ما، لیدر ماست و تمام بازیکنان تنها کاری که باید انجام دهیم این است که این را نشان دهیم. تیتو و گواردیولا دو شخصیت کاملا متفاوت هستند. هرکدامشان به یک نحو پیغامهایشان را به گروه منتقل می کردند و ما تا پای جان با آنها هستیم.
*شوکی که بعد از بیماری مجدد تیتو وارد شد: این غیرممکن است که بتوانیم خودمان را جای تیتو یا خانواده اش بگذاریم.او حالا حالش خوب است و در جمع خانواده اش است. فقط امیدواریم که حالش خوب باشد و بهبود یابد و هرزمان که ممکن است به میادین بازگردد. ازشنیدن خبر عود کردن بیماری تیتو واقعا شوکه شدیم. او دقیقا می داند که از حمایت تمام و کمال ما برخوردار است،حتی در شرایط خیلی سخت. او به ما قدرت می دهد ؛ چون می بینیم که او انسانی است که لحظات سختی را پشت سرمی گذارد ولی می جنگد.
+
مصاحبه با اینیستا(2): دوره موفقیت بارسا چندین سال دیگر ادامه خواهد یافت
آبیدال برای ما و برای تمام مردم کوچه و خیابان که با این دسته بیماری ها مبارزه می کنند، الگوی بزرگی است. قدرت و صبوری او حسادت برانگیز است.
سایت گل- آندرس اینیستا در گفتگو با برنامه پریمر توک راک 1 به بررسی شرایط کنونی تیمش در رقابت های لالیگا و انگیزه هایی که او را به درخشش وا می دارد پرداخته و اعلام کرده که بارسا نباید با خونسردی از تلاش و مبارزه در لالیگا دست بکشد.بخش دوم متن صحبت های اینیستا را در اینجا مطالعه کنید:
* آبیدال الگوی همه ماست: آبیدال برای ما و برای تمام مردم کوچه و خیابان که با این دسته بیماری ها مبارزه می کنند، الگوی بزرگی است. قدرت و صبوری او حسادت برانگیز است. ما واقعا به خوشحالیم که او به جمع ما بازگشته. رسیدن به اوج آمادگی جسمانی در اولویت دوم است. مهم این است که او با ماست؛ خودش را یک بازیکن و خوشبخت می بیند
*لذت از بازی در میانه میدان: دررقابت های این فصل گاهی به جناحین منتقل می شدم. . اگر قرار باشد خودم انتخاب کنم،باید بگویم که بازی کردن در جناحین پست مورد علاقه من نیست. وقتی در میانه میدان بازی می کنم، واقعا لذت می برم، هرچقدر بتوانیم بازی را بازتر کنیم و من فرصت های بیشتری داشته باشم که بهتراست. ولی برعکس در جناحین در نزدیک محوطه جریمه بازیها زیبا تر هستند. من خودم راضی و خوشحال، قوی و سریع هستم. من تا پیش از این بازیکنی بودم که بیشترین پاسهای رو به جلوی تیم را می دادم.زمانی که در این پست هستم و حس نمی کنم که در تماس دائمی با بازیکنان تیمم هستم، حس می کنم که یک بازیکن نوک هستم ولی با بازی کردن در هر پستی حس خوبی دارم .
*رویای خداحافظی با فوتبال با پیراهن بارسا: من بارها گفته ام . رویای من خداحافظی با فوتبال با پیراهن بارساست؛ همان جایی که فوتبالم را شروع کردم وهمه چیز را در آنجا آموختم. تنها چیزی که می تواند در این میان نقش داشته باشد، عملکردی است که من می توانم برای تیمم انجام دهم. دوره موفقیت بارسا چندین سال دیگر ادامه خواهد یافت
+
شوخی یا جدی؟! پسر پیکه و شکیرا متولد شد
ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا درصفحه اش در توئیتر از تولد فرزند پسرش خبر داده
جرارد پیکه نیمه شب پنجشنبه با بهره گیری از صفحه کاربری اش در توئیتر ، خبر تولد فرزند پسرش را اعلام کرد و نوشت که او و شکیرا از تولد فرزندشان خوشحال هستند.
پیکه بعد از تولد فرزندشان، در توئیترش به زبان اسپانیایی نوشت:«پسر ما به دنیا آمده؛ ما واقعا خوشحال هستیم. به خاطر تمام پیغام های شما متشکرم.»
البته خود شکیرا هنوز دراین باره خبری اعلام نکرده و همین باعث شده تا بعضی ها این توئیت پیکه را یک شوخی بدانند.
چرا که این جمله در روز جشن مقدس بیگناهان در اسپانیا که شبیه دروغ سیزده خودمان است نوشته شده.
این درحالی است که یک روز قبل از کریسمس عکسی از شکیرا منتشر شد که برای خرید به خیابانهای بارسلونا رفته بود و انتظار می رفت تا فرزندش در اوایل ماه بعدی میلادی متولد شود.
پیکه همچنین به این نکته اشاره کرده بود که آنها هنوز اسمی برای پسرشان برنگزیده اند:« درمورد اسم بچه ما هنوز نتوانسته ایم تصمیم بگیریم. اسم های خنده داری مثل اولیسیتو هستند که رسانه ها این اسمها را منتشر کرده اند وانتخاب ما نبوده. اسم بیل هم هست که ما خوشمان می آید.ولی نمی دانیم اسمش را چه خواهیم گذاشت.»
+
سایت گل- اریک آبیدال، مدافع بارسا، اعلام کرد تلاشش برای بازگشت به میادین، به خاطر انگیزه ای است که تیتو ویلانووا به او داده است.
این مدافع فرانسوی که به خاطر عمل پیوند کبد برای 8 ماه از میادین دور بود، اعلام کرد که با سرمربی تیمش که در حال حاضر دوران نقاهت بعد از عمل را سپری می کند، کاملا همدردی می کند.
او در یک برنامه تلویزیونی که در مورد خودش ساخته شده بود، گفت:" تیتو و من شرایط مشابهی را تجربه کردیم اما متفاوت از هم فکر می کردیم. ما می دانیم که هر یک ما به چیزهایی فکر می کنیم که در مورد آنها صحبت نمی کنیم. من برای خودم و همین طور برای او تلاش می کنم."
آبیدال که به تازگی تمریناتش را از سر گرفته، تاکید کرد که دوست دارد هر چه زودتر به میادین برگردد.
" واقعا دوست دارم که بار دیگر کار با توپ را آغاز کنم. می دانم که وقتی این اتفاق بیفتد، یعنی دوران نقاهتم در حال به پایان رسیدن است.
همیشه باید تلاش کرد. اگر این کار را نکنید، هرگز نمی توانید به موفقیت برسید. به همین دلیل است که می خواهم تمرین کن. می خواهم ببینم می توانم بار دیگر به میادین برگردم یا خیر."
این مدافع باتجربه همچنین در مورد هم تیمی هایش صحبت کرد و گفت:" در بارسا همه ستاره هستند. لئو خیلی فروتن است. خوسه پینتو همیشه می خندد، ویکتور والدس جوک تعریف می کند؛ کارلس پویول به تیم شجاعت می دهد؛ ژاوی با همه شوخی می کند. هر کسی چیزی دارد که به بقیه یاد بدهد. من تلاش می کنم تا از هر کدام چیزی یاد بگیرم و به شخص بهتری تبدیل شوم."