تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 396 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود
    یکی از دوستان این بازی رو از پارس دانلود؛ دانلودش کرده، همراه با کرک بازی، ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه، هیچ اتفاقی نمیفته، حتی ارور هم نمیده ...!!!
    میشه یه خورده راهنمایی کنین ...؟؟؟؟
    اگه رو سون هست و نصبه رو ایکون بازی راست کلیک کن و run as administrator رو بزن ببین مشکلت رفع میشه من امروز بازی گاست ریکون رو نصب کردم واسه یه نقر عینا دقیق همین کار رو میکرد روش هیچی حتی ارور هم نیاورد ولی با این کار درست و رفت تو بازی
    اگه بازم نشد رو ایکون بازی کلیک راست و properties رو زده و در تب compatibility در وسط تیک رو فعال کن و رو ویندوز اکس پی قرارش بده ببین کار میکنه
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دموی من برای skidrow بود ولی مشخصات match day رو داشتم.منظور همونه تغییرات تیم و بازیکناست دیگه.اینکه همینجوری هم میاد.
    cd key چنده و چه مزایایی داره؟
    گرونه، خیلی گرون
    حداقل بالای 100 تومن باید پول بدی
    سریال هیچ مزیت خاصی نداره فقط میتونی آنلاین بازیش کنی. بدرد کسایی میخوره که هم اینترنت سرعت بالا داشته باشن و هم حجم دانلود اینترنتشون زیاد باشه و هم وقت خیلی آزاد داشته باشن

3. این کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هم مشکل سایر عزیزان رو دارم ، بازی رو نصب کردم ، کرکش رو هم ریختم اما بعد از دوبار کلیک روی دمو بازی یا run as administrator  یا هیچ اتفاق نمیافته یا یک پنجره باز میشه میگه :

fifa 13 demo has stoped working

chek online for a solution and close the program

close the program

سایر راه ها رو هم رفتم از جمله راست کلیک روی فایل exe و   تب compatibility   فعال کردم اما تغییری تو وضعیت ایجاد نشد ، دایرکت ایکس موجود در بازی رو هم نصب کردم .

قطعا" باید یک راه حلی وجود داشته باشه 

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خوب پچ رو کجا بریزیم که درست کار کنه؟!
    گفتن تو پوشه گیم نریز در صورتیکه همین کارو هم کرده بودم ولی هر تایمی میزنم کار نمیکنه اما تنظیم آفتابی بودن هواش کار میکنه!
    فایل user رو توی پوشه game بریز.اگه تنظیماتش رو تغییر ندی توی آرنا بوفون و مارکیسیو میان.تایم هم 3 دقیقه می نویسه ولی در بازی 6 هست.

بجز تغییر تاکتیک متاسفانه راه دیگه ای نیست.
    بخش Team Managment و کنترل تاکتیک در فیفا از PES ضعیف تره و عمق و پیچیدگی و جزییات PES رو نداره.
    ای کاش داشت.حیفه فیفا که یک سیمولیشن رو داره ارائه میده این امکانات رو نداره.البته من football manager رو بازی نکردم ولی در این نسخه اینکه هر بازیکنی در هر پستی اورالش ثابته تو ذوق میزنه.

گرونه، خیلی گرون
    حداقل بالای 100 تومن باید پول بدی
    سریال هیچ مزیت خاصی نداره فقط میتونی آنلاین بازیش کنی. بدرد کسایی میخوره که هم اینترنت سرعت بالا داشته باشن و هم حجم دانلود اینترنتشون زیاد باشه و هم وقت خیلی آزاد داشته باشن
    پس این match day چی؟الان این تغییرات که مثلا میلان با توجه به match day افت کرده مگه برای همزمان سازی با لیگهای واقعی نیست؟
    پس الان که داره کار میکنه نیازی به cd key و تهیه نسخه اورجینال نیست و این برای نسخه های کرک هم کار میکنه.
    -------------------------
    کسانی که تازه میخوان دمو رو دانلود کنن پیشنهاد میشه که از سایت دانلودها بگیرن.برای من که سالمه.

6. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بجز تغییر تاکتیک متاسفانه راه دیگه ای نیست.
    بخش Team Managment و کنترل تاکتیک در فیفا از PES ضعیف تره و عمق و پیچیدگی و جزییات PES رو نداره.
    باید فرمیشن رو Edit کنی. یعنی روی فرمیشین دکمه مربع ( یا X در ایکسباکس) یا همون دکمه شوت رو میزنی ، بعد میتونی جای بازیکن ها رو عوض کنی. بعد اگر بخوای پست بازیکنی رو عوض کنی ، روی بازیکن دوباره همون دکمه مربع رو میزنی ، اونجا گزینه player postion.... رو میزنی. بعد میتونی پستش رو عوض کنی.

8. این کاربر از Marshall_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    چند تا پست قبل من پست داده بودم گفتم fifaconfig ارور Dont sent میده و نمیره تو بازی.
    یکی از بچه ها راه کار داد اما بازم درست نشد.از RUN AS ........... هم رفتم درست نشد.الان شدیدا نیاز دارم کسی هست کمک کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پس این match day چی؟الان این تغییرات که مثلا میلان با توجه به match day افت کرده مگه برای همزمان سازی با لیگهای واقعی نیست؟
    پس الان که داره کار میکنه نیازی به cd key و تهیه نسخه اورجینال نیست و این برای نسخه های کرک هم کار میکنه.

الان که که این mach day کار می کنه به این دلیله که نسخه دمو رایگانه و سریال نامبری وجود نداره که ea بخواد چک کنه...و اون به اصطلاح کرکی که هم ارائه شده فقط یه میانبره که بازی بدون اریجین اجرا بشه

مطمئناً در نسخه اصلی در هر بار اتصال به سرور ea سریال نامبر بازی چک خواهد شد پس یکی از کارهایی که کرک میکنه اینه که مانع اتصال به سرور بشه..پس به طور کلی افرادی که از کرک استفاده می کنن باید بی خیال این قابلیت بشن

11. این کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

هر وقت توپ از سطح زمین جدا شد دیگه خودتون رو خسته نکنید چون CPU هر طور شده ضربه رو میزنه حتی اگه بازیکنش وسط زمین هم باشه خودشو به محوطه میرسونه و ضربه رو میزنه!
    و همون مشکل قدیمی توی این نسخه هم هست.CPU خیلی راحت دستتو میخونه.پاس بدی وسط راه با تکل توپو میگیره،بخوای شوت بزنی پاشو میندازه جلو و توپو دفع میکنه

در آغاز فعالیت mihydz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من سیتی خیلی قوی شده.حرکات تو عمقشون رد خور نداره...برای اولین بار فیفا یه لجندری واقعی گذاشته...(نزدیک ترین باختم به من ۳-۲ بود!!!!!)ولی بقیه تیما خیلی سخت نیستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

از توی fifaconfig ، گزینه 60fps رو بزن. من اینکار رو کردم درست شد. توی فروم EA هم گفته بودن اینکار رو.
    شرمنده بازم سوال می کنم.
    منم از اول رفتم تو setting ولی از کجا باید گزینه 60fps رو بزنیم .
    ممنون میشم اگه جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •