مدتی هست که وقتی میرم حمام،سرمو میشورم با شامپو(پرژک)احساس میکنم خوب تمیز نمیشه ؟!
مشکل از مو ً یا شامپو ؟!![]()
مدتی هست که وقتی میرم حمام،سرمو میشورم با شامپو(پرژک)احساس میکنم خوب تمیز نمیشه ؟!
مشکل از مو ً یا شامپو ؟!![]()
سلام
وقتی با شامپو موهاتون رو شستشو میدین قشنگ با انگشتاتون بشورین طوری که کف کنه!!! (اگه موهاتون چربه همیشه 3 بار موهاتونو با شامپو بشورین)
خوب بخارونین...![]()
وقتی موهات رو خوب بشوری تو موهات دست کنی یه صدایی میده...
من اصن 4بار هم بشورم فایده نداره...![]()
شامپوتو عوض کن من به شخصه از شامپو صحت استفاده میکنم حالا نمیدونم بقیه از چی استفاده میکنن... شامپو سیر صحت از بقیه بهتره...
توصیه میشه مقداری از شامپو رو که تو دستتون میریزین با یکم آب رقیق کنید بعد استعمال کنید![]()
سلام دوستان
من مشگل کم کاری تیرویید دارم که تحت درمانم.اما بصورت وحشتناکی به مرور جلوی موهام(مدل مردانه) ریخته.دکر غدد گفته ماینوکسیدیل خوبه.آیا چنین مشگلی با این دارو برطرف مشود.البته قرص روی آهن ویتامین ایی و...مصرف میکنم.تونیک آلپسین هم.
2-نظرتان راجع به آلوپکسی چیه؟سپاس
دوستان من محلول رزماری رو شدیدا توصیه میکنم . از دی ماه استفاده میکنم و موهای نیم سانتی نازک در آوردم![]()
به طور مداوم مصرف کردید ؟
در میزان ریزش هم تاثیری داشته ؟
آره به طور مدام و هر روز استفاده میکردم
روی ریزش هم تاثیر داشته ولی نمیگم کلا قطع کرده خیلی کمتر کرده
سلام . من صورتم چرا مو در نمیارهزیر چونه با زیر گلوم در اورده خوبه ولی زیر خط ریشم در ائرده ها وای کمه
چی کار کنم بیشتر بشه ؟ من نمیخوام خیلی مو های کلفت در بیاد فقط
سیبیل هم در اوردم ها خوبه 18 سالم هم هست . دوس دارم مو (ریش ) داشته باشه چون صورتم جوش میزنه میخوام بپوشونشون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)