اگه راست میگی عکس روزنامه سان رو بزار که ببینیم این خبر حقیقت داره
خبر گزاری های ایرانی برای اینکه خبرهاشون معتبر باشه می نویسند : به نقل از روزنامه سان و دیلی و از این کوفت و زهر مار ها![]()
اگه راست میگی عکس روزنامه سان رو بزار که ببینیم این خبر حقیقت داره
خبر گزاری های ایرانی برای اینکه خبرهاشون معتبر باشه می نویسند : به نقل از روزنامه سان و دیلی و از این کوفت و زهر مار ها![]()
روزنامه سان اينقدر خبر در مورد مورينيو داشت كه نتونستم اونو پيدا كنم. مهم نيست شما باور نكن
ولي به جاش يه چيز جالب ديگه پيدا كردم
اينقدر منو مغرور صدا نكنيد! من يك اروپايي قهرمان هستم. I'm a special one'
![]()
يك گروه مثل يك پتوي رختخواب مي مونه كه وقتي اون رو روي خودت مي كشي پاهات بيرون مي مونه ( مثلا ميخواد بگه كه من خيلي فداكارم)
گاهي اوقات هست كه مردم زشتي داريم اما اونا باهوش هستند ما در اوج شبيه همين هستيم.
اين شبيه املت و تخم مرغه ... نه تخم مرغ نه! املت هم نه! اون بستگي به كيفيتش تخم مرغ و املت داره..
و جمله آخر من: مورينيو رو به عنوان يك مربي بزرگ قبول دارم. بزرگ نه در حد كساني مثل ونگر، فرگوسن، كاپلو، كرايف و ... بزرگ به اين خاطر كه از هيچي به همه چي رسيد. مشكل من و خيلي هاي ديگه با اين مرد اون اخلاق و حرفايي هست كه ميزنه. البته من يك مشكل مضاعف هم باهاش دارم و اون فلسفه اي هست كه از بازي فوتبال داره.... ولي قبول كنيد از لحاظ اخلاق مربيگري جزء 100 تاي اول هم نميشه قرارش داد.
جناب r10messietoo من نمی دونم شما چه مشکلی با این خوزه دارید که اینقدر همه جا ازش بد میگید
مگه به سر شما یا تیم مورد علاقتون چی آورده که شما اینقدر باهاش بد شدید؟
Last edited by Nikolas_95; 22-09-2007 at 00:08.
آخی . همینو میگفتم ! می بینید ایشون که طرفدار بارسلوناست چه قدر ذوق کرده .
آخی مورینیو و چلسی با شما ها چه کرده !
مگه به سر شما یا تیم مورد علاقتون چی آورده که شما اینقدر باهاش بد شدید ؟
منم همین سوال رو از شما دارم ! شما چرا اینقدر جو سازی می کنید ؟
خدمت چلسي فن هاي عزيز عرض كنم كه ما در مجموع 6 بار با چلسي مورينيو بازي كرديم. در خانه هرگز نباختيم. 2 برد از جمله در استامفورد بريج داشتيم. دو باخت هم داشتيم كه يكيش 4 -2 بود كه تري در دقايق آخر يك گل زد و من هنوز هم كه هنوزه معتقدم تو اون گل تري يك خطاي كاملا واضح روي ژاوي انجام داد. خب چلسي تا حالا يك بار مارو حذف كرده ماهم يك بار چلسي رو (يادتونه كه! آب بسته بوديد به زمين...) تا اينجا همه چيز ير به ير هست.
من از مورينيو بدم مياد چون خوشم نمياد ازشوالا دلايل زيادي داره. مهمترينش همون حواشي خوزه هست. بعضي ها با اين كاراش حال مي كنند بعضي ها متنفرند. مثال ها: دعواهاش با فرگوسن، ونگر، بنيتس و... توهين هاش به بازيكنهايي مثل كريس رونالدو، مسي و .... جوسازيهاش عليه داوران و ساير مسئولان (يه جورايي شبيه قلدربازي) از جمله فريسك و همين داور هفته پيش. يك بار فرگوسن هم اعتراض كرده به اين كاراش و گفته بود من نمي فهمم آيا او مي خواد قوانين فوتبال رو تغيير بده و مهمترين دليل تنفر من ازش همون نحوه بازي گرفتن از تيمش هست. او نابودگر فوتبال زيبا هست. تيمهاش از لحاظ خشونت بازي اول هستند....
خب در ادامه جوسازي!!! هام عليه خوزه اينا رو هم داشته باشيد:
مورينيو بين 10 تا 20 ميليون پوند خسارت به خاطر فسخ زودتر قراردادش خواهد گرفت.
همچنين ايشان به دنبال پستي در تيم ملي پرتغال هست (با توجه به محروميت 4 بازي اسكولاري)
فکر کنم چیزی نگم بهتر باشه،همین گویا هست
خوب قبل از هر چیز میخام بگم که آقا اشکان،مودب باش و اسم کاربریتو عوض کن.خیلی زرنگ بود.اوضاع
تیمش با منچستر رو مقایسه کرد.دید حتما تو الد ترافورد میبازه سریع جیم شد.کاپلو میتونه جانشین خوبی
باشه.
احتمالا قلعه نویی جاشو میگیره.منم اگه به خاطر فسخ قرارداد 10 میلیون پوند گیرم میومد وتا تابستون سال
دیگه هر ... دلم میخاست میخوردم . بعدش مربی پرتغال میشدم،استعفا میدادم.
تیمی که هیچ صاحابی نداره چه جور صعود کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)