تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 113 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

گه گاهی شده که وقتی صفحه لپتابو میبندم لبتاب اوتومات میره اسلیپ مود ولی بعد که میام صفحه رو باز کنم میبینم لبتابم خاموش شده!نه اینکه تنظیم کرده باشم مثلا رو 5 دقیقه ای شات دان شه.بعد که لبتابو دوباره روشن میکنم صفحه بوت که مینویسه start windows normaly که بالای اونم نوشته که ویندوز به طور صحیح شات دان نشده مشکل از چیه؟برای کسی همچین چیزی پیش اومده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام بچه ها. به درخواست یکی از دوستان مواردی را که خودم چک کردم را برایتان مینویسم.
    قبل از روشن کردن لپ تاپ سرویس تگ روی جعبه و زیر لپ تاپ و در هنگام روشن کردن در بایاس چک کنید که یکی باشد.همچنین در سایت خود دل در قسمت ساپورت وارانتی چک کنید که ریفوربیشد نباشد.
    تمام بدنه را چک کنید زیر رو ,کیبرد لولای صفحه نمایش و تمام موارد ظاهری.همچنین پیچ هارا چک کنید که پیچ خوردگی نداشته باشد.
    بعد از روشن کردن باید ویندوز برای اولین بار روشن شده باشد که حدود 10 مین طول میکشد یوزر نیم و اینجور چیزهارا میخواهد که نشان دهنده ی این است که سیستم قبلا روشن نشده است.
    CPU رم و گرافیک را چک کنید که دقیقا برابر با کانفینگ مورد نظر باشد.(cpu :core i 7 2630,rapm:8gig, graphic:GT540)
    بلوتوس و وایرلس را چک کنید.با بلوتوس بین سیستم و موبایلتان فایل رد و بدل کنید. اکثر مغازه ها وایرلس داخلی دارند و حتما از وایرلس آنها برای تست استفاده کنید.
    دل برنامه ی web cam دارد وب کم را با آن چک کنید.
    این لپ تاب 2 اسپیکر در کنار کیبرد و یک سابووفر در زیر دارد. یک آهنگ مال خود ویندوز را بذارید و این 3 قسمت بلنگو را تست کنید.
    تمام دکمه ها را چک کنید و خیلی دقت کنید چون تو لپ تاپ ها مشکل دار زیاد پیدا میشه. همچنین تاچ پد و دکمه هایش را چک کنید.
    LED را چک کنید.با برنامه ی پینت 2 عکس یکی کامل سفید و یکی کامل سیاه ذخیره و برای هر کدام یک بار فول اسکرین کنید و چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشد(هم زاویه 90 درجه و هم زاویه 45 درجه).همچنین LED نباید نویز داشته باشد.
    شارژ را چک کنید.
    بک لایت زیر کیبرد باید روشن باشد حتما حواستان باشد.
    باطری باید 9cell باشد یعنی از نظر ظاهری باید پایه دار باشد.
    این مواردی بود که من همون جا چک کردم و بعد سیستم را خریدم.
    فول آپشن با کارت تی وی و بلو ری از گارانتی زیگورات 1520تومان.
    من راجع به لپ تاپ زیاد حقیق کردم درتمام برندها. این مدل واقعا فوق العاده است و هر چی بگم کم گفتم.
    انشاالله که توانسته باشم کمکتان کنم.
    امیدوارم شما هم تهیه کنید و از این لپ تاپ قدرت مند لذت ببرید.
    سلام مغازه دار هم اجهزه مده همه ای کاررو انجام بدی !!!!

در آغاز فعالیت karya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

گه گاهی شده که وقتی صفحه لپتابو میبندم لبتاب اوتومات میره اسلیپ مود ولی بعد که میام صفحه رو باز کنم میبینم لبتابم خاموش شده!نه اینکه تنظیم کرده باشم مثلا رو 5 دقیقه ای شات دان شه.بعد که لبتابو دوباره روشن میکنم صفحه بوت که مینویسه start windows normaly که بالای اونم نوشته که ویندوز به طور صحیح شات دان نشده مشکل از چیه؟برای کسی همچین چیزی پیش اومده؟

سلام , برای من همچنین شرایطی پیش نیومده تاحالا , وقتی میبندمش اسلیپ میشه , اگرهم یه مدت خیلی طولانی بمونه ؛ هایبرنیت میشه که بعد از روشن کردن به همون حالت قبل از بستن برمیگرده مشکل شما رو نداشتم تاحالا...

4. این کاربر از karya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

داره خودمونی میشه saeed386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان سیتی!

پيش فرض

کلید insert را چطور باید فعال کرد؟
    کار نمی کنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ali metall ممنون ازت.فایلو دانلود کردم اینو چجوری نصب کنم؟فایله رار هستش.سوالام مبتدی هستش ولی کم کم را میفتیم
    برای باز کردن فایل ها از برنامه winrar استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از ALI_METALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

داره خودمونی میشه saeed386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان سیتی!

پيش فرض

کلید insert را چطور باید فعال کرد؟
    کار نمی کنه!
    لطفا راهنمایی فرمایید!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

من اپدیت گرافیکمو دانلود کردم ولی تو مرحله سوم نصب failed میشه.اشکال از چیه؟راست میگن که ویندوز اورجینال به این برنامه هایی که دانلود میکنیم نمیخوره.؟من شاید ویندوز اصلیمو پاک کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من اپدیت گرافیکمو دانلود کردم ولی تو مرحله سوم نصب failed میشه.اشکال از چیه؟راست میگن که ویندوز اورجینال به این برنامه هایی که دانلود میکنیم نمیخوره.؟من شاید ویندوز اصلیمو پاک کنم
    شاید مال کارت گرافیک خودت نبوده. شایدم نسخه 32 بیتی رو دانلود کردی
    سعی کن ویندوزتو نگه داری چون واقعا حیفه !

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

من سر اینکه ویندوزمو پاک کنم یا نکنم موندم.دوستم که سر از کامپیوتر در میاره میگه چون برنامه هایی که ما دانلود میکنیم کرک شده هست و اورجینال نیست سازگاری نداره.برای مثال یاهو مسنجرم وب کم نمیشناسه یا ریدکال نصب نمیشه یا فلش پلیرو که نصب میکنم اکسپلورر باز نمیشه.کسی میتونه یه توضیحی بده.ممنون

داره خودمونی میشه arira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    from Hell

پيش فرض

من سر اینکه ویندوزمو پاک کنم یا نکنم موندم.دوستم که سر از کامپیوتر در میاره میگه چون برنامه هایی که ما دانلود میکنیم کرک شده هست و اورجینال نیست سازگاری نداره.برای مثال یاهو مسنجرم وب کم نمیشناسه یا ریدکال نصب نمیشه یا فلش پلیرو که نصب میکنم اکسپلورر باز نمیشه.کسی میتونه یه توضیحی بده.ممنون
    هیچ ربطی نداره ویندوزی که روی این لپ تاپ هست برای کارهای معمولی کافی هست و برنامه های کرک شده هم کار میکنه روش
    وبکم من هم یاهو کار نمیکرد یه بار درایورش رو پاک کن دوباره نصب کن درست میشه ولی فلش پلیر نمیدونم چرا قاطی میکنه

13. این کاربر از arira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •