Emsisoft هم میتونی تست بزنی!
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
این فایل سالمه نمیخواد پاکش کنی.
دوست عزیز 90% کارهارو شما انجام میدین با پاسخ دادن صحیح به نرم افزار.
شما تصور کنین وقتی یه مخربی پیدا میشه (حالا با امکاناته خوده سوییت که 90% گزینه ask me داره یامثل بیت فندر که هر کاریش کنی پاک میکنه)از شما سوال میکنه ایا اینو پاک کنم یا میخواد به قسمتی از سیستم دسترسی پیدا کنه خب شما برای اجرا شدنش allow میزنین و اونوقتهکه سیستم الوده میشه یا یک فایل سیفو از سیستم عامل پاک میکنه و باعث ایجاد مشکل در سیستم عامل میشه نمونش comodo بعداز نصب سریع تو پوشه c/windows میره km service رو پاک میکنه که البته nod32 هم همینکارو میکنه.
پس سوییتها برای حالت پروفشنال وظیفه یک هیپس قوی رو بر عهده دارند و این شما هستی که بهش میگی چیکار کنه وگرنه میشه گزاشتش رو اتومات بزنه سیستمو بترکونه.
در ضمن عرایض بنده هم محدودیتهایی داره مثلا برای کسپرسکی یا بیت فندر رو اتومات هم بزاری 99% تصمیماتش درسته و مشکلی پیش نمیاره.ولی بیشتر سوییت ها انقدر هوشمند نیستند.
تو تست ها امسیسافت وجود نداره! فقط یه تست داخلی هست که تو شناسایی بالاتر از mbam و نورتون و بقیه بوده! حالا با این احوال این امسیسافت چقدر قابل اعتماده؟
چی میگی؟
توی کدوم تست وجود نداره؟
انتی ویروس خوبی هست با درصد شناسایی خیلی بالا همراه با دو موتور.
تو پاک کنندگی هم خوبه.
ولی مشکل اصلیش اینکه false alert زیادی داره.
تنظیمات حرفه ای هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تست که کمپانی av-comparatives بر روی Ikarus virus.utilities انجام داده قرار دادم , Ikarus هم یکی از موتورهای امسی سافت است و شاید به دردتون خود
شرکت AVC هم هر چند ماه این نرم افزار را تست می کند برای دیدن آخرین نتایج و مقایسه آن با سایر نرمافزارهای امنیتی میتوانید سری به آدرسهای زیر بزنید:
بر روی ویندوز XP :
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بر روی ویندوز 7 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همانطور که میبینید میزان شناسایی On-Demand بسیار خوب, Real Life Detection خوب , قدرت پاک کنندگی متوسط و موارد مثبت کاذب نسبتا بالا دارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vtn54; 30-12-2011 at 17:13.
سلام پاسخ شما را با نتیجه یک تست در این مورد در تاپیک زیر دادهام :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا دقیقا مشکل از نورتونه منم داشتم و خیلی عجیب کل ترافیکو بلاک می کرد طوری که مجبور شدم حذفش کنم . یک ساله avast دارم غیر از یکبار که رو اشتباه خودم sality کل کامپیوترو داغون هیچ ویروسی نداشتم . نظر شخصی من اینه که نوع آنتی ویروس خیلی مهم نیست فقط باید به روز باشه و خود کاربرم ناشی نباشه. من اگه بخوام دسته بندی کنم :
1- avast
2- norton
3- kasper
بقیه رو یا امتحان نکردم یا ارزش صحبت ندارن (نود)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)