سلام
فایروال نسخه اینترنت سکیورتی امسی سافت در حال تکمیل هست و دوستان اگر مشکلی می بینند گزارش کنند که طی این مراحل و آپدیت ها برطرف و بروزرسانی شود
سلام
فایروال نسخه اینترنت سکیورتی امسی سافت در حال تکمیل هست و دوستان اگر مشکلی می بینند گزارش کنند که طی این مراحل و آپدیت ها برطرف و بروزرسانی شود
یک نکته ای که خیلی به چشم میزد این بود که نرم افزار خود درگیری با خودش داشت
روی رم 8 و سی پی یو i7 لگ میزد موقعی که اپدیت رو میزنی چند ثانیه گیر میکنه یهو میره بخش اپدیتش
اگر بشه بخشی اضافه بشه که هر برنامه ای که میخواد به نت دسترسی داشته باشه از کاربر اجازه بگیره خیلی خوب میشه حتی نود32 هم این قابلیتو داره![]()
مشکلات را اگر کاربر امسی سافت هستید به پشتیبانی ایران یا پشتیبانی اصلی شرکت گزارش کنید
این هم برای مشکل شما، البته شما با این صحبت تون امسی سافت را مسخره نکرده اید بلکه نود 32 را مسخره کردید
![]()
این عکس یجورایی برام آشناست ها
M A S O U D![]()
برنامه ی emsisoft emergency kit که هم اکنون پشتیبانی میکنه پس بقیه ی محصولاتش هم باید پشتیبانی بکنه ! پس جواب آره هست .
درود :
بله از زبان پارسی پشتیبانی میکند.
من یکی توقع دارم نرم افزاری که فایروال بسیار قدرتمندی مثل آنلاین آرمور روش بوده الان حداقل فایروال نسخه اینترنت سکوریتیش نزدیک اون عمل کنه که هنوز بنظر من راه زیادی داره تا فایروال الحاقیش بپای اون برسه.امسی سافت یکی از محصولاتیه که همیشه ازش راضی بودم و هستم...
سلام من میخواستم emsisoft internet security نصب کنم قبلش چندتا سوال داشتم
اول اینکه فرق ورژن internet security با anti malware چی هست آیا anti-malware هم فایروال برای اینترنت داره؟
دوم اینکه من با هر آنتی ویروسی یه مشکل داشتم با کاسپر مشکلم پدید اومدن ارور صفحه آبی بود با avg پورت pptp بسته میشد حتی دستی هم باز میکردم اما بازم کانکت نمیشد با بیت دیفندر مشکلم این بود که فایل های غیر ویروس را الکی ویروس میشناخت و درصد سی پی یو مدام بالا پایین میشد
میخواستم ببینم emsisoft هیچکدوم از این مشکلا رو داره؟
در ابتدا معذرت بخاطر تاخیر در پاسخ گویی هامون سرمون یه مقدار شلوغ شده
بله دوست عزیز پشتیبانی میکنه و ما حداقل 10 روز یکبار بروزرسانی داشته ایم و تلاش داریم به بهترین شکل ممکن از زبان پارسی پشتیبانی کند
یه مقدار سخت هست درباره این مسئله صحبت کردن بطور حتم امسی سافت از HIPS دیگر استفاده نخواهد کرد ولی اینکه فایروال، فایروال قوی ای باشه یک مسئله اساسی هست که شرکت هم بدنبال این مسئله هست البته کمی باید کاربران صبور باشند هنوز چند ماهی ازش نگذشته حداقل یکسال از توسعه اش بگذره و بعد مقایسه شود، مطمئن باشید نرم افزار های این شرکت روز به روز بهتر خواهند شد
من فکر کنم بهتر هست سیستم خود را یک بررسی کامل از لحاظ امنیتی، سالم بودن سیستم عامل و نرم افزار ها انجام دهید
در مورد امسی سافت نظری نداریم و پیشنهاد میکنم تست کنید
ضد مخرب: محافظ فایل، محافظ وبگردی و بانکداری آنلاین و رفتارشناسی
اینترنت سکیوریتی: ضد مخرب + فایروال
اطلاعات بیشتر در
emsisoft.co.ir
موفق باشید
رفتم تست کنم دیدم نمیشه میگه نسخه تریال فقط اسکن و ... هست و ریال تایمش کار نمیکنه . هرچی روی No میزدم میگفتم میخوام از نسخه تریال استفاده کنم بازم همین میامد . و وقتی هم نصب کردم دیدم هیچیش کار نمیکنه . دوبار هم نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pedram_01; 28-03-2015 at 15:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)