چرا هیچکی دیگه نیست ؟!
الان برای من که فقط بین الملل زدم مردود زدن باید صبر کنم تا ۱۷ مهر ؟ همه بین الملل ها رو الان مردود می زنن ؟!
بله نتایج نیمه متمرکز ها هنوز مشخص نشده ...
برای بین الممل رو هم الان با نتایج سراسری زدن یا بعدا نتایجش میاد که برا مصاحبه دعوت شدیم یا نه؟
تورو خدا جواب بدین مردم
جوابش بعدا میاد(اواخر مهر) که بیاین برای مصاحبه..حداکثر هم 2 کد رشته/شهر نیمه متمرکز(بین الملل)
یعنی الان معلوم نیس در اومده اسمم برا مصاحبه یا نه
نه.حالا جواب متمرکز ها اومده...نیمه متمرکز اواخر مهر...
کیا بین الملل بهشتی پزشکیشو زدن ؟؟؟
ترازاتونو بگین مقایسه کنیم....لطفا
دوستان سازمان سنجش یه آمار قبولی داده برا بین المللی و مجازی زده 967 نفر این چی میشه؟یعنی همش 967 نفر بین المللی زدن؟چون اگه رشته های پزشکی و دندون و دارو بین المللی رو جمع کنی میشه حدود 2000 نفر بعدش هم باید 5 برابر ظرفیت دعوت کنن میشه 10000 نفر پس چطوری این زده 950 نقر؟لطفا جواب بدین
اینم لینک خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیزیه که فکر میکنم باشه و امیدوارم که درست باشه ... با توجه به خبر های قبلی برای پذیرش بین الملل امسال و اضافه شدن واحد های جدید ( ۲۴ واحد در کل )
کل پذیرش دکتری حرفه ای امسال باید چیزی نزدیک به ۲۳۰۰ نفر باید باشه یعنی نزدیک ۹۰۰ نفر بیشتر از سال قبل ...
برای دعوت هم حتما ۵ برابر نیست و دانشگاه هر سال بنا به دلایل خودشون تعداد رو عوض می کنن مثلا سال قبل آبادان می دونم ۲ برابر دعوت کرد در صورتی که اصولا باید ۵ برابر دعوت می کرد ...
فکر میکنم این چیزی که شما میگی ۹۶۷ نفر مربوط به رشته های مجازی به علاوه چند دانشگاه بین الملل خاصی که نتایجشون با متمرکز ها اومده بود باشه ...
تاریخی که خود سنجش برای واحد های نیمه متمرکز اعلام کرده بود ۱۷ مهر بود و فکر میکنم جز صبر کردن کاری نشه کرد ! انشالا که همه قبول بشیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)