وااااااااااااییی محسن شنیدی؟؟
فردا نسخه نهایی بازی منتشر میشه!!!!!!! معلوم نیست کی بیاد ایران بازی (این اس ام اس رو الان دوستم داد دقییقا زمانی که داشتم فینال لیگ قهرمانان پی اس 13 رو بازی میکردم)
![]()
![]()
وااااااااااااییی محسن شنیدی؟؟
فردا نسخه نهایی بازی منتشر میشه!!!!!!! معلوم نیست کی بیاد ایران بازی (این اس ام اس رو الان دوستم داد دقییقا زمانی که داشتم فینال لیگ قهرمانان پی اس 13 رو بازی میکردم)
![]()
![]()
من چند دست دیگه بازی کردم فقط باید به سازندگان این نسخه پی ای اس دست مریزاد گفت ، گیم پلی فوق العادست بسیار نرم و روون ، داوری بسیار پیشرفت کرده و رفلکس دروازبانها هم ایده آله ، امسال عجب جهش چشمگیری داشت این کونامی هرچی بیشتر بازی میکنم لذت بیشتری از بازی میبرم ، هوش مصنوعی به مراتب بهتر شده ، شاهد فوتبال گروهی و تاکتیکی تری هستیم تا قائم به فرد .
حقیقاتا" فراتر از اونچیزی که متصور بودم ساخته شده این نسخه .
بچه ها من از فن بوی های قدیمی pes هستم من تو اولین دستی که بازی کردم تغییر رو حس نکردم
ولی تو دست های بعدی واقعا تغییر رو احساس کردم
دروازه بانها خیلی بهتر شدن
نوع شوت زدن بازیکنها خیلی بهتر شده
گرافیک که مثل همیشه عالیه
گیم پلی هم روونه ولی نمیدونم چرا یه خورده سریعه
بابا ما از fifa نفرت داریم چی میگی برو fifa بازی کن
pes اگه هر چه قدر هم بد باشه من یازم pes رو انتخاب میکنم
ولی بعد از این همه نا امیدی آخرش یه بازی خوب نصیبمون شد
آره به نظرم منم سریعه، سرعت رو گذاشتم رو 1-
بچه ها قسمته COMMUNITY حذف شده؟ همونجا که میشه با هم بازی کنیم و اماره همه بازیهامونو بهمون میده مثلا چندتا برد باخت مساوی درصد تصاحب توپ کل بازیها و...
الان 2013 داره اینو؟؟؟
من هرچی گشتم پیدا نکردم :(
بله دوست عزیز تو این نسخه نه بخش COMMUNITY هست و نه بخش League Mode (در واقع گفتن این قسمت توی مسترلیگ هست):
جواب کونامی در مورد League Mode:
اینم یه عکس طنز در این مورد:
![]()
Last edited by M E S S I; 20-09-2012 at 13:45.
عیب این بازی نسبت به فیفا هیجان کمتره. مثلا تو فیفا وقتی گل می زنی سر و صدای تماشگرا هیجان بازی رو می بره بالا در مورد گزارشگرم که فیفا خیلی سره. تو pes وقتی گل می زنی جوری گزارش می کنه که انگار پاس دادی
نکته قوت دیگه فیفا شبیه سازی ورزشگاه هر تیمه حتی برای تیمهای دسته 4 انگلیس در حالی که تو pes این مسئله خیلی ضعیفه و تو خیلی از بازی تو ورزشگاه کونامی باید بازی کنی(تو کاپ آسیا که حداقل این جوریه) اگه اینا تو pes اصلاح شه می شه گفت اونوقت از فیفا بهتره. نقاط قوتشم داشتم جام های جهانی اروپاو... هست که تو فیفا اینا نیستند
بازی از 2012 واقعا خیلی سر تر و بهتر شده. اینو توو 5 دقیقه بازی کردن هم میشه فهمید، و این نشون میده پیشرفت قابل قبولی رو کونامی داشته.
دیگه بازیکنای کامپیوتر مثل نسخه قبلی مثل نقل و نبات همرو دریبل نمیزنن! بازی طبیعی تر شده.. راحت تر و طبیعی تر میشه توپ گرفت.
ولی به نظرم شوت زدن و گل زدن یه کن سخت تر از 2012 شده. شوتای بازیکنا اکثرا قدرت زیادی نداره از هر 4 5 تا شون یکیش درست حسابی از آب در میاد..
در کل تا الان دل من یکی رو که نــــــزده!![]()
من از 2010 دیگه نتونستم ساکر رو بازی کنم....
کلا 2010 هم هیچی نبود....
یعد 5- 6 ساعت بازی کلا بازی رو اعصاب....کلا بازیکنا مخ ندارن...نه بازیکنی میاد توپ بگیره ونه خود بازیکن رو میشه کنترل کرد....رو سوپر استار هم به راحتی میشه AI رو برد پس سخت نیست...
اصلا نمیشه با بازی ارتباط برقرار کرد...
کنترل بازیکنا مثل کنترل پیکان....
امیدوارم تو نسل بعد بتونه یه کاری بکنه....کلا موتور باری باید عوض بشه و بس....
گفتیم با این نسخه شاید بتونیم خاطرات سگا و پلی استیشن و سالهای اول پی سی رو تکرار کنیم ولی نشد....
این نظر من بود و هر کسی نظرش محترمه....شاید یکی این بازی براش خدا باشه ویکی مثل من هم از بازی خوشش نیاد...
یا حق.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)