دوست عزیز با عرض معضرت از شما باید عرض کنم در باره پکیج های ساخت ایران با شما موافق نیستم.بوتان پکیج خوبیه من هم به خیلی ها توصیه میکنم بوتان بگیرن اما در مورد ایران رادیاتور و گلد ایران اصلا اینجوری نیست هم خدماتشون ضعیفه هم کیفیتشون نسبت به بوتان خیلی پاینه.من مشتر های گلد ایران را دیدم که با اینکه پکیج هاشون گارانتی داشته ولی تعویض یک پمپ برای دستگاشون بیشتر از 2 هفته طول کشیده و دیگه مشتری بیخیال گارانتی شده،و رفته دنبال خرید آزاد.در مورد رادیاتور هم رادیاتورهای آلومنیمی درسته که عمر خیلی زیادی دارن ولی مشکلات زیادی رو هم برای مصرف کننده بوجود میارن.با توجه به اینکه مبدل پکیج اکثرا مسی هستند با فعل انفعالاتی که بین رادیاتور آلونیمی و مس از طریق آب به وجود میاد مشکلات خاصی را به وجود میاره.که توضیخاتش خیلی مفصله.اما چون سود بیشتری نسبت به پنلی داره فروشنده ها اسرار به فروش رادیاتور آلومنیمی دارن.اما این هم بگم که بین رادیاتور های آلومنیومی هم جنس خوب بد داریم مثلا رادیاتور بوتان کیفیت خیلی بالای داره چون داخلش هم رنگ داره و همین رنگ از هوا گرفتن زیاده رادیاتور جلوگیری میکنه. اما رادیاتوری مثل ایران آلومین یا آذربان واقعا افتضاحه.و روی پمپ رادیاتور هم تاثیر میذاره و باعث میشه پمپ زود زود خراب بشه.