قیمتی که میده ارزونتر یا برابر طبقات بالاست کسی نگفت گرونتره ولی شما برو داخل به اون قیمتی که میگه بخر زنده بیا بیرون من بهت صد تومن می دم![]()
قیمتی که میده ارزونتر یا برابر طبقات بالاست کسی نگفت گرونتره ولی شما برو داخل به اون قیمتی که میگه بخر زنده بیا بیرون من بهت صد تومن می دم![]()
برادر اونایی که پایین قیمت خوب بهت گفتن وقتی بخوای بخری ۵۰تا۱۰۰ تومنم پول ستاپو پکیج و راه اندازی میگیرن...
ولی اون بالایی ا هرچی بگن همونو میگیرن گوشیو میدن بهت...
الان قیمت سایتای فروش بهتره بعلاوه اینکه تواین شلوغیو گرما احتیاجی نیست بری بیرون و دود ماشین بخوری کلی ام اعصابت خورد شه کرایه تاکسیو بنزینم به کنار...
هرموقع رفتم تو اون خراب شده فقط اعصابم خورد شده قیمتاشون ساعتی تغییر میکنه... دزد بازاره...
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
علاءالدین از همکف به بالا هرچی میری بالا مقادیر زیر افزایش پیدا میکنه:
امنیت
راحتی خیال
صداقت
شعور
خلوتی
کالای اصلی
(البته در حالت کل)
ممنون ولی بدون برنامه هم می شه ازشون گرفت.
ولی اکش رو نمی دونم...................بله بهترین و راحت ترین راه خرید اینترنتی می باشد.
عزیز گفتن که ، شما برو تو مغازه به همون قیمت بدون برنامه بگیر زنده بیا بیرون ، مهدی 100 تومن میده بهت.![]()
سلام به بر و بچه های p30world
یه 1 سالی نبودم کنکور داشتم ببین چه خبر شده!!
آقا یه سوال این قضیه کد و اینا چیه؟!
چجوری بغهمیم گوشیمون اصله و کدش تقلبی نی؟!
ممنون
شما ابتدا این *#06# کد رو در قسمت شمارگیری موبایلت وارد کن تا کد 15 رقمی رو بده بهت و بعد برو به این صفحه و کد رو وارد کن اگه مشخصات موبایلت رو داد پس اصله!البته میتونی با کد روی جعبه موبایلت هم چک کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Mool Tee; 28-06-2012 at 13:03.
رفته بودم دوماه پیش از اونجا وان ایکس بخرم صبح قیمتاشون 1030 1040 بود تا ظهر که تو پاساژ بودم دلار 30 40 تومن گرون شد تمام مغازه ها چه بالا چه پایین قیمتاشون شد 1050 1070...
یارو گفت بیا 980 بهت میدم گفتم باشهچقد پول برنامه میگیری گفت بستگی داره چه پکیجی بخوای لایت پک فول پک پک معمولی ریجستر آپشن جنتی
بهش گفتم عزیز دل همه ی این کارا رو که گفتی خودم زحمتشو میکشم 50 تومنم بهت میدم یارو موند چی بگه یکم فکر کرد گفت بذار زنگ بزنم زنگ زد بعد گفت شرمنده نمیتونم....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا این نکسوسه الان رسید دستم فقط اندرویدش 4.0.2ـــه آپدیت هم نمیکنه میگه آپدیته اینم مشخصاتش:
Baseband version
I9250XXKK6
Kernal version
زیاده حسش نیست بنویسم
Buiid number
ICL53.I9250JPLA1
چجوری آپدیتش کنم؟ چون واسه خودم نیس نمیخوام رامو اینا واسش بریزم... ولی اگه رام عوض کردنش دردسر نداشته باشه شاید کردم...
چرا این صفحش انقد توه؟ مثل نئو میمونه
ویرایش:
رفتم یکم سرچ کردم این یکجو تکجو دیگه چه مسخره بازی ایه
S3مو سه سوت روت کردم انقد جنگولک بازی نداشت ریکاوریو روت همه باهم یه جا نصب شد....
راستی SIII ام مثل نکسوس وقتی وصلش میکنی به PC حافظه رو به صورت مس استورج نمیاره...
Last edited by Pedram_mrn; 28-06-2012 at 13:30.
قیمت داره روز به روز بیشتر میشه .
تا دو روزه پیش دی جی کالا 740 داشت حالا 780 گذاشته .
مبارکه ، یه کم از مشخصات و مزایا و معایب گوشی هم بگو .آقا این نکسوسه الان رسید دستم فقط اندرویدش 4.0.2ـــه آپدیت هم نمیکنه میگه آپدیته اینم مشخصاتش:
کلا حال کردی باهاش ؟ نسبت به اس 2 یا اس 3 چه طوره ؟
ممنون ولی چجوری همونجایی که میخوایم بخریم بفهمیم کدش yakju هست یا نه؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)