تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 122 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوست عزیز هر موقع این بازی برای PC منتشر شد من خودم بهتون پ خ می کنم.
    بهتون پیشنهاد می کنم فعلا به جا یاین Dishonored رو بازی کنید که یک عنوان بسیار زیبا همراه با گیم پلی زیباتری هستش
    هر روز خودم میام اینجا یه سری میزنم.لازم به زحمت شما نیس.
    از dishonored خوشم نمیاد

2. این کاربر از goldenmember بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

RE6 قسمت آخر سری RE بود؟
    اگه آره میشه منتظر پک کل سری برای کنسول یا PC باشیم؟

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

چرا تاپیک از حالت استیکی خارج شد ؟ یک ماه نیست بازی اومده.تازه بازی هنوز برای pc نیومده..!
    حداقل اگه برای pc اومد دوباره تایپک رو استیکی کنید ...

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

الو
    کجایین
    سه روزه هیشکی نیس دلم گرفت
    هی میام این استیکو میبینم.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

خب منم الان پس از 3 روز بازی کردن تونستم با هر 3 بازیکن بازی رو تموم کنم و بالاخره مرحله ی ایدا رو باز کنم!!!
    سناریو لیون که خوب بود و چون دیوونه ی لیونم خیلی بهم چسبید(فقط ای کاش تنها بود و اون دختره رو باهاش نمیذاشتن!)،سناریو کریس هم بد نبود و با بعضی جاهاش حال کردم ولی بعضی جاهاش هم بدجوری رو مخ و اعصاب ادم راه میرفت!ولی مراحل این مرتیکه جیک رو به زور تموم کردم فقط برای اینکه مرحله ایدا باز بشه!
    اصلا از تیپ و شخصیت جیک خوشم نیومد و اصلآ دلم نمیومد تو مراحلی که با لیون یا کریس یکجا بودیم جیک کاری بکنه و همش منتظر بودم cpu احمق با لیون و کریس یه کاری بکنه که نمیکرد و مجبورا من با جیک اکثر کارا رو میکردم،با ناراحتی!کلا خیلی زود بود این جوجه بیاد و با لیون و کریس هم بازی بشه!
    مراحل ایدا رو هم که فعلآ نرفتم ولی همین که مرحله ی اول تو زیر دریاییه کلی تو ذوقم خورد!خدا کنه هر چه زودتر از این خراب شده بره یه محیط بازتر!
    اما در مورد بازی باید بگم که گرافیکش خیلی جای کار داشت و اصلآ روی این مورد کار نکردن و به شخصه بعد از اویل 5 با اون گرافیک فوق العادش از این بازی انتظار خیلی بیشتری داشتم!6/10
    گیم پلی هم که کلا پر از باگ و ایراد بود و بازم انتظار خیلی بیشتری ازش میرفت که متاسفانه خیلی ضعیف بود!6/10
    از نقات قوت بازی صداگذاریش بود که ادمو تو بازی غرق میکرد!مخصوصا دیالوگهاش که عالی بودن!صداگذاری شخصیتهای اصلی بازی هم خیلی خوب بود!9/10
    داستان بازی هم خوب بود ولی باز ایراد کم نداشت!8/10
    ترس بازی رو هم که با گذاشتن پارتنر یا همون یار کمکی کلآ از بین بردن و اگه این پارتنرها مخصوصآ تو سناریو لیون نبود بازی خیلی بیشتر به اسمش شباهت داشت!
    از بخش skill هم اصلآ خوشم نیومد...
    امتیاز کل هم به نظرم بیشتر از 7 حقش نباشه...

7. 5 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوب من هم بازی رو تموم کردم به طور کلی :

۱- سناریوی لیان به خصوص اولش من رو یاد Need For Speed : Run انداخت ! درست از روی اون اسکی رفته بود اون بخش زیر آبش هم که اسکی کامل از Metal Gear Solid بود . و طوریه که الان دوست ندارم دوباره بشینم بازیش کنم .
    ۲ - سناریوی کریس بیشتر من رو یاد COD انداخت و به شدت هم اعصاب میزد و دوست ندارم دوباره بازی کنمش .
    ۳ - سناریوی جیک ، بر خلاف نظر دوستان بیشتر شبیه رزیدنت اویل بود و جذابیت بیشتری برای من داشت البته از روی GTA اسکی رفته بود که میشه زیر سیبیلی رد کرد و شاید بتونم یه دور دیگه سناریوشو بازی کنم .
    ۴- سناریوی ایدا تنها نکته + اش معماهای آبکی ! و تنها بودنش بود . این سناریو هم در حقیقت یک تقلید ناشیانه از روی Metal Gear Solid بود .

به طور کلی گیم پلی بسیار ضعیف بود ، فیزیک انجین کمی برتر از افتضاح و تکست بازی و صحبتهای کاراکتر ها در حد بچه های دبستانی و شیوه ادا کردن صدا پیشه ها هم بسیار یخ ! مثلا اونجایی که هلنا به لیان میگه "بیا بریم اون حروم زاده رو بگیریم" . نه نفرتی نه خشمی نه هیچی ! انگار نه انگار طرف زده خواهرشو کشته !

مشکل بعدی وجود ویروس C بود ! ما نفهمیدیم بلاخره این ویروس چه اثری روی بدن قربانی میذاره . یکی میشد زامبی ! یکی هوش از سرش میپرید ! یکی در اوج هوشمندی قدرتمند میشد ! یکی کل کشتی رو میگرف (اسکی از اوروبورو) ! یکی دیگه نامیرا میشد ! انگار که انگل لاس پلاگا رو برداری با ویروس T و G قاطی کنی یه تف هم بکنی وسطش هم بزنی میشه ویروس C .

سیستم اسکیل پوینتها جالب بود ولی کافی نبود - حذف شدن گنجینه ها بسیار جای نا امیدی داره هر چند که اومدنشون هم ناامید کننده بود ولی بهتر از اینی که الان هست بود . سیستم نشانه گیری به شدت مزخرف . درست مثل بازی های شخص اول بود و وقتی که روی حالت کلاسیکش میذاشتی هدف گیری تقریبا غیر ممکن میشد .

درگیری فیزیکی با دشمنان خیلی ایده خوبی بود و باید خیلی وقت پیش به بازی اضافه میشد شاید از همون نسخه ۲ ! اینکه توی آنلاینش میتونی جای زامبی ها و جاوو ها بازی کنی و کریس و لیان و ... رو بکشی خیلی جالبه خوشم اومد ولی به طور کلی گیم پلی آنلاینش افتضاح بود و به شدت لگ داشت . البته خوبیش این بود که سایرین میتونستند جای دشمنان بازی کنند . یعنی کل محیط از پارتنرت بگیر تا دشمنان همه یک انسان داشت کنترلشون میکرد و هوش مصنوعی توی آنلاینش پشمک میشه که این مورد خیلی خوبه . مخصوصا که وقتی داری آنلاین بازی میکنی سناریو های مختلف به هم ربط دارند . یعنی اگر شما مشغول بازی با لیان باشید توی اتاقی که پروتوتایپها رو کارلا فعال میکنه توی اتاق کناری کریس و پیرز رو میبینید و اگر مشغول آنلاین بازی کردن باشید متوجه میشید که اون طرف هم دو نفر آدم دارند بازی مکنند و نه هوش مصنوعی - این برای من خیلی جالب بود .

9. 10 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یعنی چی بازی رو تمام کردی ؟ این بازی که هنوز برای کامیپوتر هم نیومده شما تمامش کردی؟

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

دوست عزیز بازیها معمولا اول برای کنسولها میاد بعد با تاخیر برای کامپیوتر میاد
    شما فکر کنم برعکس گرفتی این قضیه رو
    بله این بازی 20 روزی هست واسه پی اس 3 و ایکس باکس 360 اومده

12. 3 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. من با سیو بازی مشکل دارم. بازیو تا یجایی میرم بعد که میام بیرون مینویسه سیو درست ایست ولی وقتی دوباره میزم تو بازی از جای قبلی که خودش اتئماتیک سیو کرده میاد. من نسخه xbox بازی میکنم.لطفا کمک کنید

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

سلام. من با سیو بازی مشکل دارم. بازیو تا یجایی میرم بعد که میام بیرون مینویسه سیو درست ایست ولی وقتی دوباره میزم تو بازی از جای قبلی که خودش اتئماتیک سیو کرده میاد. من نسخه xbox بازی میکنم.لطفا کمک کنید
    دوست عزیز این سیستم سیو بازی هست.شما نمیتونید هرجا خواستید سیو کنید خارج بشید
    اون سیوی که شما انجام میدید فقط رکوردهاتون رو سیو میکنه.شروع مجدد فقط از جایی امکانپذیر هست که خوده بازی سیو میشه
    البته یه سیو هم داره زمانی که کارکتر میمیره اونم سیو رکورد هست و فقط یه چک پوینت هست.اگه خارج بشید دوباره میره اولین سیو اتوماتیک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •