سلام دوستان
منم گفتم یه نقدی بنویسم شاید دوستانی که دنبال این لپ تاب میگردند بدردشون بخوره.
من N56JN با گرافیک 840 رو گرفتم.
1- کیفیت مانیتورش با اینکه IPS نیست و از سری پنلهای TN هست بسیار با کیفیت هست و واقعا با بقیه پنلهای TN برندهای دیگه مثل لنوو و اچ پی واقعا فرق داره. زاویه دید خیلی خوبی داره و هم اینکه فول اچ دیه. عمق رنگ مشکیش فوق العاده هست. نور صفحه هم عالیه و توی روز روی 70 - 80% نور خیلی راحت میتونید استفاده کنید. صفحه ماتش هم عالیه.
2- کیفیت اسپیکرهاش هم واقعا عالیه بلندی صدای خوبی داره ساب ووفرش واقعا عالیه و وقتی تفاوتش رو میفهمید که یه اهنگ در حال پخش باشه و بعد فیشش رو بکنید میبینید چقدر کمبودش حس میشه. بیس نمیزنه فقط تولید صدای بم میکنه.
3-خیلی کم داغ میشه حتی تو کارهای سنگین ولی خب بعضیها میگن تاچ پدش داغ میشه ولی برای من اینتوری نیست.
4-کیفیت بدنه هم خوب هست. اثر انگشت هم پش درب مانیتور میمونه.
5- لگوی ASUS که پشت لب تاپ هست واقعا زیباست.
6- تعداد پرتهاش هم عالیه و از نظر پرت کمبود احساس نمیکنید.
7- کیبورد هم عالیه برای من فارسی هست. بک لایتش خیلی خوبه ولی یکی از عیبهاش اینه که نور از زیر کلیدها معلوم میشه اینم به خاطر فاصله ای که کلیدها از بدنه لپ تاب دارند.
8- کمبود یک SSD در کنار این سخت افزار عالی خیلی حس میشه. با این حال روی ویندوز 8 تو 8ثانیه بالا میاد. البته حدود چندثانیه هم طول میکشه که هارد به حالت عادی برسه وبرنامه ها لود بشن. کلا حدود 20 ثانیه ویندوز کامل بالا میاد.
9- باتریش هم خوبه حدود 3.5 تا 4 ساعت برای کارهای عادی جواب میده.
10- تاچ پد هم خیلی خوب و بزرگه .از دستورهای 2 و 3 انگشتی خیلی خوب بر میاد. گوشه های تاچ پد هم از بدنه فاصله نداره و گرد و غبار داخلش نمیره.
11- وزن لپ تاپ خیلی زیاده برای کسی که خیلی سیستم رو اینور اونور میبره کمی سخته!!!!!
12- درایورها هم خیلی راحت نصب میشن و اصلا مشکل ساز نیستند.
13- ایستنت کِی هم یه چیزیه فقط برای قشنگی زیاد بدرد نمیخوره و فقط میشه براش یه گزینه خاص رو تعریف کرد.
14- هارد هم هیچ گونه صدایی نمیده .
15- وای فای هم خیلی عالیه قدرت بسیار خوبی داره.
16- وبکم هم کیفیت خوبی داره میکروفون داخلیش هم خیلی قویه.
17- بلوتوثش هم سرعت بالایی داره
18- همراش کیف و موس هست. که کیف و کارتن اصلی لب تاپ داخل یه کارتن در کنار هم دیگه هستند.
19- یه چیز جالب: روی خود بدنه لب تاپ لیبل گرافیک GTX760 خورده ولی واقعیش مدل 840M بود که خب حواستون باشه سرتون کلاه نره.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
اگر چیز خاصی پیدا کردم تو همین پست اضافه میکنم