من چجوري ميتونم از h t t p s استفاده كنم؟؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
من چجوري ميتونم از h t t p s استفاده كنم؟؟
سلام . اینجوری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست من ولي من از يك جاي ديگه دارم و اون هم h t t p S به من داده ولي اينا همه http هستن
براي استفاده از ساكس، اول به شبکه بیسیم کانکت شو ، به مسیر : General --> Network --> Wi-Fi برو ، حالا رو به رو اسم شبکه (اسم مودم) ، یک فلش آبی هست روش کلیک کن ، در قسمت پایین صفحه HTTP P-o-r-o-x-y رو بروی Manual بزار و آی پی سرور و پورت رو وارد کن ، حالا Authenticating رو فعال و User و Pass ت رو وارد کن .
منبع مکس
دوستان گلم...من از یکی از سایت ها میخام gift card itunes بگیرم...به نظر شما ارزش داره؟یعنی راحت میتونم خرید کنم یا نه چون تحریم هستیم و ip ایرن رو شناسایی می کنند ما رو بلاک کردن و باید از راه های بی شرمانه) استفاده کرد!؟
خوب شما جیلبریک کن حالش رو ببر... ! با این تحریم ip و قیلتر شدن itunes به همین راحتیا نمیشه استفاده کرد!
اگر Apple ID شما آمریکایی هست هیچ مشکلی نخواهید داشت. فقط کد رو وارد میکنید و حالا یا با آنتی فـیلتر و یا بدون اون خریدهاتون رو انجام میدید. بلاک کردن ها هم ظاهراً به خاطر تکراری بودن آدرسهای توی فرم ثبت نام بوده که اون هم با عوض کردن آدرس حل میشه. گرچه من هنوز مورد مستندی از بلاک کردن ندیدم.
با درود و ادب
دوستم از مالزی (با کارت ویزای اونجا ) برام یه APP خرید و فرستاد به صورت هدیه.
من ID م روی آمریکاست و س.ا.ک.سم هم روی سرور آمریکا بود.
بعد که تو میلم اومد و خاستم اونو بگیرم بهم پیام داد ، شما این هدیه رو از مالزی براتون خریدن ولی داری از آمریکا می خواهید از اون استفاده کنید ، لطفا با یه کارت امریکای خرید کنید و ... از این حرفا
بالاخره ، دوستان ما این APPرو هنوز نتونستم بگیرم.
هیچ راهی وجود نداره. گیفت کارت های هر کشور فقط برای اکانت های همون کشور قابل استفاده هستند.
دوست عزیر اگر ووی پپی اان روی سرور مالزی پیدا کنی احتمالا مشکلت حل میشه ... ولی مشکل اساسی اینجاس که ووی پپی اان مالزی رو از کجا میش گیر آورد؟!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)