[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت شد و تمامی نسخه های 4.4.3 قرار گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت شد و تمامی نسخه های 4.4.3 قرار گرفت.
اندروید 4.4.4 رسما منتشر شد
Factory Image
نسخه WIFI
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MD5: 176a1561f322e86216b7edaaa4b2c6bf
نسخه 3G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MD5: 74cdf961f077da9d9a5e11f208e941c1
OTA Update
KTU84P from KOT49L
نسخه WIFI
نسخه 3G
Last edited by IceLord; 25-06-2014 at 18:49.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت شد و تمامی نسخه های 4.4.4 قرار گرفت.
احتمالا این آخرین آپدیت این تبلت خواهد بود.
امروز هم Google I/O 2014 شروع میشه و خبر هایی از نسخه جدید اندروید احتمالا اعلام بشه.
باید ببینیم که تبلت Nexus 7 2012 هنوز هم ساپورت نرم افزاری میشه و یا اینکه دیگه از رده خارج شده.
منم فکر میکنم آخرین آپدیت مدل 2012 باشه. دست گوگل درد نکنه تو این مدت خیلی حال داد.
نگران هم نباشید همگی کوچ میکنیم سمت Cyanogenmod عزیز!![]()
خوبی سری Nexus همینه که هیچوقت آپدیت هاش تموم نمیشن.
حالا یا رسمی یا غیر رسمی!
به نظر شما نسخه بعدی اندروید ( L ) برای این تبلت میاد ؟ ( اگه براش نیاد پس برای نکسوس 4 هم نمیاد چون این دو تا هم نسل هستن )
هنوز تا ارائه نسخه بعدی اندروید زمان زیادی مونده و به نظر خود من دیگه آپدیت رسمی نخواهد اومد.
البته این دو مورد رو هم در نظر بگیرید:
- گوگل با Android One گوشی های ضعیف رو هدف گرفته و می خواد تجربه اندرویدی روی گوشی های متوسط تا ضعیف هم دلچسب باشه. به همین خاطر احتمالا روی بهینه سازی شدیدا داره کار می کنه و احتمالا نسخه های بعدی اندروید با سخت افزار های ضعیف هم بخوبی کار کنن. این مورد باعث میشه به آپدیت شدن Nexus 7 2012 امیدوار بشیم.
- توی کنفرانس گوگل تقریبا اعلام کرد که به روز بودن نسخه خود اندروید خیلی مهم نیست (چیزی که اپل همیشه می زد تو سر گوگل) و اون چیزی که مهمه Google Play Services هست که همیشه و هر 6 هفته براش آپدیت میاد و بر روی همه سخت افزار ها فارغ از ورژن اندرویدشون نصب میشه. این مورد نشون میده که خود نسخه اندروید برای گوگل خیلی مهم نیست.
با این حال هیچ راهی بجز صبر کردن نیست.
در هر صورت اگر آپدیت رسمی براش نیاد دوستانی که توی XDA رام می سازند دست کمی از خود گوگل ندارند!
در نتیجه به هیچ وجه نگزان آپدیت نباشید. مطمئنا میاد حالا یا رسمی یا غیر رسمی.
![]()
یه خبر نسبتا بد!
این Android L Developer Preview که گوگل چند روز پیش داد بیرون خودش رسما گفت برای Nexus 5 و Nexus 7. نگفتن هر دوتاشون یا نه ولی این عکس رو گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبری هم از Nexus 4 نیست پس دیگه 100% میشه گفت 4.4.4 آخرین آپدیت گوگل برای مدل 2012 بود.
اینم از منبع دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------The Nexus 7 image only works on the WiFi N7 released last year (Razor). The 2012 Nexus 7 and the newer LTE variant are not supported by this image.
دقیقا. بهترین کار رو کرده گوگل با این Google Play Services. خیلی از برنامه های خودشم که جدا گذاشته رو Play store تا همه بتونن مثلا جدیدترین ورژن Keyboard و Google Now و ... رو داشته باشن بدون نیاز به اینکه منتظر آپدیت جدید مخصوص گوشی شون بمونن.
- توی کنفرانس گوگل تقریبا اعلام کرد که به روز بودن نسخه خود اندروید خیلی مهم نیست (چیزی که اپل همیشه می زد تو سر گوگل) و اون چیزی که مهمه Google Play Services هست که همیشه و هر 6 هفته براش آپدیت میاد و بر روی همه سخت افزار ها فارغ از ورژن اندرویدشون نصب میشه. این مورد نشون میده که خود نسخه اندروید برای گوگل خیلی مهم نیست.
من البته خودم دوست دارم آخرین ورژن رو داشته باشم ولی برای خیلی گوشی ها و تبلت هایی که دیگه این امکان رو ندارن (مثل الان Nexus 7) داشتن جدیدترین ورژن Android دیگه به اون صورت اهمیت نداره.
این آپدیت های جدید مشکل سیم کارت و وای فای توش حل نشدن ؟ من از وقتی خریدم نتونستم از نت سیم کارت استفاده کنم ! یعنی من الان رست فکتوری کنم همون آش و همون کاسه هست ؟
ایرانسل رو هم نمیخونه تبلت !
خیلی وقته که این مشکل حل شده!
من خودم خیلی وقته از اینترنت رایتل و ایرانسل دارم استفاده می کنم.
رو کدوم ورژن هستید؟ آپدیت کنید مطمئنا حل میشه.
اگه همون ورژن های قدیمی رو دارید با ریسیت فکتوری مشکل حل نمیشه و حتما باید آپدیت کنید.
اون مشکل نخوندن سیم کارت رو من هم داشتم. فکر می کنم از درست پانچ نشدن سیم کارت باشه. با تعویض سیم کارت درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)