من که از lol خوشم نمیاد کارتونی هس خیلی!!
من که از lol خوشم نمیاد کارتونی هس خیلی!!
موافقممن که از lol خوشم نمیاد کارتونی هس خیلی!!
بچه ها دعا کنید Dota 2 برسه دستم چون فکر کنم وقتی داشتم آدرس رو مینوشتم یه جا یه اشتباهی کردم البته فکر میکنم
از روی کد پستی میتونن پیدا کنن ؟؟؟؟؟
دانلود کرده بودی تا الان تموم شده بود.بچه ها دعا کنید Dota 2 برسه دستم چون فکر کنم وقتی داشتم آدرس رو مینوشتم یه جا یه اشتباهی کردم البته فکر میکنم
از روی کد پستی میتونن پیدا کنن ؟؟؟؟؟
تو این چند روزه چندتا آپدیت امده که هروقت نصب کنی باید تمام این آپدیتهارو از تاریخی که واست فرستادن به بعد امده دانلود کنی.
داداش حواست باشه معتادش نشیا !!!
خدا نکنه تورنومنت جهانی برگزار بشه.بعدش سیل پلیرهای به ظاهر پرو میبنیم که میخوان مثل تیم های جهانی هیرو پیک کنن و ایتم مثل اونا ببندن.
حالا تا قبلش brewmaster پیک نمیشدا ! همه پیک میکنن.... همه دیگه مثل فشفشه با shaman میخوان push بدن ! همه یه blink میبندن ...
خلاصه تا یه مدت که جو گیرن باید زجر بکشیم.
دقیقا!
حتی توی تورنومنت کوچیک تر که من شرکت میکنم تیمها از کارا میکنن فک میکنن خیلی پرو شدن!
+همشهری هم هستیم که!
Last edited by Abaddon; 23-07-2014 at 21:59.
بازی بالاخره اومد واقعا گرافیک بازی عالی شده و همه چیز بهتر شده
ولی برای آنلاین بازی کردن باید 1.3 گیگ آپدیت دانلود کنمیعنی تو این مدت اینقدر آپدیت براش اومده ؟؟؟؟
نايس.بشين بازي كن لذت ببر.
متاسفانه بله.بايد اپديت كنيد.وگرنه كلاينتش ميگه out of date و نميشه.همين اپديت ها يه بلاهايي سر ما اورده كه نگو.
وسط بازي بوديم.ميومديم بيرون باز بريم داخل يهو اپديت ميومد نميزاشت بريم تو !!! خخخخ
Sent from my iPad using Tapatalk
چرا آپدیت دانلود نمیشه ؟؟؟ یعنی جلو نمیره هر چی صبر میکنم![]()
مدیریت Newbee اعلام کرد که آنها با کسر 10% از جایزه و دادن 30% مالیت دولت آمریکا، در نهایت تنها 60% به هر بازیکن می رسد که این مشخص می کند به هر بازیکن چیزی حدود 600,000$ خواهد رسید. اگرچه آن ها میلیونر نشدند ولی حداقل می توان گفت جایزه ای را به دست آوردند که خیلی ها در طول عمر خود آن را نتوانستند به دست بیاورند.
منبع: dota2persian.ir
این 2 تا عکس اصلا تاریخشون فرق داره اون عکس لول مال Season 1 یعنی 4 سال پیش یا 3 سال پیش اه اون یکی جدیده عکسش مال امساله فکر کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)