سلام دوستان
من Total Security 2013 دارم الان ، بعد میخواستم بدونم لایسنس این محصول روی windows 8 security قابل استفاده هست یا خیر و یا اینکه امکان تغییر لایسنس به لایسنس محصول دیگر هست یا خیر؟!!
سلام دوستان
من Total Security 2013 دارم الان ، بعد میخواستم بدونم لایسنس این محصول روی windows 8 security قابل استفاده هست یا خیر و یا اینکه امکان تغییر لایسنس به لایسنس محصول دیگر هست یا خیر؟!!
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم ، یه بیت دیفندر یک ساله سه کاربره گرفتم و الان روی سه تا سیستم نصب کردم ولی هر کدوم 270 مگ میخاد دانلود کنه .
از لینک زیر نسخه های جدید رو گرفتم ولی بازم فایده نداره و میخاد آپدیت کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که اصلا با این آنتی ویروس حال نکردم ولی هیچ راه حلی وجود نداره این اپدیت مسخره رو از بین برد ؟
سلام رو windows 8 کار مکینه و اینکه فکر نمیکنم بشه لانسیسش رو عوض به محصول دیگری کرد
از کجا خریدی ؟
دوم نه نمیشه اپدیتش رو از بین برد مثل این میمونه که بگی نمیشه این ماشین بنزین نخوره
شما باید قبل از خرید یک ماه تستش میکردید و بعد در صورت راضی بودن میخردید پس مشگل خود شما بود
4_ اینکه فقط اپدیت اولیه سنگین هست و یعد از اون سبک میشه ولی نه به اندازه انتی های دیگه یعنی کلا نسبت انتی های دیگه اپدیتش سنگین تره
از نمایشگاه بازی های رایانه ایی گرفتم . تخفیف خوبی میداد منم گرفتم . قبلش کویک هیل داشتم که واقعا راضی بودم ولی از این نه .
من مشکلی با اپدیت ندارم ، فقط نمیدونم چرا این قدر سرعتش پایینه ، راهی نیست اپدیت رو جداگونه از سایتی بگیریم ?
سرعت چیش پایینه ؟
نه نمیشه جور دیگه اپدیت کرد بهترینش همین اپدیت انلاین هست . اپدیت افلاین داره که از نسخه 2013 رو چندین کامپیوتر تست کردم ولی کار نکرد . نمیدونم چرا .
کویک هل که یکی از ضعیف ترین انتی هاست . در انتخاب انتی ویروس خودتون دقت کنید .
Last edited by pedram_01; 06-10-2013 at 01:17.
سرعت دانلود نسخه انلاین پایینه دیگه ، یعنی منی که سرعت دانلودم 100 KB هست وقتی میزنم بیت دیفندر آپدیت بشه بعد ده دقیقه بزور سه چهار مگ دانلود میکنه .
در مورد quick heal شاید خیلی معروف نباشه ولی خداییش هم خوب آپدیت میشد هم اینکه من شش ماهی که ازش استفاده کردم از همه چیزش راضی بودم و از همه مهمتر اینکه کار کردن باهاش خیلی ساده هست مثل ESET . این بیت دیفندر اصلا منوهاش و آیکون هاش این قدر زیاده که آدم واقعا گیج میشه و اینو خوده نمایندگی که ازشون خریدم هم قبول دارن که خیلی منوی شلوغ پلوغی داره .
دوستان من نسخه windows 8 security رو نصب کردم.حالا اگه از لینک زیر آپدیت رو بگیرم ، اپدیت میشه؟! یا باید باز 200 مگ آپدیت شه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا که اپدیت افلاین نسخه windows 8 security رو نداره . چیرو میخوای دانلود کنی ؟!!!
بنظر من انلاین اپدیت کن .
زیاد دقت نکن به سرعت اپدیت بیت دفندر یک چیزی داره وقتی با سرعت کم دانلود میکنه خودش اتوماتیک فایل هارو به چند قسمت تقسیم میکنه مثلا 200 مگ رو به 5 قسمت 40 مگابایتی دانلود میکنه و اخر سر که اپدیت کامل شد میگه ریستارت کنید و تمام
وفقط هم اپدیت اولیه اینجوری هست و فکر میکنم بقیه انتی ها هم اپدیت اولیه زیادی دارن .
و اینکه بحث من سر معروف بودن quick heal نبود حاضرم شرط ببندم بیت دفندر اپدیت نشده از quick heal اپدیت شده محافظت بیشتری میکنه .
quick heal یک انتی ویروس هندی سطح پایین هست این نظر منه حالا شما میتونی از بزرگان اینجا هم سوال بکنی ببینی اونا چی میگن
Last edited by pedram_01; 07-10-2013 at 23:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)