ال ای دی من هم این مشکل رو داره و تصویر dtv ها بعضی اوقات قطع و مجددا وصل میشه.
مدل 95000
ال ای دی من هم این مشکل رو داره و تصویر dtv ها بعضی اوقات قطع و مجددا وصل میشه.
مدل 95000
مبارکه
تصویر لرزش نداره
باید برم تصویر این رو هم ببینیم
دوستان عرض نکردم ال جی نخرید
هر کسی ال جی بخره یا سامسونگ بخاطر اینکه پنلهاشون کلا ضعیفه و رسپونس تایمشون هم دروغ اعلام میکنن سرش کلاه میره
شما 3.5 میلیون حدوا ضرر کردی و من بینوا هم 2600
منتظر سایر دوستانی که از ال جی راضی نیستند هستم. شاید بتونیم یه شکایت حقوقی دسته جمعی برای گلد ایران بنویسم .
مطمئن باشید اگر ادعای محکمه پسند داشته باشیم مدیر عاملشون رو مجاب میکنیم که حق با ماست و به حقمون خواهیم رسید
مدل ال ای دی من
lw95000
lg من مشکلش پرش شدید تصویر در تصاویر متحرک است
این رو شعار کنید (ثواب داره که دوستان دیگرمون کلاه سرشون نره و پولشون رو دور نریزند)
ال جی نخرید
چرا 90 درصد
لطفا مشکلاتشو بگین
منتظریم
این قابلیت انطباق ها و غیره صرفا باعث تند تر شدن تصویر و در برخی سکانس ها سریعتر شدن سرعت حرکت کارکتر ها میشه که بعضا اذیت کننده است و چشمها در پیگیری گیج میشن. بعضا حتی تصور میشه تصویر روی حالت تند تر قرار گرفته مثلا اگر سرعت نرما ل PLAY پلی (پخش)1 در نظر بگیریم انگار سرعت PLAY 1.2 هستش
به هر حال گول تبلیغات رو نخورید
سرعت پاسخگویی کل پنل های ال سی دی بواسطه تکنوۀوژی مایع کریستالشون کنده و تصویر کشش پرش و کندی خاصی در صحنه های تند داره و هیچ کاری هم. نمیشه کرد.
باید کماکان منتظر بو.د
اگر تونستید به همون مدل های قدیمی خود بسنده کنید و نخرید مگر اینکه پولتون رو نیاز نداشته باشید
صبر کنید شاید تکنوۀوژی پیشرفت کنه و سرعت رو بتونن بالاتر ببرن
آفرین
پیگیری تا حصول نتیجه از گلدیران
یک کلک زدن و دیگه کنتراست رو نمیزنن و اونو جایگزین یک اطلاع دیگر تحت عنوان MCI کردن
احتمالا بخاطر اینترنت آنلاینه
من مجموعه عظیمی از تری دی دارم 1080 و 720
اگر خواستید برای تبادل یا ... در خدمتم
یعنی مثلا بجای دستگاه پخش معمولی از بلو ری استفاده کن، یا فیلمی با کبفیت بالا رو از طریق پورت usb پخش کن.
دوستان عزیز
اگه منبعی برای کالیبره کردن مدلهای مختلف سراغ دارن لطفا معرفی کنن
tv من lm6200 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)