سلام.
یه سریال برای nis 2013 میخواستم...ممنون میشم.
سلام.
یه سریال برای nis 2013 میخواستم...ممنون میشم.
درود بر شما
یه سریال برای nis 2013 میخواستم...ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by BABAKBM; 25-10-2012 at 12:09.
اگه مکنه برای منم بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخش تموم شد
اگه لطف کنید ممنون میشم
uplouding.............
Last edited by ALI . R; 25-10-2012 at 16:47.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه نکته بود میخواستم بگم به همه ی دوستانی که سریال قرار میدن!
قبل معرفی سریال ها یه تستی از اون ها داشته باشید بعد معرفی کنید ! چون سریال هایی که بلاک شدن فایده معرفی نداره!( سعی کنید <نه همیشه> سریال ها بروز و دست نخورده معرفی کنید )
موفق و پیروز باشید!![]()
چطور میشه سریال هارو تست کرد در صورتی که وقتی تست کنیم سریال میسوزه. منبع سریال هارو خودتون میدونید و نکته ای که وجود داره اینه که وقتی منبع تایلندیمون سریال هارو در فروم تایلندی قرار میده و من مثلا میام اینجا کپی پیست میکنم قبلا یک سری اومدن و سریال هارو از منبع اصلی استفاده کردن. خود کاربران فروم تاییلندی هم استفاده کردن. حالا نویت میرسه به کاربران این فروم. نکته اصلی اینه که اون کسی که سریال از اون فروم کپی میکنه اینجا چقدر سرعت عملش باید بالا باشه در کپی کردن و همچنین مصرف کننده نهایی چقدر سرعت عملش باید بالا باشه در امتحان کردن سریال ها. راه دیگری نیست اگر هست بنده حقیر مشتاق یادگیری هستم. با نشکر از پیشکسوتان این فروم. من فقط خواستم کمکی کرده باشم برای دوستانی که نیاز به کد دارن تا لنگ نمونن.![]()
ما خیلی خوشحال میشیم بابت معرفی سریال و دوستانی مثل شما برای ما خیلی عزیز هستن که برای انجمن زحمت میکشن. منظورم از تست همون بروز بودن هست! (بله من کاملا با شما موافقم)
( مشکل نیست . فقط سعی کنید سریالها بروز باشن )
آرزوی موفقیت براتون دارم![]()
Last edited by ALI . R; 25-10-2012 at 20:26.
با سلام کد جدید نورتون 360 رو میخواستم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)