تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 421 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام

من از شخصی خوشم میاد ولی ایشون کم حرف و خیلی خجالتی هست در کل میشه گقت ارتباط باهاش یه خورده سخته.حالا چه طور میشه به همچین شخصی ابراز علاقه کرد طوری که ناراحت نشه و در موردت فکر بد نکنه؟!
    همانطور که دوستان گفتند باید ببینید رگ خوابشون چیه
    یه راه دیگه هم اینه که دورادور بهشون توجه کنید...
    اگر احساس کردید به کمک نیاز دارند بهشون کمک کنید و برید
    رابطه رو کم کم پیش ببرید...یک دفعه اگر بخواهید بهشون زلبزنید و یک سره نگاه کنید یا اینکه معطل باشید که بهشون کمک کنید یا اگر بعد از کمک هی با طرف مقابل صحبت کنید نتیجه معکوس میگیرید
    اگر هم کلا ازشون دور باشید که اصلا متوجه علاقه ی شما نمیشوند
    میگن همه چیز با نگاه شروع میشه(ولی نوع نگاه و مقدارش مهمه)
    بعد سلام و علیک و احوال پرسی
    بعد صحبت و کمک ...مثلا هفته ای 1 بار
    بعد توجه و صحبت هفته ای 2 بار
    وقتی مطمئن شدید که ایشان متوجه علاقه ی شما شدند دیگه کم کم صحبت ها از کار و تحصیل و ... به خانواده و خصوصیات شخصی و ... کشیده میشه
    بعد هم گل و ابراز علاقه رسمی

2. 9 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام دوستان
    چه طوری باید دوستانمون را امتحان کنیم؟

4. 3 کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان چند وقت پیش نون خریده بودم داشتم میومدم خونه سره راه یه پیرمردی رو دیدم دستش به کلید بند بود میخواست در باز کنه نون تعارف کردم گفت : ممنون، زنده باشی جوون بعد همون جور که دستش به کلید بند بود اصلا توجهی به من نکرد منم گفتم شاید نون نمی خواد سرمو انداختم پایین رد شدم
    حالا دو تا امکان هست اولی اینکه یارو منظورش این بود که ممنون نون نمی خوام رد شو برو دومی هم اینکه ممنون یه لحظه صبر کن درو باز کنم نون میگیرم ازت !
    حالا من یه کم ناراحت شدم پیشه خودم می گم مگه میشه آدم نون هم نخواد. باید صبر می کردم درو باز کنه و نون بر بگیره یا خودم نون بر می داشتم میدادم به یارو

نظر شما چیه؟

6. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چند وقت پیش نون خریده بودم داشتم میومدم خونه سره راه یه پیرمردی رو دیدم دستش به کلید بند بود میخواست در باز کنه نون تعارف کردم گفت : ممنون، زنده باشی جوون بعد همون جور که دستش به کلید بند بود اصلا توجهی به من نکرد منم گفتم شاید نون نمی خواد سرمو انداختم پایین رد شدم
    حالا دو تا امکان هست اولی اینکه یارو منظورش این بود که ممنون نون نمی خوام رد شو برو دومی هم اینکه ممنون یه لحظه صبر کن درو باز کنم نون میگیرم ازت !
    حالا من یه کم ناراحت شدم پیشه خودم می گم مگه میشه آدم نون هم نخواد. باید صبر می کردم درو باز کنه و نون بر بگیره یا خودم نون بر می داشتم میدادم به یارو

نظر شما چیه؟

به نظرم منظورش این بوده ممنون نون نمیخوام!

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2

8. 2 کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نظر شما چیه؟
    درسته منظورش همین بوده اما اگه اسرار میکردی احتمالا میگرفتو کلی دعات میکرد

10. 2 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نظر شما چیه؟
    از این الفاظی که تقریبا ۲ معنی دارن در فارسی زیاد داریم
    اصلا یه وقتها آدم از این طرف شک میکنه. مثلا من ممکنه فکر کنم شما یه تعارف الکی زدی!!! شاید خوشت نیاد من بیام ۲ تا نون خریدی یکیش رو مثل قوم مغول نصف کنم

به نظرم باید ۲ طرف کمی واضح تر صحبت و عمل کنند که انقدر شک و تردید پیش نیاد
    مثلا دیروز در اتوبوس خواستم برای یه پیرمرد از رو صندلی بلند بشم (تف به ریا ) که طرف گفت بفرمایید. همین ایستگاه بعد پیاده میشم
    ما هم با خیال راحت گرفتیم نشستیم

12. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

ممنون از دوستانی که نظر دادن تقریبا متوجه موضوع شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من تا چند وقت پيش موقعي كه با دخترا صحبت ميكردم سرخ و زرد ميشدم و خجالت ميكشيدم (حتي توي دانشگاه هم نتونستم اين اشكالم را بر طرف كنم.)و توي چشمشون موقع صحبت نگاه نميكردم.البته اين مشكل را با خانم هاي سن بالاتر نداشتم.
    از طرفي شغلم طوريه كه هر روز بايد با همه نوع آدمي سر و كله بزنم.
    براي غلبه به اين مشكلم تمرين كردم كه ديگه موقع حرف زدن با دخترا توي چشماشون نگاه كنم و صحبت كنم. البته اگه خيلي آرايش كرده باشه باز هم خجالت ميكشم هنوز.
    ولي چند بار تا حالا حس كردم كه اونها فكر ميكنن اين نگاه كردن من توي چشماشون از هيزي و چشم پلشتيه در صورتي كه اين طور نيست.
    ميخواستم دوستان كمك كنن كه ببينم اين نگاه كردن موقع صحبت كردن بايد به چه صورتي باشه كه چنين حسي را القا نكنه.

15. این کاربر از mehrdad_zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تا چند وقت پيش موقعي كه با دخترا صحبت ميكردم سرخ و زرد ميشدم و خجالت ميكشيدم (حتي توي دانشگاه هم نتونستم اين اشكالم را بر طرف كنم.)و توي چشمشون موقع صحبت نگاه نميكردم.البته اين مشكل را با خانم هاي سن بالاتر نداشتم.
    از طرفي شغلم طوريه كه هر روز بايد با همه نوع آدمي سر و كله بزنم.
    براي غلبه به اين مشكلم تمرين كردم كه ديگه موقع حرف زدن با دخترا توي چشماشون نگاه كنم و صحبت كنم. البته اگه خيلي آرايش كرده باشه باز هم خجالت ميكشم هنوز.
    ولي چند بار تا حالا حس كردم كه اونها فكر ميكنن اين نگاه كردن من توي چشماشون از هيزي و چشم پلشتيه در صورتي كه اين طور نيست.
    ميخواستم دوستان كمك كنن كه ببينم اين نگاه كردن موقع صحبت كردن بايد به چه صورتي باشه كه چنين حسي را القا نكنه.
    نه اونجوری خوبه که اصلا نگاه نکنی نه اینکه یه ضرب نگاه کنی.
    بهتره هر از گاهی اینور اونور و زمین و هوا هم نگاه کنی.
    البته به آدمش هم بستگی داره که چند درصد به چشم های طرف نگاه کنی چند درصد به در و دیفال!

17. 4 کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

نه اونجوری خوبه که اصلا نگاه نکنی نه اینکه یه ضرب نگاه کنی.
    بهتره هر از گاهی اینور اونور و زمین و هوا هم نگاه کنی.
    البته به آدمش هم بستگی داره که چند درصد به چشم های طرف نگاه کنی چند درصد به در و دیفال!

دوست عزیز
    اینکه وقتی با یکی صحبت میکنین به طرفتون نگاه میکنین خیلی خوبه من خودم اگه یکی باهام حرف بزنه و همش یجا دیگرو نگاه کنه خیلی ناراحت میشم
    زل نزنید به چشماش خیلی معمولی همونطوری که با اقایون صحبت میکنین همونطور رفتار کنین (البته نه تو گفتار) حالت چشماتون هم مهمه یهو اگه یهو گرد بشه یا هر چی خانوما میفهمن
    سعی کنین خیلی به این فکر نکنین که ای وای من دارم با یه خانم صحبت میکنم حالا چی کار کنم

19. 2 کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •