دوستان یکی به ما کمک کنه....
کمک کنید تورو خدا دارم دیوونه میشم....
به نظر من حقشونه باید بیشتر از اینا ازشون میگرفتن، اینجا چند تا از بچه ها به من پی ام دادن و خواهش کردن بازی رو براشون دانلود کنم و پست کنم، اولش بهشون گفتم هزینه پست پیشتاز 3 تومن میشه و قبول کردن، بازی رو دادم دانلودر دانلود کرد یه هزینه از جیب خودم دادم الان خبری از هیچ کدومش نیست،یکیش اومده بهش میگم میگه ارزش نداره 3تومن هزینه پست بدم صبر میکنم تو بازار بیاد، خوب همون اول باید فکرشو میکردی ،تقصی منه که به شما اعتماد کردم و اول هزینه رو نگرفتم تازه قیمت بازی رو هم بهشون گفتم 5-6 تومن فقط برای این که هزینه دانلودی که دادم جبران بشه، اینو گفتم که اگه کسی اینجا این اتفاق براش پیش اومد اعتماد نکنه که هیچ خبری نیست. خودم 15000 تومان هزینه دانلودر دادم با رایت و پستش که برام فرستاد.
موفق باشید.
آقا من بازی رو اجرا کردم !!!!!!!!!!!!!
واقعا بازی باحالیه !!!!( البته به call of از نظر من نمی رسه !!!!!!!!!! )
الان رسیدم به مرحله برج میلاد !!!
فقط یه مشکل ! بازی هر 40 دقیقه یک بار و در جاهای شلوغ هنگ می کنه و می یاد تو ویندوز !!
رم : 4
vga : 6850
cpu:phenom II *4
الان ورژن درایور ام 11.9 هست ! ممکنه اگه 11.10 PRIVIEW2 رو بگیرم ، حل بشه ؟!
Last edited by Mammad Prince; 26-10-2011 at 20:51.
سلام بچه ها من میخوام دانلود کنم میشه بگید کدوم نسخه قابل اعتماد تره.
reloaded limited clone multi11 ?????????????????????????????????????????????????? ??????????
واییی عجب ادمای نامردی پیدا میشن ، بگو کیا بودن تا مام بشناسیمشون (پ.خ کن بم)
حالم بده ............احوالم بده...........بازیم داره ارور میده..........
کمک کنید..... بگین چیکار کنم..؟؟؟؟ عکسه ارور بالاست؟؟؟؟؟؟ یه گوشه چشمیم به ارور ما بندازین/......
دوستان وارد منو بازی میشم ولی میزنم start campaign و درجه سختی رو هم میزنم صفحه سیاه میشه و وارد بازی نمیشه.چجوری حل میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)