تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 122 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1211

نام تاپيک: Assassin's Creed: Revelations

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نقد بازی(قسمت آخر) از زبان خودم
    خداییش داستان اصل فراماسونری (Free mason) هستش

اینا همون جن ها (شیاطین) هستن

اشاره داره به معبد حضرت سلیمان که به گفته یهودیان فراماسون این معبد زیر مسجد الاقصی هستش.
    قدرتشونم تو اینه که گفته میشه زیر تخت حضرت سلیمان تمام جادو هایی که به ایشون آموزش داده میشده از طرف فرشتگان (فکر کنم) در کتابهایی جمع اوری شده و زیر تخت پادشاهی ایشون توی معبد هستش. با رسیدن به اون کتابها( یا به قول خودشون گنجینه) میخوان قدرت رو بدست بگیرن.

این نشون میده که خود انسانها(فراماسونها) دارن زمینه ظهور این شیاطین(دجال) رو فراهم میکنن.

اونا خودشونو به ما خدا معرفی میکنن.
    توی دموی آخرشم اون مرده که داشت صحبت میکرد
    فکر کنم اینو داشت میگفت که حادثه ی بزرگی در شرف وقوع هستش نوع بشر همه از بین خواهند و زمان شما رو به اتمام هستش و (یادم نیست دقیق 10 میلیون یا 10 هزار) نفر از نوع شمارو(بشر) نجات پیدا میکنند (البته فکر کنم به کمک اونا) (فکر کنم اون 10 میلیون یا هزار نفرم یهودیا باشن) . بعد باقیمانده های شما نسلتان را ادامه خواهند داد.
    کاملا درسته . زدی تو خال .
    راستی شنیدین این انجمن بیل گیتس شعارش چیه . میگن میخوایم جمیعیت جهان رو به 500 هزار نفر برسونیم

داداش کی میگه شیطان ؟ کی میگه دجال؟ آره منم فکر میکردم فراماسونا بدن حتی اینجا یک تاپیکم زدم ولی باور کن اونطوری که شما فکر میکنی هم بد نیستن. هرچی هم داریم از اونها داریم. (منظور تکنولوژی و علم اکتشافات پزشکی...) دید اونها به جهان خیلی بهتر از دید ما به قولی دجال ستیزانه.

یک چیزیم بهت بگم:تمامی این داستان ها دروغه به خدا دجال ... اصلا یک سوال تو اگر با دست خودت چیزی بسازی حاضری بعدا خرابش کنی؟ نه خدا برای چه باید جهان خلقت رو خراب کنه؟قیامت کنه؟ که مثلا چی بشه؟ مگر اینکه از کرده الانش پیشمون باشه ما رو نابود کنه تا موجودات بهتر بسازه . که اینم بعیده

دوستان شرمنده خارج از تاپیک بود
    شرمنده تو این تاپیک میگم . ولی الکس جون مگه شما کافری ؟ معاد رو مگه قبول نداری ؟
    راجع به جوابت که میگی خدا چیزی رو که ساخته خراب نمیکنه باید بگم که خدا ادما رو ساخته بعد واسه مرحله تست کیفیت میندازشون تو یه چیزی به نام زمین .
    بعد از مرگ نتیجه تست اگه خوب بود اون مخلوق میره تو قسمت بهشت تا جاودانه شه . اون خراب ها هم میرن تو قسمت خرابی ها که اسمش هست جهنم .
    شاید بعضی هاشون تعمیر بشن و برن تو بهشت و اونای دیگه هم توی اتیش جهنم ذوب میشن .

2. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کاملا درسته . زدی تو خال .
    راستی شنیدین این انجمن بیل گیتس شعارش چیه . میگن میخوایم جمیعیت جهان رو به 500 هزار نفر برسونیم

شرمنده تو این تاپیک میگم . ولی الکس جون مگه شما کافری ؟ معاد رو مگه قبول نداری ؟
    راجع به جوابت که میگی خدا چیزی رو که ساخته خراب نمیکنه باید بگم که خدا ادما رو ساخته بعد واسه مرحله تست کیفیت میندازشون تو یه چیزی به نام زمین .
    بعد از مرگ نتیجه تست اگه خوب بود اون مخلوق میره تو قسمت بهشت تا جاودانه شه . اون خراب ها هم میرن تو قسمت خرابی ها که اسمش هست جهنم .
    شاید بعضی هاشون تعمیر بشن و برن تو بهشت و اونای دیگه هم توی اتیش جهنم ذوب میشن .
    داداش بحثش اینقدر گندست که نه در حوصله ی تایپکه و هم خارج از بحث و هم با تایپ نمیشه منظور رو رسوند و شفاهی باید گفت.

ولی باور کنید دنیا این چیزی که ما فکر میکنیم نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض کمک

با سلام
    دوستان من یه مقداری از بازیو رفتم جلو ( فک کنم قسمت 3 هستم اونجا که اون خانم آکروبات باز از دست سربازا نجات میده) ولی دیگه روی نقشه اون علامت تعجبه که محل ماموریته نمیاد اولش میگه فلانیو بکش قبل از اینکه فرار کنه ولی آدرسشو رو نقشه نمی ده... این طبیعیه؟ یا نسخه ی من ایراد داره؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

1.قیافش رو که همینجوری عوض کردن . هر گونه شباهت شخصیت اصلی فیلم به حیوانات واقعی کاملا اتفاقی بوده
    2.اون یا رو همون sixteen یا 16 هستش . درواقع دزموند هم 17 هستش . یعنی 17 امین فردی که واسه یه سری اهداف بردنش توی انیموس
    3.نه . درواقع کسایی که توی خارج از ایران پک اورجینال بازی رو میگیرن یه فیلم کوتاه هم از پایان زندگی ازیو توی پک بازی داره . چند صفحه قبل لینک دانلود فیلم گذاشته شده .
    4.منم متوجه نشدم باید منتظر نسخه بعد باشیم . کسی فهمید اون چی بود ؟ بیاد بگه .
    5.دیگه مثلا میخواد یه جوری بازی رو برای بازیکن قابل ادامه دادن بکنه و ماموریت های اضافی رو انجام بده .
    آقا لطف کن اون لینک دانلود فیلمو برام پ.خ کن!
    متشکر می شم!

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینم لینک مستقیم انیمیشن
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

داره خودمونی میشه AP9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من توی اون مرحله بعد از اونجایی که شاهزاده را می خان بکشن و بعد با عموش حرف می زنه گیر کردم شاهزاده به ما می گه سربازا را اطراف بازار می تونی پیدا کنی ولی اونجا هیچ علامت تعجبی که بشه مرحله را شروع کرد نیست چی کار باید بکنم در ضمن وقتی به animos island میرم، اونجا میرم بغل اون ستونه که برم یه جای جدید(desmon journey) ، یه دفعه از بازی میپره بیرون، تو رو خدا کمک کنین!!

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از eagle seance استفاده کن شاید مشکلت حل بشه
    من دقیقا یادم نیومد کجارو میگی!!!!!
    اخه تو کل بازی میخوان شاهزاده رو بکشن

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من توی اون مرحله بعد از اونجایی که شاهزاده را می خان بکشن و بعد با عموش حرف می زنه گیر کردم شاهزاده به ما می گه سربازا را اطراف بازار می تونی پیدا کنی ولی اونجا هیچ علامت تعجبی که بشه مرحله را شروع کرد نیست چی کار باید بکنم در ضمن وقتی به animos island میرم، اونجا میرم بغل اون ستونه که برم یه جای جدید(desmon journey) ، یه دفعه از بازی میپره بیرون، تو رو خدا کمک کنین!!
    مشکل اولت رو یادم نیست ولی واسه مشکل دوم باید اپیدت 1.01 بازی رو به همراه کرک نصب کنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوستان اگه كسي زيرنويس فارسي درست وحسابي ازembersداره بزاره لطفا

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کد:
    من اینو دارم ولی نمیدونم درست حسابی هست یا نه هنوز تست نکردم

12. این کاربر از Ali_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •