تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 475 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

منم باز اين مودم ها رو ديدم نظرم عوض شد. الان تبلت گلاكسي 8.9 رو منتظر بودم بياد پائين بخرم چون همه چي داره. حالا 20 هزارتومان رفت روش فعلا و نميدونم كي مياد پائين ولي دوستام تو بازار ميگن صبر كن مياد پائين. تو اين مملكت تا به حال شاهد ارزاني چيزي نبوديم.
    حالا اين مودم ها رو نگاه كنيد هر 2 سيستم عامل اندرويد رو ساپورت ميكنن:
    مشخصات فنی:

- نام محصول : Huawei e1750 , 3g modem, Android system support

- پشتیبانی از شبکه های :(HSDPA / UWTS(900/2100Mhz) EDGE / GPRS / GSM(850/900/1800/1900

- قابلیت ارسال و دریافت SMS و مکالمۀ صوتی

- ساپورت ویندوز و آندروید (قابل استفاده بر روی کامپیوتر خانگی، لپ تاپ و تبلت)

حالا اين ترانسفورمر 101 از گلاكسي ها بهتره؟؟؟؟ البته وبكم گلاكسي ها 2 مگاپيكسل هست و از نظر صدا عالي بود حالا اين ايسوس رو نميدونم كه صداش چطوره. پورت usb 2.0 داره؟؟ اگر از usb استفاده ديگه نخواهيم بكنيم مثلا فلش و اين چيزها ميشه اين رو بخرم يكي از اين مودم ها بخرم. چون قيمت ايسوس پائين هست و به صرفه تر هست. چون مودم رو وصل كنيم امكان ارسال اس ام اس و ام ام اس امكان پذير هست.البته گلاكسي 8.9 امكان برقراري مكالمه هم داره با يه سري تغييرات.
    راستي به تبلت هاب usb وصل كنيم بدون برق يه مودم usb وصل باشه با يك فلش مموري موقعي كه بيرون هستيم مشكلي براي سخت افزارش پيش نمياد؟
    حالا بين گلاكسي و اين ترنسفورمر موندم چه كنم؟!
    در مورد دانگل 3g تا جایی که میدونم فقط روی ویندوز قابلیت voice call داره و روی تبلت اندرویدی روت شده با custom rom هم فکر نکنم چنین امکانی داشته باشه
    ترنسفومر کفیت صفحه نمایش خوبی داره ولی اسپیکرهاش معمولیه،دوربینش فلش نداره، بلوتوثش 2.1
    همه تبلتهای اندرویدی با پردازنده tegra امکان usb otg دارن، برای ترنسفومر هم کیبورد داک هست هم کابل
    در مورد اتصال فلش و دانگل 3g به تبلت مشکلی نباید باشه چون مثل هارد اکسترنال نیست که جریان زیادی از usb بکشه
    سلام
    دوستان یک سوال مهمی داشتم
    آیا سیستم عامل آندروید که روی گوشی ها و تبلت ها هست

آیا توانایی پخش فیلم های
    mkv
    رو داره ؟با نرم افزار کمکی ؟
    با چه نرم افزاری؟
    زیر نویس رو هم نشون میده؟

بعد از جست جوی اینترنت و خوندن کتاب pdf من نیاز به یک تبلت برای پخش فیلم به خصوص فرمت mkv دارم

بودجه تا 900 تومن البته ممکنه بجای تبلت یک گوشی بگیرم با سیستم آندروید
    هر چند موارد دیگه رو هم دارم بررسی می کنم
    برای اندروید پلیر بسیارست مثل mx video player و با زیر نویس فارسی هم مشکلی نداره
    برای وبگردی و کتاب، تبلت 10 اینچی با روزلوشن 1280x800 مناسبه ولی با کمتر از این نمیشه راحت کار کرد
    شما با این بودجه میتونی یک تبلت بدون سیمکارت با امکانات خوب بخری و یک اسمارت فون در حد متوسط

2. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض سوال درمورد اتصال به اینترنت با تبلت

باسلام
    همونطور که میدونید.تبلت ها دو نوع 3g که سیمکارت میخوره و نوع فقط wifiکه سیمکارت نمیخوره دارند
    سوال بنده در مورد اون دسته تبلت هاییه که سیمکارت نمیخورند
    اولا چطو با این تبلت ها میشه به اینترنت وصل شده؟
    در ثانی آیا امکانش هست که مثلا بلوتوث یا وای فای گوشی موبایلمون رو روشن کنیم و تبلت از موبایل به عنوان مودم استفاده کنه؟
    آیا امکان اتصال مودم های شکلusbکه سیمکارت میخورند به تبلت و استفاده از اینترنت جی پی ار اس هست؟
    لطفا کسانی که جواب سوالات رو واقعا میدونند پاسخ بدند
    اینهمه تو پی سی ورلد گشتیم.حتی یه نفر هم پیدا نشد که خیلی شفاف در مورد اتصال به اینترنت تبلت هایی که سیمکارت نمیخورند توضیح بده!!!
    باتشکر

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من با تبلت 8.9 كار كردم هم كتاب خواندن باهاش عالي بود و هم وب گردي بسيار عالي و مشكلي نداره. ميتونيد سايز 8.9 هم بگيريد البته من براي سامسونگ رو كار كردم باهاش
    Last edited by mrmostafa; 10-02-2012 at 13:07.

5. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

سلام!

نظره مثبت دوستان نسبت به موتورولا زایبورد چیه؟!
    مدله 10 اینچی 32 گیگش رو پیدا کردم 850 تومن!

بین زایبورد و تب 8.9 موندم!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نظر خود من تبلت گلاکسی 8.9 هست ضمن اینکه سامسونگ تمام لوازم جانبیش رو واردب ازار کرده و هیچ کبودی نداره. حتی هاب 4 پورته هم زده براش یعنی اینکه مشکل ساپورت نداره. ولی موتورولا رو از انجمن ها خوندم که ساپورت نرم افزاریش خوب نیست ضمنا در این زمینه سامسونگ حرفه ای تر هست و صفحه نمایش قوی داره. من که گلاکسی 8.9 رو کار کردم خوشم اومد منم بین این همه تبلت ها به کلی تحقیق همون 8.9 رو انتخاب کردم

8. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

نظر خود من تبلت گلاکسی 8.9 هست ضمن اینکه سامسونگ تمام لوازم جانبیش رو واردب ازار کرده و هیچ کبودی نداره. حتی هاب 4 پورته هم زده براش یعنی اینکه مشکل ساپورت نداره. ولی موتورولا رو از انجمن ها خوندم که ساپورت نرم افزاریش خوب نیست ضمنا در این زمینه سامسونگ حرفه ای تر هست و صفحه نمایش قوی داره. من که گلاکسی 8.9 رو کار کردم خوشم اومد منم بین این همه تبلت ها به کلی تحقیق همون 8.9 رو انتخاب کردم
    ممنون!
    خوب ساپورت نرم افزاری برام مهم نیست! تو فروم های خارجی موتو رو بیشتر از حتی سامسونگ پشتیبانی میکنن!

همون یکم فکر کنم ساپورت سخت افزار جانبی براش کم باشه اونم تو ایران!

کسی میدونه دقیق زایبورد سیم کارت ایرانسل رو ساپورت میکنه یا نه!؟!

10. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض salam

سلام دوستان خوب و اساتید بزرگوار!یک سوال مهم داشتم و اون هم اینکه من دنبال یک تبلت قدرتمند میگردم که بتونه برام جای گوشی و نوت بوک و دوربین رو بگیره!به هر حال هرچقدر هزینش باشه میپردازم! اما میخوام طوری باشه که کار با نرم افزار های سنگین گرافیکی و بازی های قدرتمند سال ۲۰۱۲ رو تحمل کنه و بشه باهاش اگر تماس نگرفت پیام داد و دارای دوربین با کیفیت باشه!به هر حال میدونم تبلت ها درایو ندارن اما میشه یک درایو نوری اکسترنال نصب کرد راشون تا بشه کار های مورد نظر رو انججام بدن؟اصلاً تبلتی هست که همچین قدرتی داشته باشه؟من کاری به ویندوز یا اندروید یای ... ندارم!با هر سیستمی که باشه مشکلی نیست,فقط خواستم بگم اگر همچین مدلی هست معررفی کنید!با تشکر صمیمانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من بین تبلت acer iconia a500 16g و lenovo ideapad k1 16g موندم به نظرتون کدوم بهتره تا بخرم راحت بشم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام من بین تبلت acer iconia a500 16g و lenovo ideapad k1 16g موندم به نظرتون کدوم بهتره تا بخرم راحت بشم؟
    اگر شفافیت صفحه نمایش برات مهم هست کیفیت چندانی ندارن و در کل کیفیت دوربین هاشون و صفحه نمایش به پای گلاکسی تب 8.9 و 10.1 نمیرسه و شارژ ایسر هم کم هستش. ایرادهایی هست که در بررسی های تخصصی از اینها گفته شده. من خودم کلی تحقیق کردم و دیدم تا به نتیجه رسیدم و سامسونگ خریدم چون تنوع تبلت های برند دار خوب کم هستش باید مدتی بگذره تا تبلت های بهتر و قوی تری بیاد که نمیشه صبر کرد حداقل 2 سال زمان میبره

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ممنون!
    خوب ساپورت نرم افزاری برام مهم نیست! تو فروم های خارجی موتو رو بیشتر از حتی سامسونگ پشتیبانی میکنن!

همون یکم فکر کنم ساپورت سخت افزار جانبی براش کم باشه اونم تو ایران!

کسی میدونه دقیق زایبورد سیم کارت ایرانسل رو ساپورت میکنه یا نه!؟!
    البته تا تو دست نگیری متوجه نمیشی کیفیت صفحه نمایش و ایراداتی که داره ولی من در انجمن تخصصی دیدم و فروشگاه تبلت شاپ که تبلت های زیادی داره دیدم که سامسونگ بهتر بود خودشون هم از سامسونگ استفاده میکنند برای مدیریت سایتشون و گفت بین سامسونگ و موتورولا سامسونگ بهتره. چون خودم برای خریدن تبلت تک تک اینارو مورد بررسی قرار دادم. شما به خارج نگاه نکن. خارجی های خیلی چیزها براشون مهم نیست ضمن اینکه امکانات اونا با ما فرق داره. خود خارجی ها هم نعصب شدید به برند و محصولات خودشون دارن. الان شما نگاه کن حتی تو فیلم های روز دنیا تو دستشون موبایل های هوشمند خیلی کم هست اکثرا معمولیه. شما باید نیازهای خودت رو با توجه به امکانات کشورت ببینی و بخری استفاده کنی. اگه خارج بودیم منم دنبال سیم کارت خور نمیگشتم چون نیازی نیستش اونجا اینترنت های بی سیم رایگان سر تا سر کشورشون دارن و غیره

15. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •