تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 103 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام دوستان
    منم 2هفتس این مدل n56jn رو گرفتم.فقط یه مشکلی دارم اینکه خیلی داغ میکنه تاچ پدش .همچنین قسمت سمت راست تاچ پد هم به همین صورت. نمیدونم چیکار کنم.مشکل از چیه؟
    راستی اون دوستمون با چی دما رو اندازه گرفتن؟
    برا من تاچ پدش یه کوچولو گرم میشه ولی داغ نمیکنه البته در کارهای عادی

قسمت راستش هم که فکر کنم HDD هست برا من همیشه خنکه ولی بعضی وقتها هم گرمه!!! این چیزا عادیه انقدر حساس نباشید

اسم برنامه هم cpuid hardware monitor هست. شما هم یه دما رو اندازه بگیر اینجا برا مون بزار

2. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا دوست عزیز دماش 68 هست. اصلا تاچ پد انقدر داغ میکنه که اگه دست رو روش بزاری ،اذیت میشی. نمیدونم چشه. احساس میکنم مشکلی داره.راستی در جاهای خیلی ساکت، بعضی وقت ها صداهای عجیبی از هارد میاد. صدای تیک تیک سریع.
    مال شما هم اینطوریه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

والا دوست عزیز دماش 68 هست. اصلا تاچ پد انقدر داغ میکنه که اگه دست رو روش بزاری ،اذیت میشی. نمیدونم چشه. احساس میکنم مشکلی داره.راستی در جاهای خیلی ساکت، بعضی وقت ها صداهای عجیبی از هارد میاد. صدای تیک تیک سریع.
    مال شما هم اینطوریه؟
    دمای هارد 68 هست؟ یا دمای CPU؟
    من گوشم رو میزارم رو لپ تاب این صدای تیک تیک رو میشنوم که صدای هد هارد باید باشه. عادیه چیز خاصی نیست. PC خونه که انقدر صدای هد زدن هاردش زیاده که هرکی تو اتاق باشه میشنوه
    این لب تاپ با یه اس اس دی فوق العاده میشه.

5. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز منظورتون از اس اس دی چیه؟من نمیدونم چیه!!!

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز منظورتون از اس اس دی چیه؟من نمیدونم چیه!!!
    دیسک سخت هست
    هارد نیست ولی میتونی با سرعت بالا داخلش اطلاعات بریزیو استفاده کنی

8. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

SSD رو به جای هارد کامپیوتر میزارن که سرعت انتقال اطلاعاتش خیلی بالاست. که مثلا تو بوت ویندوز 4 برابر سرعت بیشتر میشه!!!!!!!!! البته فیمت خیلی بالایی هم دارن.

یه سوال:
    شما تنظیمات صدای کامپیوتر رو چجوری میزارین؟
    برای خودتون هم بزارید اینجا ببینیم تو کدوم تنظیمات کیفیت صدا بهتر میشه!!!

من اینتوری گذاشتم:

10. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

این نرم افزار فوق العاده هست.
    آپشن های بالایی رو دست نزدید. پایینی ها رو همزمان با پخشه یک آهنگ، تست کنید و به تنظیمات آرمانی خودتون برسی.

12. 3 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا دوست عزیز من اصلا به این تنظیمات دست نزدم.فقط این رو خدمتتون بگم که : bass برای بم کردن صداست. treble برای زیر کردن صداست. همین رو میدونم

14. این کاربر از sahand001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام دوستان
    منم گفتم یه نقدی بنویسم شاید دوستانی که دنبال این لپ تاب میگردند بدردشون بخوره.
    من N56JN با گرافیک 840 رو گرفتم.

1- کیفیت مانیتورش با اینکه IPS نیست و از سری پنلهای TN هست بسیار با کیفیت هست و واقعا با بقیه پنلهای TN برندهای دیگه مثل لنوو و اچ پی واقعا فرق داره. زاویه دید خیلی خوبی داره و هم اینکه فول اچ دیه. عمق رنگ مشکیش فوق العاده هست. نور صفحه هم عالیه و توی روز روی 70 - 80% نور خیلی راحت میتونید استفاده کنید. صفحه ماتش هم عالیه.

2- کیفیت اسپیکرهاش هم واقعا عالیه بلندی صدای خوبی داره ساب ووفرش واقعا عالیه و وقتی تفاوتش رو میفهمید که یه اهنگ در حال پخش باشه و بعد فیشش رو بکنید میبینید چقدر کمبودش حس میشه. بیس نمیزنه فقط تولید صدای بم میکنه.

3-خیلی کم داغ میشه حتی تو کارهای سنگین ولی خب بعضیها میگن تاچ پدش داغ میشه ولی برای من اینتوری نیست.

4-کیفیت بدنه هم خوب هست. اثر انگشت هم پش درب مانیتور میمونه.

5- لگوی ASUS که پشت لب تاپ هست واقعا زیباست.

6- تعداد پرتهاش هم عالیه و از نظر پرت کمبود احساس نمیکنید.

7- کیبورد هم عالیه برای من فارسی هست. بک لایتش خیلی خوبه ولی یکی از عیبهاش اینه که نور از زیر کلیدها معلوم میشه اینم به خاطر فاصله ای که کلیدها از بدنه لپ تاب دارند.

8- کمبود یک SSD در کنار این سخت افزار عالی خیلی حس میشه. با این حال روی ویندوز 8 تو 8ثانیه بالا میاد. البته حدود چندثانیه هم طول میکشه که هارد به حالت عادی برسه وبرنامه ها لود بشن. کلا حدود 20 ثانیه ویندوز کامل بالا میاد.

9- باتریش هم خوبه حدود 3.5 تا 4 ساعت برای کارهای عادی جواب میده.

10- تاچ پد هم خیلی خوب و بزرگه .از دستورهای 2 و 3 انگشتی خیلی خوب بر میاد. گوشه های تاچ پد هم از بدنه فاصله نداره و گرد و غبار داخلش نمیره.

11- وزن لپ تاپ خیلی زیاده برای کسی که خیلی سیستم رو اینور اونور میبره کمی سخته!!!!!

12- درایورها هم خیلی راحت نصب میشن و اصلا مشکل ساز نیستند.

13- ایستنت کِی هم یه چیزیه فقط برای قشنگی زیاد بدرد نمیخوره و فقط میشه براش یه گزینه خاص رو تعریف کرد.

14- هارد هم هیچ گونه صدایی نمیده .

15- وای فای هم خیلی عالیه قدرت بسیار خوبی داره.

16- وبکم هم کیفیت خوبی داره میکروفون داخلیش هم خیلی قویه.

17- بلوتوثش هم سرعت بالایی داره

18- همراش کیف و موس هست. که کیف و کارتن اصلی لب تاپ داخل یه کارتن در کنار هم دیگه هستند.

19- یه چیز جالب: روی خود بدنه لب تاپ لیبل گرافیک GTX760 خورده ولی واقعیش مدل 840M بود که خب حواستون باشه سرتون کلاه نره.

امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
    اگر چیز خاصی پیدا کردم تو همین پست اضافه میکنم

Last edited by AliSub; 27-07-2014 at 21:44.

16. 5 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    منم گفتم یه نقدی بنویسم شاید دوستانی که دنبال این لپ تاب میگردند بدردشون بخوره.
    من N56JN با گرافیک 840 رو گرفتم.

1- کیفیت مانیتورش با اینکه IPS نیست و از سری پنلهای TN هست بسیار با کیفیت هست و واقعا با بقیه پنلهای TN برندهای دیگه مثل لنوو و اچ پی واقعا فرق داره. زاویه دید خیلی خوبی داره و هم اینکه فول اچ دیه. عمق رنگ مشکیش فوق العاده هست. نور صفحه هم عالیه و توی روز روی 70 - 80% نور خیلی راحت میتونید استفاده کنید. صفحه ماتش هم عالیه.

2- کیفیت اسپیکرهاش هم واقعا عالیه بلندی صدای خوبی داره ساب ووفرش واقعا عالیه و وقتی تفاوتش رو میفهمید که یه اهنگ در حال پخش باشه و بعد فیشش رو بکنید میبینید چقدر کمبودش حس میشه. بیس نمیزنه فقط تولید صدای بم میکنه.

3-خیلی کم داغ میشه حتی تو کارهای سنگین ولی خب بعضیها میگن تاچ پدش داغ میشه ولی برای من اینتوری نیست.

4-کیفیت بدنه هم خوب هست. اثر انگشت هم پش درب مانیتور میمونه.

5- لگوی ASUS که پشت لب تاپ هست واقعا زیباست.

6- تعداد پرتهاش هم عالیه و از نظر پرت کمبود احساس نمیکنید.

7- کیبورد هم عالیه برای من فارسی هست. بک لایتش خیلی خوبه ولی یکی از عیبهاش اینه که نور از زیر کلیدها معلوم میشه اینم به خاطر فاصله ای که کلیدها از بدنه لپ تاب دارند.

8- کمبود یک SSD در کنار این سخت افزار عالی خیلی حس میشه. با این حال روی ویندوز 8 تو 8ثانیه بالا میاد. البته حدود چندثانیه هم طول میکشه که هارد به حالت عادی برسه وبرنامه ها لود بشن. کلا حدود 20 ثانیه ویندوز کامل بالا میاد.

9- باتریش هم خوبه حدود 3.5 تا 4 ساعت برای کارهای عادی جواب میده.

10- تاچ پد هم خیلی خوب و بزرگه .از دستورهای 2 و 3 انگشتی خیلی خوب بر میاد. گوشه های تاچ پد هم از بدنه فاصله نداره و گرد و غبار داخلش نمیره.

11- وزن لپ تاپ خیلی زیاده برای کسی که خیلی سیستم رو اینور اونور میبره کمی سخته!!!!!

12- درایورها هم خیلی راحت نصب میشن و اصلا مشکل ساز نیستند.

13- ایستنت کِی هم یه چیزیه فقط برای قشنگی زیاد بدرد نمیخوره و فقط میشه براش یه گزینه خاص رو تعریف کرد.

14- هارد هم هیچ گونه صدایی نمیده .

15- وای فای هم خیلی عالیه قدرت بسیار خوبی داره.

16- وبکم هم کیفیت خوبی داره میکروفون داخلیش هم خیلی قویه.

17- بلوتوثش هم سرعت بالایی داره

18- همراش کیف و موس هست. که کیف و کارتن اصلی لب تاپ داخل یه کارتن در کنار هم دیگه هستند.

19- یه چیز جالب: روی خود بدنه لب تاپ لیبل گرافیک GTX760 خورده ولی واقعیش مدل 840M بود که خب حواستون باشه سرتون کلاه نره.

امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
    اگر چیز خاصی پیدا کردم تو همین پست اضافه میکنم

دوست عزیز از گرافیکش راضی هستید؟ چون من زیاد باهاش بازی سنگین نکردم
    راستی مشکل داغ کردن رو شکر خدا حل کردم.تو محیط های گرم یه کتاب زیرش میزارم و راحت استفاده میکنم بدون داغ کردن تاچ پد.
    یه عیب دیگش از نظر من اینه که دکمه های کیبوردش زیاد محکم نیست

18. این کاربر از sahand001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •