اخه مسئله اينجاست كه من اصلا از عوض كردن رام هاي سوني هىچى نمىدونم . کسى مىتونه کمک کنه ؟ راستى گوشى را رىست کنم درست نمىشه ؟
ي
اخه مسئله اينجاست كه من اصلا از عوض كردن رام هاي سوني هىچى نمىدونم . کسى مىتونه کمک کنه ؟ راستى گوشى را رىست کنم درست نمىشه ؟
ي
برو اینجا مدل گوشیتو انتخاب کن وارد فروم شو اگه مشکل داشتی بگو آموزش کاملو با لینک فریمور برات میزارم
Sonymobile.com
من الان با دقت مشخصات گوشیم را دیدم ، رامی که روش هست همین رامی هست که اشاره کردید . پس نیاز نیست دیگه رام عوض کنم ؟
تا اونجایی که میدونم تعویض رام تنها راه فیکس شدن مشکل وایفای تو این گوشیه
حتی تمام کسایی هم که تو فروم ها ی دیگه مث xda همین مشکلو داشتن با تعویض رام درس شده
بهتره همون رام رو دوباره نصب کنی یا اگه نشد generic sa هم رام خوبیه
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
الان مودمم را ریست کردم و اسم و پسوردش را عوض کردم و بالاخره بعد از یک هفته گوشیم مودم را شناخت و تونستم به نت وصل شم .
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن .
Last edited by mehdi30nema; 29-10-2012 at 20:59.
دوستانی که تازه این گوشی رو خریدن یادشون باشه app هاتون رو فقط تو حافظه خود گوشی نصب کنید که زیاد کرش نکنه
البته دیتا و اینا تو همون هارد
من الان 400 تا app و بازی دارم تو حافظه خود گوشی فقط 500 مگ گرفته
دوستانی هم که می خوان این گوشی رو بخرن یادشون باشه که 16 گیگش هم کافیه من 32 دارم الان یه عالمه جا اضاف اوردم !
امروز یه اتفاق عجیب برای گوشیم افتاد ،
امروز رفته بودم بیرون و شلوار جینی که پوشیده بودم یه مقدار تنگ بود و گوشی به سختی توی جیبم جا میشد .
خلاصه همی چی درست بود تا اینکه گوشی را بعد از دو سه ساعت از جیبم درآوردم تا زنگ بزنم که دیدم بدون این که من بخام مثل اینکه در اثر فشار در جیبم خود به خود صفحه sound در منوی setting باز شده و انگار با ده تا انگشت دارن روی صفحه میزنن ، همه چی داشت کلیک میشد .( بدون اینکه من کلیک کنم )
هر کاری کردم از اون صفحه بیرون نیومد و خاموش هم نمیشد که با گرفتن کلید پاور و هوم گوشی را خاموش کردم و بعد دوباره روشنش کردم .
الان همه چی درسته و همه نرم افزار هایی که نصب کردم کار میکنم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم گوشی یه جوری شده و یه کم کند شده .
البته اینم بگم که وای فای گوشی هم تا همین چند دقیقه پیش قاطی بود و مثلا وقتی روشن میکرمش دیگه خاموش نمیشد ، که اونم با یکی دوبار خاموش روشن کردن گوشی درست شد .
حالا به نظرتون گوشی را ریست فکتوری کنم ؟
این مشکل برای من هم پیش می اومد
فکتوری ریست کن ، یا اگر گوشی روت شده کافیه cache و dalvik cache رو وایپ کنی
مشکل از باگ رام هست...
Sony Xperia S vs. Sony Xperia SL
کدوم مدل پیشنهاد میشه؟
خوب به نظرم مطمئنا اس ال چون ارتقا پیدا کرده اس هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)