سلام
قفل پترن گوشی فراموش شده رو چطوری میشه آنلاک کرد؟
سوال امنیتی هم فراموش شده![]()
سلام
قفل پترن گوشی فراموش شده رو چطوری میشه آنلاک کرد؟
سوال امنیتی هم فراموش شده![]()
پس از چنذبار پترن اشتباه انگار باید از بین سوال امنیتی و لاگین به گوگل یکی را انتخاب کنی.
پس با وصل به اینترنت باید لاگین کنی. ولی نمیدونم اگر اینترنت گوشیت فعال نباشه در آن موقع باید چکار کنی.
آقا چه مارک رم برای این گوشی خوبه ؟
میخوام یه 16 گیگ بگیرم
برای خرید مموری کارت حتماْ کلاس بیش از 4 و ترجیحاْ کلاس 10 بگیرید.
مارکهای پاتریوت و توشیبا خوب هستند. بقیه مارکها مثل سیلیکون پاور هم هست که فکر کنم گارانتی داشته باشه.
سلام
متاسفانه من دسترسی به گوشی ندارم
اما بعید میدونم اکانت گوگل فعال باشه
راهی مثل هارد ریست نداره؟
این Sygic رو روی آندروید 4 چه کار میشه کرد؟ هیچ ورژنیش روی آندروید 4 کار نمیکنه .مجبور شدم نویتل نصب کنم که اصلا در قیاس با sygic چنگی به دل نمیزنه.
آقا یکی هم جواب مارو بده بد نیست
یعنی هیچکی این گوشی رو روت نکرده ؟؟
خوب شما خودتون دقیقا میدونین مشکل از چیه، اگه کامپیوترتون لپ تاپ هست توصیه میکنم یه آپدیت از درایورهاش بکنین. راه حل سادهتر اینه که یه کامپیوتر دیگه (و سرحالتر) رو امتحان کنین. در آخر هم برنامه رو آخرین ورژن از سایتش بگیرین. این تیپ مشکلات که مشکل درایور هست فقط با آپدیت و rollback و اینطور چیزا حل میشه چون وابسته به اون شرکت سخت افزاریش هست.
مرسی که پاسخ دادین
ویندوز لپ تاپ اورجینال و آپدیت هستش
من الان با PC هم امتحان کردم،بالاخره با 1001 بدبختی درایورش رو شناخت،یعنی همون adb composite interface
اما بازم تو روت گیر میکنم !
همون ارور های سابق
سلام.دوستان.من بیشتر از گوشی برای اهنگ گوش دادن (اونم فقط در حالت هندزفری) استفاده میکنم.بخاطر همین تصمیم گرفتم گوشی خودم که htc desire هست رو بفروشم بجاش گوشی liveرو بگیرم به نظر شما ارزش داره و ایا این کار عاقلانه هستش؟ من لایو رو صرفا بخاطر واکمن بودنش میخوام بگیرم.ایا انتظارات منو به عنوان واکمن براورده میکنه؟ صدای لایو در حالت هندزفری چطوره؟؟ طوری هستش که مغز ادمو منفجر کنه؟ تفاوت صداش با رای و نئو و ارک اس البته تو حالت هندزفری چقدره؟؟ا اخه میخوام بدونم اگه تفاوت زیاد نیست این مدل ها رو که نام بردم و البته بالاتر از لایو هستن رو بخرم. و تفاوت صدای هندزفری فابریک این گوشی با هندزفری live sound چقدره؟؟راستی امکان داره قیمت لایو تا مثلا چند هفته دیگه پایین بیاد؟بخشید زیاد سوال پرسیدم.لطفا جواب بدید .با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)