عجب کسی نیست به ما کمک کنه
عجب کسی نیست به ما کمک کنه
من فایل رو از لینک بالا کپی کردم و در محل نصب بازی قرار دادم ولی باز هم کلید آنالوگ کار نمیکنه لطفا محل دقیق کپی کردن فایل رو توضیح بدید با تشکر از شما
دوستان یه راه حل هست که بازی خیلی از بچه ها جواب داده ولی احتمالش 50-50 هست!
اگر fifa 11 رو روی سیستم دارید کلا پوشه fifasetup رو جایگزین پوشه fifasetup مربوط به fifa 12 کنید در این صورت نصف config_ها به حالت fifa 11 برمیگرده و در خیلی از موارد کنترل دسته هم درست میشه!
(چنین کاری میشه کرد چون موتور هر دو بازی دقیقا یکیه)
فقط قبلش یه کپی از fifasetup بگیرید که اگه جواب نداد بتونید بازی رو به حالت اول برگردونید!
نوشته شده توسط hamid_hitman47 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
كسي مي تونه فايلِ تنظيماتي از اين دسته هاي چيني دوقلو (Twin usb) رو بزاره كه توش آنالوگ سمت راست هم كار كنه؟
نوشته شده توسط newahwaz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو دانلود کنید و از همه امکانات دسته بازیتون استفاده کنید....
من لینک بالا رو دریافت کردم و در پوشه اصلی بازی کپی کردم ولی باز هم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی بفرمایید
آقا تورو خدا یه نفرو منو کمک کنه
من فیفا12 روی لپتاپم کردم..... بعد از این که اکانتم میسازم میخوام وارد بازی بشم (اونجایی که رونی توپ رو شوت میزنه) یهو از بازی مپره بیرون بدونی که ارور خاصی بده! رو کامپیوتهای دسکتاپ خوب جواب میده ولی رو لپتاپ میپره بیرون!!
مشخات لپتاپم:
Core i5
8GB Ram
VGA Nvidia GeForce 525M 1GB
حذف شود.......
Last edited by matin724; 26-07-2012 at 17:00.
سلام منم همین مشکلو داشتم مشکل از خود بازیه باید یکی دیگه بخری
سلام من وقتی میخوام بازی کنم بازی خیلی کند میشه مشخصات سیستمم دوبرابر بازی هستش
سلام من فیفا 2012 رو نصب کردم و اول از همه مشکل دسته گیم پیدا کرد و رفتم یه گیم پد دیگه گرفتم و
درست کار میکنه فقط الان یه مشکل پیدا کرده که وقتی پاس میدی به بازیکن توپ میخوره به پاش و دور میشه
نمیدونم کجاش مشکل پیدا کرده اینجوری میشه ؟؟؟
اومدم پاک کردم از اول هم ریختم ولی تنظیماتش تو ویندوز میمونه و دوباره که نصب شد همون تنظیمات نمیدونم یه فایلش کجا کپی
شده که پاک نمیشه
کسی میتونه کمک کنه .....
سلام امروز یه دسته گرفتم خیلی عجیبه . با همون تنظیمات بازی کل دکمه هاش فرق میکنه .
پدال سرعتو میزنم اتوماتیک شروع میکنه پاس دادن.
همه ی دکمه های شوت ، پاس و ... هم یه دونه جابجا شده
چجوری درستش کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)