توان آدميان را، با آرزوهايشان ميشود سنجيد. (اُرد بزرگ)
رويش باغ سكوت، در هنگامه خروش و همهمه ، ارزشش را نشان ميدهد. (اُرد بزرگ)
آزادی حقیقی آن نیست که هرچه میل داریم انجام بدهیم ، بلکه آن است که آنچه را که حق داریم بکنیم .
ویکتور کوزن
توان آدميان را، با آرزوهايشان ميشود سنجيد. (اُرد بزرگ)
رويش باغ سكوت، در هنگامه خروش و همهمه ، ارزشش را نشان ميدهد. (اُرد بزرگ)
آزادی حقیقی آن نیست که هرچه میل داریم انجام بدهیم ، بلکه آن است که آنچه را که حق داریم بکنیم .
ویکتور کوزن
دكتر علي شريعتي:در عجبم از مردمي كه خود زير شلاق ظلم و ستم زندگي مي كنند، و بر حسيني مي گريند كه آزادانه زيست
دكتر علي شريعتي :حسين بيشتر از آب تشنه لبيك بود اما افسوس كه به جاي افكارش زخمهاي تنش را نشانمان دادند و بزرگترين درد او را بي آبي معرفي كردند.
همچنانکه کماندار تیرهای خود را می تراشد و صاف می کند هر انسانی نیز می تواند افکار آشفته خود را جهت دهد.(بودا)
چه به توانستن بیندیشید؛ چه به نتوانستن؛ در هر دو صورت حق با شماست.(هنری فورد)
گرفتاری این دنیا در اینست که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.(برتراند راسل)
هر احمقی می تواند قانونی وضع کند ، که احمقی دیگر به آن اهمیت دهد.(هنری دیوید ثورو)
من میخواهم گریبان سرنوشت را بگیرم، او نمیتواند سر مرا در برابر زندگی خم کند.(بتهوون)
چنان باش كه بتواني به هر كس بگوئي مثل من رفتار كن. (كانت)
خوش بين باشيد اما خوش بين دير باور. (ساموئل اسمايلز)
كسي كه از مرگ مي ترسد از زندگي لذت نتواند برد. (اسپانيولي)
زينت انسان در سه چيز است ؛ علم، محبت، آزادي. (افلاطون)
تنگدستی نه تنها برای اندیشه،
بلکه برای هنر نیز آموزگار خوبیست...
رومن رولان
دوستی و عشقی که امیدی بدان نیست جز دریدن پرده اسرار و افشای رازها ، عشق و دوستی نیست ، بلکه توری است گسترده در پهنای اقیانوس حیات که تنها بی فایده ها را شکار می کند و در خود حبس می سازد . جبران خلیل جبران
کسی که بنده گنج و درم نباشد هرگز پراگنده خاطر و دژم نمی گردد . بزرگمهر بختگان
با دیگران بودن آلودگی می آورد. فريدريش ويلهلم نيچه
برای کسب گنج سکوت ، بارگاه دانش ات را بزرگتر بساز . اُرد بزرگ
خردمندان و دانشمندان سرزمینم ، آزادی اراضی کشور با سپاه من و تربیت نسلهای آینده با شما ، اگر سخن شما مردم را آگاهی بخشد دیگر نیازی به شمشیر نادرها نخواهد بود . نادر شاه افشار
ساده باش ، آهوی دشت زندگی ، خیلی زود با نیرنگ می میرد . اُرد بزرگ
به معیار دل ، شادمانی ، چهره ی بی نقاب اندوه است و آوای خنده از همان چاه بر شود که بسیاری ایام ، لبریز اشک می باشد. جبران خلیل جبران
باید در تضادهای دوگانه شک کرد. از کجا معلوم که این تضادهای دوگانه اصلا وابسته به هم و یکی نباشند؟ در فلسفه معین ارزشی بیشتر از نامعین دارد همان طور که ارزش نمود کمتر از حقیقت است. فريدريش ويلهلم نيچه
هیچکس پر آوازه و به نیکی سمر نمی گردد مگر آنکه از بدیها بپرهیزد . بزرگمهر بختگان
حق همیشه با پیروز میدان جنگ است. آدلف هیتلر
تکامل و حرکت، مبنا و پیش فرض کل وجود است. انگلس
لازم نيست گوش كنيد، فقط منتظر شويد. حتي لازم نيست منتظر شويد، فقط بياموزيد آرام و ساكن و تنها باشيد. جهان آزادانه خود را به شما پيشكش خواهد كرد تا نقاب از چهرهاش برداريد انتخاب ديگري ندارد؛ مسرور به پاي شما در خواهد غلطيد. فرانتس كافكا
مادام که افراد فرانگیرند در پس هر یک از جملات، اظهارات و وعده و وعیدهای اخلاقی، دینی، سیاسی و اجتماعی منافع طبقات مختلف را جستجو کنند، در سیاست همواره قربانی ِ سفیهانه ی فریب و خودفریبی بوده و خواهند بود. لنین
ناخود آگاه، هريك از ما، از ناميرائي خود يقين دارد. فروید
همه چیز پول است و انسان پيش از آنکه به سياست، علم، هنر، دين و… بپردازد؛ بايد بخورد.... کارل مارکس
تاجيكان از خلقي اند كه روشنفكران آنها شاعران بزرگي چون فردوسي را به جهان آورده اند و بي سبب نيست كه تاجيكان سنتهاي فرهنگي خود را از او مي آورند. استالین
تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید. پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند. الگساندر گراهام بل
شما چون کمانید که فرزندتان همچون پیکان هایی سرشار زندگی از آن رها شوند و به پیش روند و تیرانداز، نشانه را در طریقت بی انتها نظاره کند و به نیروی او اندامتان خمیده شود، که تیرش تیز بپرد و در دوردست نشیند. پس شادمان می بایدتان خمیدن در دستهای کماندار، چون او هم شفیق تیرست که می رود؛ و هم رفیق کمان که می ماند. جبران خلیل جبران
بلند پروازی من آنست که در ده جمله چیزی را بگویم که کسی دیگر در یک کتاب می گوید. فريدريش ويلهلم نيچه
درگاه فرمانروا بسان دریاست ، جوینده ای از دریا ریگ به کف می آورد و دیگری دُر شاهوار. بزرگمهر بختگان
براي دو روح چه چيز با شکوه تر از اين که احساس کنند به هم پيوسته اند تا در سکوت خاطرات نگفتني به يکديگر توان ببخشنند
جرج اليوت
زماني که شکوفه هاي قرمز در آمدند
شاخه اي از ان را بچين به نزد من بيا
تا اين نشانه اي از عشق مان باشد
وانگ وي
عشق خود يک عذاب است اما محروم بودن از آن مرگ است
شکسپير
دنيا فقط به عشق نياز دارد به عشق شيرين
اين را وقتي غمگينم مي فهمم
بهتر است عاشق باشيم و ببازيم تا اين که هرگز عاشق نباشيم
آلفرد تنيسون
سخاوت من مانند دريا بيکران است هر قدر عميق تر و بيشتر عشق بورزم. بيشتر خواهم داشت و هر دوي مان جاودان خواهيم بود
شکسپير-روصو و جوليت
عشق تمامي احساسات را بر مي انگيزد احساساتي که بدون عشق چيزي جز پوچي نيستند
رابرت ساواتي
زندگي يعني عشق تمام چيزهايي که من فهميدم به اين خاطرفهميدم که عشق مي ورزم
هر چيزي که هست هر چيزي که وجود دارد به اين دليل است که عشق مي ورزم
تولستوي- جنگ وصلح
کلمه اي که ما را از تمام مسائل و دردها آزاد مي کند آن کلمه عشق است
سوفوکل
حتي اگر آن را پنهان کنم در صورتم عشق و انس من آشکار است
چند دفعه از من پرسيده بود چيزي تو را آ زار نمي دهد
تابرا نوکانموري
عشق تنها مرضي است که مريض از آن لذت ميبرد
افلاطون
چه قدر تو را دوست دارم ؟بگذار بشمارم تو را به عمق و پهنا و ارتفاعي که روحم مي تواند بپيمايد دوست دارم.
در ان حالي که روحت به پرواز در مي آيد و به فيض الهي مي رسم
اليزابت بارت براونينگ
کساني که شهامت عاشق شدن را دارند بايد شهامت درد کشيدن را هم داشته باشند
آنتوني ترولوپه
کسي که عشق خود را ابراز نکند عاشق نيست
جان هيوود
عشق مانند سرخک مي ماند همه ي ما بايد مبتلا شويم
جرومي . کي . جرومي
آه اين روزهاي ملال آور کي تمام خواهد شد و خواهد گذشت تا نزد معشوقم برگردم
ادموند اسپنسر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)