يعني چي!!!
ببخشيد پس حداكثر سرعت ١٢٨ بايد چند باشه؟
يعني چي!!!
ببخشيد پس حداكثر سرعت ١٢٨ بايد چند باشه؟
چون خط شما روی یه مگ هست 40 تا بهت میده وگرنه اگر خط رو روی 128 بزارن سرعت کمتر از 16 کیلوبایت میشه مثلا حداکثر 12 تا..
دوست من بنده الان حدود 8 ماهه دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم.
اول سرویس 1مگ داشتم که 130 تا دانلودم بود.
.بعد سرویس 256 گرفتم که روی 512 بسته شده بود و 60 تا دانلودم بود.
الانم دو ماهه 128 نامحدود گرفتم که روی 256 بسته شده(استریمها روی 1مگ هستن اما واسه 4 نفر) و دارم با سرعت 35 دانلود میکنم.تنها من نیستم.همسایه ی ما هم همین سرویس رو با همین سرعت داره.
اما در نهایت منم موافقم که سرویسهای مخابرات نسبت به اوایل راه اندازیش افتضاح شده و پشتیبانیشم اصلاً تمای نگیری بهتره.
به نظر من واسه کسی که به کارش وارده بهترین isp مخابراته . مخصوصا دانلودر ها جدیدن تایم اوت ها زیاد شده واسه گیمر ها جالب نیست .
اصلا اینطور نیست.هیچ ربطی به پهنای باند خط نداره.پهنای باند اکانت جداست و توی نرم افزار اکانتینگ روی مثلا 35 محدود شده شما اگه خطط هم بره روی 2 مگ باز سرعتت همینه و بیشتر نمیشه.
دوستان اهوازی وضعیت مخابرات چطوره؟؟به من پیشنهاد میکنید بیام از مخابرات سرویس بگیرم؟؟؟سرعت دانلود شبانه سرویس 512 مخابرات چقدره؟؟قطعی زیاد داره؟؟؟ممنون میشم جوب بدین
تو اهواز اگر با اینترت میخوای دانلود کنی فقط مخابرات !!!
قطعی داره؟؟شما چه سرویسی دارید؟؟اونوقت سرعت شبانتون چقدره؟؟من میخوام 512 محدود بگیرم ازش
2مگ سرعت 24 ساعت روی 256 اه البته من قضیه ام فرق میکنه شما انتظار افت سرعت معمول که کم هست رو داشته باش .
قطعی نداره که مدتی قطع بشه اما چراغ لینک بعضی موقعا هی میپره . بخاطر همین واسه گیمینگ پیشنهاد نمیکنم . نمیگم بده واسه گیمینگ اما این مشکلو داره . پینگ خوبه . موضوع مخابرات اینه که شبا سرعت رو محدود نمیکنه و تمام ساعات دانلود رایگانتو هم تمامشو دانلود کنی سرعت شبانتو محدود نمیکنن .
بچه ها تعرفه های جدیدی که برای مخابرات خوزستان اعلام شده هنوز در سایت اعلام نشده جریان چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)