اخه من امروز از نمایندگی پرسیدم گفت 20800 پیش پرداخت باید بدی!!!بقیش هم معلوم نیست..انگار از فردا هم شروع میشه پیش فروشش! 75روزه تحویل میدن ولی میخوام ببینم چطوریه بقیه پرداختش!!!؟؟؟؟؟
اخه من امروز از نمایندگی پرسیدم گفت 20800 پیش پرداخت باید بدی!!!بقیش هم معلوم نیست..انگار از فردا هم شروع میشه پیش فروشش! 75روزه تحویل میدن ولی میخوام ببینم چطوریه بقیه پرداختش!!!؟؟؟؟؟
با سلام
من 315 رو دیدم از نظر ظاهری خیلی قشنگه ولی نمیدونم از لحاظ کیفی چه جوریه ؟؟؟
قطعاتش پیدا میشه ؟؟؟ شتاب و قدرتش چه جوریه ؟؟؟
قیمتش رو نمایندگی میگه 22700 ولی این دوستمون میگه معلوم نیست ؟؟؟؟
کلا کی از شرایط فروشش خبر داره ؟؟
ویه چیز اینکه اصلا میارزه اینقدر پول واسش خرج کنیم ؟؟؟؟ یا اینکه تا حدود قیمت 23 تومن آیا یکی از انتخاب های خوب هست یا نه ؟؟؟؟
پیشهناد شما تا این مبلغ بودجه چیه ؟؟؟ چی بگیرم بهتره
با تشکر
احتمال زیاد قرار هست درادامه روند افزایش شدید قیمت خودرو شاهد گران شدن محصولات مدیران هم باشیم .
همونطور که گفته شد MVM بد از آب در نیومده و از نظر قدرت وشتاب با 206 تیپ 5 مقایسه شده . جادارتره و ظاهر به روزتری داره . اگر 23 ملیون ارایه بشه انتخاب بدی نمیتونه باشه . ملاک های شما مهمه اما با قیمت بازار اصلا ارزش ندارد .
شما کدوم شهری؟؟ الان فروش دارن نمایندگی ها؟؟
چشم دارم میبینم مشاوره خرید خورو هست چند تا پست قبل تر قیمت ام وی ام 315 رو خواستن قیمتش هم گفته شده حالا به نظرت مشاوره دادی یا قیمت دادی (بنگاه ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست محترم شما قصد خرید چه خودرویی رو دارید ؟ ملاک هاتون چی هست ؟ اینجوری که شما پست زدید بیش از 5 نوع خودرو رو نام بردید و قیمت خواستید ، خب اگر به دنبال قیمت گرفتن هستید میتونید به بنگاه مراجعه کنید اما اگر قصد خرید خودرو رو دارید ، یا خودروی مورد نظرتون رو نام ببرید یا ملاک هاتون رو .
میشه یه راهنمایی بکنید بگید تا حدود قیمت 23 تومن چه گزینه هایی قابلیت انتخاب داره ؟؟؟؟؟؟ اینجوری فکر میکنم بتونم یه گزینه خوب برای خودم انتخاب کنم
Last edited by onlyjuve; 27-12-2012 at 22:31.
ملاک هاتون رو از یک خودرو بگین تا راهنماییتون بکنیم. نو می خواید یا کارکرده. تو شهر یا بیرون شهر یا هردو. مصرف سوخت؟ و ...
ببخشید با حدود 40 تومن مگان 2000 اتومات خوبه یا ماکسیما اتومات ؟ ماکسیما تمیزش گیر میاد ؟ مثلا ایانایی که 100هزار ه کیلومترشون ماشینه خوبین ؟
صفر ماکسیما اتومات حدود 80 میلیون هستش دوست من. فلذا شاید بتونید ماکسیمای مدل 81 الی 83 پیدا کنید که خیلی نمی شه به سلامت بودنش اعتماد کرد.
مکان 2000 هم حدود 62 میلیون هستش الی 65. مدل 2006 شاید بتونید پیدا کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)