تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 171 اولاول ... 256571727374757677787985125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام دوستان تلویزیون منlw57000 با اخرین اپدیت در هنگام دریافت تصاویر دیجتال توسط گیرنده خود تلویزیون هر چند ثانیه تصویر می ایستدودوباره وصل می شود نمایندگی گفت که از انتن است انتن را هم عوض کردم فرقی نکرد سینگال دریافتی94درصد وکوالیتلی نیز 100 در صد است لطفا مرا راهنمائی کنید
    ال ای دی من هم این مشکل رو داره و تصویر dtv ها بعضی اوقات قطع و مجددا وصل میشه.
    مدل 95000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان. ۶۷۱۰۰ رو با کلی ضرر دادم رفت و یه47lm96000 خریدم. همه چیز عالیه!!!و کاملا راضیم. به این میگن یه تی ویه درست و حسابی!!!!زمین تا اسمون با قبلی فرق داره!!!
    مبارکه

تصویر لرزش نداره

باید برم تصویر این رو هم ببینیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من
    امروز بعد از ۵روز کلنجار رفتن با منوهای این تو ویه 47lm67100 در اخر به هیچ نتیجه ای نرسیدم تمامی تنظیمات رو امتحان کردم. درست نشد. دوستان این تی وی ماهیتا پنل ضعیف و بی کیفیتی داره. کنتراست ضعیف وضوح پایین روشنایی بسیار ضعیف و سچوریشن ضعیف رنگی. پانل کلا تعطیله !!!حیف این سه و نیم میلیون که به پای ال جی ریختم. این زیبای خفته(چون فقط در وضعیت خانوش زیبا و دلرباست من بهسش زیبای خفته میگم!!!) اصلا به این قیمتا نمیارزه و براحتی از یه پانل قدیمی ال سی دی پنج سال پیش هم جا میمونه!!!! حالا میفهمم که Cnet چرا به این تی وی امتیاز دوونیم از پنج رو داده!!!چون واقعا افتضاحه!!!ال جی باید بره غاز بچرونه با این تی ویاش!!!خدماتشونم که دیگه افتضاحتر از کیفیت محصولشونه!!!و سعی من برای تعویض تی وی بی نتیجه موند. و غیر از جواب بی ربط چیزی دستگیرم نشد. من از تی وی رو میخام ازش بعنوان وایت برد استفاده کنم و واسه ارواح سازندگان ال جی روی پانل یادگاری بنویسم.
    خواهشا و اگه پول و اعصاب و وقتتونو دوس دارین. هر چی میخرین ال جی نخرین که سخت پشیمون میشین

دوستان عرض نکردم ال جی نخرید

هر کسی ال جی بخره یا سامسونگ بخاطر اینکه پنلهاشون کلا ضعیفه و رسپونس تایمشون هم دروغ اعلام میکنن سرش کلاه میره

شما 3.5 میلیون حدوا ضرر کردی و من بینوا هم 2600

منتظر سایر دوستانی که از ال جی راضی نیستند هستم. شاید بتونیم یه شکایت حقوقی دسته جمعی برای گلد ایران بنویسم .

مطمئن باشید اگر ادعای محکمه پسند داشته باشیم مدیر عاملشون رو مجاب میکنیم که حق با ماست و به حقمون خواهیم رسید

مدل ال ای دی من
    lw95000

lg من مشکلش پرش شدید تصویر در تصاویر متحرک است

این رو شعار کنید (ثواب داره که دوستان دیگرمون کلاه سرشون نره و پولشون رو دور نریزند)

ال جی نخرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    مبارک باشه
    خوشحال شدم که با لاخره راضی شدی
    من مطمئن شدم تی وی قبلی شما یک چیزش می شد . حقیقتاش اختلاف هست اما نه زمین تا آسمان.
    خوشحال میشیم یک ریویو کامل از 9600 برامون بزاری .
    من 47lm76100 دارم و 90 درصد راضی هستم (من خودم آدم وسواسی هستم ) (جالبه بدونین من بعد از خریدم باز هم به مغازه های فروشنده این تی وی ها میرفتم و با کیفیت خونه مقایسه می کردم گاهی میدیم تصویری خیلی خوبه در یک تی وی و فکر می کردم حتما 9600 یا 8600 هست اما با کمال تعجب میدیم 67100 یا 66100 هست به همین خاطر میگم ای تی وی ها با هم اختلاف دارند اما نه زمین تا آسمان. )به نظر من همه چی بستگی به سورس داره . و مطمئن شدم تی وی قبلی شما مشکل دار بوده. اما همه قبول دارند مدل های 2012 همه گی از لحاظ دیزان و امکانات از کلیه تی وی های دیگر سر هستند.
    من خودم ریو cnet رو خوندم و حتی ریویو دارندگان ایت تی وی رو در سی نت. همگی گفتند که تی وی خوبی هست و به این بدی که سی نت گفته نیست.
    امیدوارم این تی وی ها در طول زمان هم کیفیت خودشون رو حفظ کنند و کیفیتشان کوتاه مدت نباشد.
    تی وی رو حتما به محافظ بزن.
    باز میگم کالیبره کن.و سعی کن لذتش رو ببری. و زیاد سخت گیر نباش (مطمین هستم تی وی که بتونه 100 در صد رضایت افراد سخت گیر رو بر آورد کنه هنوز ساخته نشده)و شما باز هم می تونی از تی وی ایراداتی بگیری.
    چرا 90 درصد

لطفا مشکلاتشو بگین

منتظریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

100 هرتز، فرکانس واقعی پنل هست و 400 هرتز قابلیت انطباق هست که توسط موتور پردازش تصویر به صورت نرم افزاری ایجاد میشه. درسته که کاربرد 400 هرتز بیشتر در تصاویر سه بعدی هست ولی روی تصاویر معمولی هم اعمال میشه.
    این قابلیت انطباق ها و غیره صرفا باعث تند تر شدن تصویر و در برخی سکانس ها سریعتر شدن سرعت حرکت کارکتر ها میشه که بعضا اذیت کننده است و چشمها در پیگیری گیج میشن. بعضا حتی تصور میشه تصویر روی حالت تند تر قرار گرفته مثلا اگر سرعت نرما ل PLAY پلی (پخش)1 در نظر بگیریم انگار سرعت PLAY 1.2 هستش

به هر حال گول تبلیغات رو نخورید

سرعت پاسخگویی کل پنل های ال سی دی بواسطه تکنوۀوژی مایع کریستالشون کنده و تصویر کشش پرش و کندی خاصی در صحنه های تند داره و هیچ کاری هم. نمیشه کرد.

باید کماکان منتظر بو.د

اگر تونستید به همون مدل های قدیمی خود بسنده کنید و نخرید مگر اینکه پولتون رو نیاز نداشته باشید
    صبر کنید شاید تکنوۀوژی پیشرفت کنه و سرعت رو بتونن بالاتر ببرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    در جریان باش اون دانگلی گه قراره بفرستن دانگل wifi نیست، بلکه در واقع گیرنده کنترل جادوییه (البته برای من هم هنوز نفرستادن و گفتن یک کاهی طول میکشه)

آفرین

پیگیری تا حصول نتیجه از گلدیران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر میاد با توجه به بررسی سایتهای خارجی کنتراست تلویزیونهای جدید خیلی پایینه . توی سایت ال جی هم هیچ اشاره ایی به اون نکرده
    یک کلک زدن و دیگه کنتراست رو نمیزنن و اونو جایگزین یک اطلاع دیگر تحت عنوان MCI کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان فيلم هاى 3D كه موقع وصل كردن tv به اينترنت آنلاين ميشه ديد بخاطر آنلاين بودن كيفيتش بايينه يا tv من مشكل داره؟ لطفا راهنمايى كنيد. Tv model 47lm62000
    احتمالا بخاطر اینترنت آنلاینه

من مجموعه عظیمی از تری دی دارم 1080 و 720

اگر خواستید برای تبادل یا ... در خدمتم

داره خودمونی میشه LM62000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻟﻂﻔﺎ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺑﮕﻴﺪ ﺳﻮﺭﺱ ﺭا ﻋﻮﺽ ﻛﻦ ﻣﻨﻆﻮﺭ ﭼﻴﻪ
    یعنی مثلا بجای دستگاه پخش معمولی از بلو ری استفاده کن، یا فیلمی با کبفیت بالا رو از طریق پورت usb پخش کن.

داره خودمونی میشه LM62000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان عزیز
    اگه منبعی برای کالیبره کردن مدلهای مختلف سراغ دارن لطفا معرفی کنن
    tv من lm6200 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •