چیکار کنیم درست شه؟ این مشکل shop select رو میگم
چیکار کنیم درست شه؟ این مشکل shop select رو میگم
چون نسخه ی شما کرک شده است ولی سرور های کرک نشده فقط کسانی که بازی اصلی رو دارن راه میدن!
دوستان سلام
اول یه چیز بگم من همیشه دوست داشتم که یه قصر داشته باشم که اونم ساختم دوما میخواستم یه اتاق کاملا از الماس بسازم که اونم ساختم
حالا اینم عکسش من امروز اومدم دیدم سالمه اتاقم اینم عکسش
ولی وقتی که رفتم درس بخونم اومدم تو بازی دیدم که هیچ عصری از الماس ها نیست اینم عکس
میخوام همینو بگم که مردم ما واقعا دزدن و همینو بس کتاب خونه و enchanting table و کله کتاب هام و Bricks های روی زمینمم دزدیدن
همینو بگم بس
.................... واقعا که
من شاید دیگه نیام و برم با دوست های مدرسم یه VPS بخریم با رم 1گیگ با هم بازی کنیم 15 نفریم
اونارو نیاوردم تو این سرور چون اونا خودشون بازی میکردن
الانم میریم با هم بازی میکنیم
برای همیشه از این سرور رفتم خداحافظ همگی![]()
خداحافظ .
اگه واسه تابستون خواستید بگیرید به منم بگید احتمالا منم کمک میکنم با هم بگیریم![]()
اصولا انسان احمق همیشه ایجاد مشکل میکنه اینم یه نمونش (جایی که احمق توش زیاده ...)
منم درس هام زیاد شده 4 تا دونه آدم حسابی هم بودن که دیگه نیستن منم by
e هوی کی اینارو پیچونددوستان سلام
اول یه چیز بگم من همیشه دوست داشتم که یه قصر داشته باشم که اونم ساختم دوما میخواستم یه اتاق کاملا از الماس بسازم که اونم ساختم
حالا اینم عکسش من امروز اومدم دیدم سالمه اتاقم اینم عکسشیکی هم رفته بود همه diamond های منو پیچونده بود
![]()
دیگه بای بای من نمیامدادا این فردا 3 بیا gameranegr کارت دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خواستید سرور بخرید منم هستم
ضمنا من تا ۳ تیر امتحان دارم بعدش با هم یک فکری میکنیم اگه شما تا اون موقع کاری نکرده بودید
من یه سوال از جواد کردم جواب نداد کسی میدونه جوابشو؟
1-وی پی اس جواد از ایران هست؟(اگه هست که خیلی گرونه)
من میخوام وی پی اس بگیرم از جواد پرسیدم بهم گفت به تو چه از کجا گرفتم
یکی نمیدونه؟
راستی منم دیگه نمیام چون جواد اومد 30 یا 40 تا دیاموند که کلا داشتم رو ازم گرفت و گفت تو اونموقع که ارزون بود خریدی
hoy هم که وقتی الماساش دزدیده شد اومد تهمت زد به من که تو دزدیدی و باید همه الماساتو بدی من 15 تا دادم که اگر جواد نیومده بود باید همشو میدادم
یکی دیگه دزدی میکنه میگن رضا دزدی کرده سروره داریم![]()
Last edited by rezausa2020; 21-05-2012 at 19:06.
نمیخوای بیای نیا کسی مجبورت نکرده!
-------------------------
شاپ هم تقریبا تکمیله
هرکی جنس خاصی لازم داره بگه تو شاپ بذارم
محل شاپ هم بغل spawn هست
Last edited by Apple inc; 21-05-2012 at 20:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)