تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 95 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی با یووه اگه دقت کنیم یووه هم به مساوی راضی بود و یک بازی بسته رو ارائه داد و با ترکیب 3-5-1-1 وارد زمین شده بود .
    همچین ترکیبی فضا رو از بازیکنان میلان میگیره و از همه مهمتر میلان بازیکنانی در حد بایرن نداره که بتونن این خطوط دفاعی رو بشکنن و توی فضاهای بسته مانور بدن .
    میلان هم نمیخواست ریسک کنه و یک امتیاز توی همچین بازی برای اون ارزشمند محسوب میشده .
    ولی یک عامل ناشناخته {آملیا} از راه رسید و همه معادلات رو به هم زد
    خودمون هی میگیم میلان با کمبود بازیکن مواجه شده و خط هافبکمون خلاقیت لازم رو نداره . بعد انتظار داریم با این بازیکنان معجزه رخ بده !!!

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خودمون هی میگیم میلان با کمبود بازیکن مواجه شده و خط هافبکمون خلاقیت لازم رو نداره . بعد انتظار داریم با این بازیکنان معجزه رخ بده !!!
    نداشتن بازیکن مناسب یه روی سکه نتایج بده میلانه
    اون روی دیگه سکه تاکتیک های دفاعی و سبک بازی محتاطانه آلگریه که اون برندگی لازم رو از میلان حتی در برابر بعضی تیم های ضعیف سری آ یا تیم های 10 نفره گرفته
    یه نکته منفی دیگه هم حس میکنم اینه که موقعی که تیم میره تو افت نمیتونه به خوبی با بازیکنها ارتباط برقرار کنه و اونا رو از لحاظ روحی شارژ کنه مگر یه شوکی مثل ورود بالوتلی به تیم داده بشه
    گالیانی هم مثل اینکه یه گوشه چشمی به آلگری داده و گفته باید سهمیه ucl رو بگیریم

ویرایش؛در صورت عدم کسب سهمیه،اسپالتی می آید!
    Last edited by H A M A S; 24-04-2013 at 18:41.

4. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با همچین تیمی که سرش با تهش بازی میکنه باید هم محتاط باشه .
    شما نگاه کن دروازه بان اصلیمون با یک شیرجه مرحوم شد و بردنش بیرون و از اون طرف آملیا هم که به قول معروف به زمین جوش خورده !
    دفاع هم که بگیر نگیر داره و اطمینانی بهش نیست . هافبک هم فقط مونتولیوو و تا حدودی بواتنگ میتونن کارمون رو راه بندازن ... {دی یانگ بخاطر مصدومیت فاکتور گرفته شد }

فقط توی خط حمله میشه گفت خوبیم .
    توی این شرایطی که تیم بازیکن تاثیرگذار و محوری درست و حسابین داره نمیشه از الگری انتظار داشته باشیم که در حد اینیستا و شوان اشتایگر از این هافبک ها بازی بگیره .
    البته الگری هم مشکلات خودش رو داره که اینقدر مطرحش کردم خودم خسته شدم

ولی اگه مربی رو هم عوض کنن اول از هر چیزی باید دو تا هافبک درست و حسابی جذب بشه . فعلا ساپونارا هست ... باید دید کریستانته تا چه حد رشد میکنه و جواب میده.
    اما برای محکم کاری بهتره دو تا هافبک بخرن ... از همه مهمتر دفاع هم میخوایم .

به هر حال من هم دوست دارم یک مربی بهتر از الگری بیاد سرمربیگری میلان رو به عهده بگیره و تیم هم زیباتر بازی کنه .
    فقط موندم کی میتونه باشه ؟!
    اسپالتی ..! زیاد موافق نیستم ...

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اسپالتی من یاد اون شکست 7-1 رم تو اولدترافورد مقابل منچستر میندازه که سال بعدش گفته بود دوست داریم در مرحله حذفی دوباره با منچستر بازی کنیم و حذفشون کنیم که ایندفعه هم تو 2بازی رفت و برگشت به منچستر باختن و حذف شدن اگه میلان هم بیاد شاید تو لیگ ایتالیا عملکرد بهتری داشته باشه ولی تو بازیهای چمپیونز لیگ شانسی براش نمیبنم الگری تو این 3 سالی که بوده در سطح لیگ ایتالیا خوب نتیجه گرفته سال اول که قهرمان لیگ ایتالیا و سوپرکاپ شدیم سال دومش هم که من به عنوان یک طرفدار میلان قهرمانی جسابش میکنم اگه اون اشتباهات بودار داوری نبود و 4امتیار از میلان کم نمیشد سرنوشت قهرمانی دست میلان بود امسال هم که با این بازیکنای سطح پایین تا اینجای کار تونسته تیم در سری آ سوم کنه شاهکار کرده شایعاتی بود که میگفتن فان باستن میخواد بیاد خیلی از سبک بازی هجومی که توی جام ملت های اروپا در تیم هلند داشت خوشم میومد که زود تکذیب شد
    Last edited by clau; 24-04-2013 at 20:32.

8. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با همچین تیمی که سرش با تهش بازی میکنه باید هم محتاط باشه .
    شما نگاه کن دروازه بان اصلیمون با یک شیرجه مرحوم شد و بردنش بیرون و از اون طرف آملیا هم که به قول معروف به زمین جوش خورده !
    دفاع هم که بگیر نگیر داره و اطمینانی بهش نیست . هافبک هم فقط مونتولیوو و تا حدودی بواتنگ میتونن کارمون رو راه بندازن ... {دی یانگ بخاطر مصدومیت فاکتور گرفته شد }

فقط توی خط حمله میشه گفت خوبیم .
    توی این شرایطی که تیم بازیکن تاثیرگذار و محوری درست و حسابین داره نمیشه از الگری انتظار داشته باشیم که در حد اینیستا و شوان اشتایگر از این هافبک ها بازی بگیره .
    البته الگری هم مشکلات خودش رو داره که اینقدر مطرحش کردم خودم خسته شدم

ولی اگه مربی رو هم عوض کنن اول از هر چیزی باید دو تا هافبک درست و حسابی جذب بشه . فعلا ساپونارا هست ... باید دید کریستانته تا چه حد رشد میکنه و جواب میده.
    اما برای محکم کاری بهتره دو تا هافبک بخرن ... از همه مهمتر دفاع هم میخوایم .

به هر حال من هم دوست دارم یک مربی بهتر از الگری بیاد سرمربیگری میلان رو به عهده بگیره و تیم هم زیباتر بازی کنه .
    فقط موندم کی میتونه باشه ؟!
    اسپالتی ..! زیاد موافق نیستم ...
    تیم های دیگه رئال و بارسا رو 8 تایی میکنن ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
    بگذریم
    آلگری رو اگر تمام نقاط ضعف و قوتش رو با هم بسنجیم یه نمره معمولی از اش درمیاد
    باید قبول کرد چیزی خاصی برای رو کردن دیگه نداره.میلان بعد لئو به یه ثباتی نیاز داشت که آلگری این ثبات رو به میلان داد
    الان میلان به یه سرمربی شجاع و با روحیه همراه با دانش فنی نیاز داره که دوباره بتونه غرش این خرس پیر(میلان) رو توی اروپا طنین انداز کنه!
    اینو باید پذیرفت که متاسفانه سرمربی فعلی میلان توی بحرانهای سخت وقتی که همه ناامیدن نمیتونه تیم رو از لحاظ روحی ریکاوری کنه
    پارسال بعد از اون باخت به بارسا -تیم دچار افت روحی شد بعدش قهرمانی از کفمون پرید
    امسال هم با با فروش ستاره ها همه نا امید شدن تا اینکه بالو اومد و یه شوک مثبت به میلان داد
    الانم بعد از باخت به بارسا دوباره این قصه تکرار شده
    آلگری اگر بره تیمی مثل رم برای خودش بهتره.چون میتونه رم رو به یه ثبات نسبی و احیانا رسوندن به لیگ قهرمانان برسونه

برای جایگزین کردنش هم گزینه های داخلی و خارجی زیادن
    مونتلا-ماتزاری-اسپالتی-کارلتو-کاپلو(دلم برای پیرمرد خیلی تنگ شده)
    و خارجی ها:پگرینی-بنیتس-سیمونه
    حتی میشه به زوج پیپو و تاسوتی هم فکر کرد
    Last edited by H A M A S; 25-04-2013 at 16:14.

10. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

راستی سایتی سراغ ندارین کلیپ های بازی های سالهای قبل میلان مثل 2تا فینال چمپیونز لیگ یا بردش جلوی بوکا تو جام باشگاهای جهان کلیپاش واسه دانلود گذاشته باشن خیلی دلم میخواد اینا رو داشته باشم البته کلیپ کلیه گلهای اینزاگی تو چمپونز لیگ تونستم از اینترنت پیداش کنم
    Last edited by clau; 25-04-2013 at 16:28.

12. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مونتلا که چیز خاصی هنوز نشون نداده و خیلی زوده که مربی میلان بشه . باید بیشتر از اینا تست بشه .
    اسپالتی هم زیاد جالب نیست . توی بازی های بزرگ معمولا عملکرد خوبی نداشته .
    بنیتس هم عمرا .... اگه میخوای میلان رو رسما نابود کنی و وضعیت رو از اینی که هست بدتر کنی اون موقع باید به فکر بنیتس باشی .
    کارلتو هم دوره اش توی میلان به سر اومده . دیگه چیز خاصی برای ارائه به میلان نداره .

به نظر من دویس مانجیا مربی تیم زیر 21 ساله های ایتالیا میتونه گزینه خوبی باشه .
    پیگرینی هم گزینه خوبیه بعلاوه سیمونه
    البته یوپ هاینکس هم فراموش نشه که بعد از این فصل از بایرن میره و گزینه فوق العاده ای میتونه باشه

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام دوستان.لوچیانو اسپالتی مربی خوبیه،ولی به در میلان نمیخوره.میلان یه مربی خوب میخواد که برنامه ریزی بلد باشه،نه مثل اینایی که میگن برید توپو بندازید تو زمین و بازی کنید بدون برنامه!(درست عین کاری که اسپالتی داره تو زنیت میکنه)
    منتها شرایط زنیت با میلان خیلی فرق داره.میلان تو لیگ ایتالیا که گل سرسبد تمام لیگاست قرار داره.(یه سوال:اصلا روسا میدونن کلمه ی فوتبال چطوری نوشته میشه؟)
    زنیتم اکثرا میبینیم که بازیکنای خوبی جمع کرده.هالک،اکسل ویتسل،حتی میخواست فالکائو رو هم جذب کنه!
    درکل به نظرم آلگری با این وضعیت نمیتونه تو میلان بمونه.بعد از آلگری مونتلا بهترین گزینه برای هدایت میلانه.شاید تنها مربی تو ایتالیائه که میدونه برنامه ریزی یعنی چی.مونتلا از هر کسی بهتره.
    راستی یه چیزی!هیچ فکر کردین امسال که قراره یوپ هاینکس از بایرن جدا بشه،مقصد احتمالیش کجا میتونه باشه؟
    هاینکس یکی از بهترین گزینه ها برای میلان میتونه باشه.هم سابقه ی درخشانی داره هم اینکه تا حالا تو میلان سابقه ی کار نداشته.شاید مقصد احتمالی این مربی بزرگ میلان باشه.

Last edited by Graham reaper; 25-04-2013 at 16:50.

16. 3 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بنیتس هم عمرا .... اگه میخوای میلان رو رسما نابود کنی و وضعیت رو از اینی که هست بدتر کنی اون موقع باید به فکر بنیتس باشی .
    کارلتو هم دوره اش توی میلان به سر اومده . دیگه چیز خاصی برای ارائه به میلان نداره .
    بنیتس فی الواقع مربی بد نیستش.کارنامه اش تو اینتر افتضاح بود ولی الان توی چلسی همچین بدک نبوده در ضمن تمیش هم قشنگ بازی میکنه انصافا
    مونتلا هم هم توی کاتانیا هم توی فیو خوب بوده الان شانه به شانه ما داره برای کسب سهمیه میجنگنه
    هاینکس هم احتمالا به عنوان مدیر توی همون بایرن بمونه و اگر بخواد جدا بشه اونقدر تیمهای پولدار و گردن کلفت هستن که نوبت به میلان نمیرسه
    راستی سایتی سراغ ندارین کلیپ های بازی های سالهای قبل میلان مثل 2تا فینال چمپیونز لیگ یا بردش جلوی بوکا تو جام باشگاهای جهان کلیپاش واسه دانلود گذاشته باشن خیلی دلم میخواد اینا رو داشته باشم البته کلیپ کلیه گلهای اینزاگی تو چمپونز لیگ تونستم از اینترنت پیداش کنم
    اگر یه نت غول +قندشکن(داستانی شده اینم برای خودش!) داری یوتیوب
    و گرنه باید بگردی تو تورنت ها .البته سایت هایی هم هستن که این مستندها رو با قیمت مناسب میفروشن
    Last edited by H A M A S; 25-04-2013 at 16:56.

18. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رافائل بنیتس که استاد به فنا دادن تیماست اگه میخواید سطح عذابی که طرفدارای تیمایی که از بودنش رو نیمکت تیمشون میکشن درک کنید خیلی ساده میتونین به تاپیک تیم چلسی یک سری بزنین - توی لیگ اسپانیا تیم والنسیا تونست قهرمان لالیگا کنه البته اونم زمانی بود که تیم رئال مادرید بعد رفتن دل بوسکه شرایط خوبی نداشت بارسا هم تو دوره افتش بود تنها موفقتیش تو لیورپول بوده که تو فینال بازی با میلان تونست لیورپول قهرمان اروپا کنه اونم با شرایطی که شاید 100سال یک بار برای تیمی رخ بده توی لیگ جزیره هم قهرمانی به منچستریونایتد واگذار کرد توی اینتر هم که نتونست موفقیت خاصی داشته باشه البته اگه الگری بتونه میلان تو سری آ سوم کنه سهمیه چمپیونز لیگ بگیره بعید میدونم مسئولین میلان دست به تعویض سرمربی بزنن

یوپ هاینکس خیلی سرمربی تاپی هستش ای کاش میتونستیم بیاریمش میلان
    Last edited by clau; 25-04-2013 at 22:50.

20. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •