می دونم که باید گوشی از 3g پشتیبانی کنه!! یه گوشی چینی بود می خواستم ببینم اگر با شبکه رایتل و ایرانسل همخونی داره واردش کنم. اینه گوشیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه؟
می دونم که باید گوشی از 3g پشتیبانی کنه!! یه گوشی چینی بود می خواستم ببینم اگر با شبکه رایتل و ایرانسل همخونی داره واردش کنم. اینه گوشیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه؟
سلام
دوستان این طرج بی نهایت رایتل چطور هست؟؟؟
من برای اینترنتش بیشتر می خواهم؟؟؟
با مودم وصلش بکنیم سرعت دانلودش چقدر هست؟؟
محدودیش چقدر برای دانلود هست
باتشکر
کسی میدونه این تفاوت مناطق پوشش تجاری (رنگ بنفش) و راه اندازی اولیه (رنگ سبز) که تو نقشه های مناطق تحت پوشش هست به چه معنیه؟ چه فرقی می کنه؟
با سلام دوستان
من قصد خرید سیمکارت رایتل رو دارم!و بیشتر به خواطر اینترنتش می خوام!!
لطفا میشه تعرفه های دقیقش رو بگید تو سایت گشتم چیزای دقیقی گیرم نیومد؟؟
در ضمن دوستان درسته میگن باطریه گوشی رو خالی میکنه؟؟؟
سیمکارت دیتا برای چیه!!
پیشاپیش ممنون!!![]()
Last edited by salar79; 05-08-2013 at 00:04.
مناطق سبز فروش سیم کارت ندارن، یعنی اگر از طریق سایت برای خرید سیم کارت اقدام کنید و در مناطق سبز ساکن باشید، نمیتونید آدرس خودتونو بدید و باید آدرسی بدید که تو مناطق بنفش واقع شده باشه. البته ممکنه دفاتر خدماتی محلی سیم کارت بفروشن، اما به قیمت بالاتر از سایت (مثلاً اعتباری رو 35 تومن میفروشن).
1- خلاصه ی تعرفه: 1 گیگ 256 1 ماهه 12500 تومن، 1.5 گیگ 512 1 ماهه 21 تومن، 2 گیگ 1024 یک ماهه 32 تومن.
2- باتری رو میترکونه.
3- برای استفاده از اینترنت و ارسال اس ام اس. سیم کارت های دیتا معادل حجم بسته ساعات شبانه دارند، یعنی اگر بسته ی 2 گیگابایتی بخرید، 2 گیگ هم شبانه خواهید داشت.
دوستان
طرح بی نهایت رایتل یه انصافی به خرج داده
اگه دارین از این سرویس استفاده میکنید مصرفتون باید منصانه باشه وگرنه خودشون منثفانه باهاتون برخورد میکنن.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
دوستان سرعت اینترنت رایتل به شدت اومده پایین در مشهد. چند روزی میشه. برای شما هم اینطوریه؟
در مورد این طرح بیشتر توضیح میدی
من یه اینترنتی لازم دارم که همراهم باشه سرعت 1 مگ دانلود نامحدود رایتل نامحدودش چطوره؟
خیلی ممنون دوست عزیز1- خلاصه ی تعرفه: 1 گیگ 256 1 ماهه 12500 تومن، 1.5 گیگ 512 1 ماهه 21 تومن، 2 گیگ 1024 یک ماهه 32 تومن.
2- باتری رو میترکونه.
3- برای استفاده از اینترنت و ارسال اس ام اس. سیم کارت های دیتا معادل حجم بسته ساعات شبانه دارند، یعنی اگر بسته ی 2 گیگابایتی بخرید، 2 گیگ هم شبانه خواهید داشت.
ولی یه سوال داشتم
برای استفاده از اینترنت رایتل حتما باید از یکی از تعرفه هاش رو انتخاب کنم یا ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)