این عکس برای قبل از مراسم تو لابی هتل هست اگه اشتباه نکنم....
چیزیو ثابت نمیکنه....![]()
این عکس برای قبل از مراسم تو لابی هتل هست اگه اشتباه نکنم....
چیزیو ثابت نمیکنه....![]()
امشب که هیچ کدوم از یارای رئال نیستن
رونالدو
راموس
په په
امکان داره آلونسو هم نباشه
چی پیش بیاد خدا میدونه
البته تیمه بزرگی مثله رئال نباید نگران این موضوعات باشه
به امید برد رئال
فقط کی میزبانه؟
چررا ناراحت میشیت؟ با این رنگتون رعب و وحشت به دل آدم میفته
مطمئنا اگه رونالدو همچین حرکتی میکرد تا سال ها تو مطبوعات روش بحث میشد
- تو تاپیک توپ طلا یکی از کاربرا دلیل نگرفتن توپ طلا رو اخلاق رونالدو دونسته بود
حالا اینا دارن خودشونو نشون میدن همه چی زود تموم شه؟
امشب هم با نبود رونالدو یکم تو حمله یکم به مشکل میخوریم (با توجه به سبک بازی اوساسونا در مقابل رئال)
ترکیب ایدآل از نظر من:
کاسیاسمیشه از هیگواین و بنزما با هم استفاده کرد
مارسلو - واران - کاروالیو - آربلوا
ژابی - خدیرا
اوزیل مودریچ دیماریا
بنزما
کوئنترائو هم میتونه بیاد دفاع چپ - مارسلو هم بیاد جلوتر که خیلی بعیده!
بهرحال امیدوارم اسین تو ترکیب نباشه
جدای از این بحثای اخلاق محورو درستی یا غلط بودن بحث
انصافا یه عکس تاریخیه ها
من که به سرعت نور فرستادمش توی آرشیوم
اصلا اصلا فکر نمیکردم اینا اینجوری دور هم جمع بشن
حتی برای یک ثانیه
حتی به طور اتفاقی
اینیستا رو ببین خداییش چه مظلوم
اینجا هم رونالدو تکروی میکنه خب داداش من اومدی وسط که چی یه قدم برو عقب دایره کامل بشه دیگه
شاید هم میخواد بره یه چیزی به مسی بگه
ولی جدی
این یکی از زیباترین عکسای این چند وقت بود که دیدم
دستت درد نکنه
اگه توجه کنید رونالدو که معلوم نیست داره به کی نگاه میکنه ...خدامیدونه
مسی هم فک کنم داره به رونالدو نگا میکنه با خوش میگه این یارو داره به کی نگا میکنه
اگه یبار دیگه دقت کنید میبیید که اینیستا و پپ دارن نگا میکنن ...معلوم نیست اونجا داره چه اتفاقایی می افته![]()
امشب بازی خیلی کسل کننده بود
وقت تو چند دقیقه خوب بود رئال بقیه بازی کسل کننده بود
کاکا هم که خیلی بچه گانه اخراج شد
اختلاف احتمالا به 18 میرسه باید دید بارسا فردا شب چیکار میکنه که احتمالا میبره
واقعا الان به نظرم دیگه باید 100 در 100 لیگو از دست داده دونست
تو لیگ باید فقط برای کاهش اختلاف امتیاز با بارسا و اتلتیکو بازی کنن چون دیگه رسیدن به بارسا خیلی سخت شده
امیدوارم تو جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا خوشحالمون کنن
اینم بگم نبود رونالدو خیلی تاثیر گذاشته بود تو رئال
امیدوارم این مشکل حل بشه چون همیشه که رونالدو نیست
ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری بعد از بازی با اوساسونا به خبرنگاران گفت: " تا حالا نشده منو ببینین که مصدومیت رو بهونه کردم، حالا هم قرار نیست محرومیت رو بهانه کنم. "
مادرید در صورت برد بارسلونا، 2 امتیاز دیگر نیز عقب خواهد افتاد: " نمیخوام توضیح بدم که چرا 18 امتیاز عقبیم، چون داستانش خیلی طولانی هست و اصلاً ارزش نداره. تو بازی های اول اتفاقاتی افتاد که اصلاً نمیخوام دربارش حرف بزنم. بعد وقتی اختلاف زیاد میشه، یه تیم هست که بدون هیچ فشاری بازیش رو میکنه، و این شرایط برای تیم دیگه برعکس هست. اما نمیخوام درباره اتفاقاتی که تو چند بازی اول افتاد صحبت کنم. "
مورینیو همچنین درباره ایکرکاسیاس گفت: "از عملکرد ایکر جلوی سلتا واقعاً راضی هستم. اون کاری رو کرد که یه دروازبان تو یه تیم بزرگ باید انجام بده، گرفتن امتیاز برای تیمش، و تو این مرحله، صعود به مرحله ی بعد. امروز اون به ندرت به توپ دست زد. "
از روحیه و عملکرد تیمم راضی هستم. فکر کنم باید به آلبیول و کونترائو اشاره کنم، چون بعد از مدت ها هم بازی کردن. "
"ما میدونستیم که گل زدن تو این ورزشگاه واقعاً سخت هست، بخاطر شیوه بازی تیم رقیب. با این حال ما برای زدن گل، خوب کار کردیم، هرچند موقعیت زیادی خلق نکردیم. "
معلوم نیست تا کی این کاکا بی خاصیت با این دستمزدش میخواد بمونه!همون دو فصل پیش باید شوتش میکردن بیرون
بعضیا هم دیوار کوتاه تر از کاکا گیر نیوردن گویا.توی فیسبوق هم همینطوره وضع.
دیشب همه عالی بودن به جز کاکا دیگه؟!
برام این جالبه تا وقتی دوباره خوب بازی میکرد همه میگفتن چرا بازیش نمیدن حالا دوباره شده بی خاصیتو بی غیرت و باید شوت بشه بیرون.
به هر حال برای من مثل همیشه عشق است کاکا عشق است رئال.
پ.ن:پیج های رئالیو ببینید میفهمید همه شروع کردن به فحش دادن به کاکای عزیز.کاری که ندیدم یک بار بارسایی ها با والدز بکنن!
Last edited by Arrowtic; 13-01-2013 at 17:53.
معلوم نیست تا کی این کاکا بی خاصیت با این دستمزدش میخواد بمونه!همون دو فصل پیش باید شوتش میکردن بیرونآره والا.. کاکا طلاست! اگرم الان بد بازی میکنه من نمیتونم مقصری جز خود رئال مادرید پیدا کنم!بعضیا هم دیوار کوتاه تر از کاکا گیر نیوردن گویا.توی فیسبوق هم همینطوره وضع.
دیشب همه عالی بودن به جز کاکا دیگه؟!
برام این جالبه تا وقتی دوباره خوب بازی میکرد همه میگفتن چرا بازیش نمیدن حالا دوباره شده بی خاصیتو بی غیرت و باید شوت بشه بیرون.
به هر حال برای من مثل همیشه عشق است کاکا عشق است رئال.
پ.ن:پیج های رئالیو ببینید میفهمید همه شروع کردن به فحش دادن به کاکای عزیز.کاری که ندیدم یک بار بارسایی ها با والدز بکنن!
اعتماد به نفس رونالدو هم اگه این همه بهش بازی ندن میاد پایین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)