تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 75 از 372 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خداحافظ مربي مغرور پرتغالي

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال چلسي انگليس در پي ترك استمفورد بريج توسط مورينيو هرگز ناراحت نشده و سراغي از وي نگرفتند.

به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، در گزارش مفصل اين روزنامه آمده است: مرد پرتغالي آبي هاي لندن در كمال ناباوري چلسي را ترك كرد؛ اما اين يك حقيقت است كه هواداران چلسي در پي رفتن او هرگز ناراحت نشدند و كسي سراغ او را هم نگرفت!

در ادامه اين مقاله آمده است: خوزه مورينيو با آمدن به چلسي يك ويلاي رويايي با تمام تجهيزات دريافت كرد و تا آخرين روز از حضور رسمي خود در چلسي 8 بار اتومبيل خود را تغيير داد. همسر وي در بورس لندن سود سرشاري داشت و اين همه را مديون نفوذ آبراموويچ بود.
    غرور مورينيو براي يك تا دو بازي جواب داد و باعث شد با كمي جنجال به مقاصد خود برسد؛ اما اين بازيگري كم كم براي هواداران چلسي بسيار تكراري و غير قابل قبول شده بود. از طرفي موريني، چلسي را در سايه شوك تغيير مربي و خريد چندين ستاره جديد به مقصد رساند و در فصل بعد از آن نتوانست با تكيه بر دانسته هاي خود كار خاصي براي چلسي انجام بدهد.
    در پايان اين گزارش آمده است: خداحافظ اي مربي مغرور! تو جايي در قلب هواداران چلسي نداشته و نداري. آنها مردي از جنس جزيره را براي تيم قديمي و مردمي خود طلب مي كنند و به اين هدف نيز خواهند رسيد.

(مثل اينكه اونجاها هم خيلي طرفدار نداره )
    اگه راست میگی عکس روزنامه سان رو بزار که ببینیم این خبر حقیقت داره

خبر گزاری های ایرانی برای اینکه خبرهاشون معتبر باشه می نویسند : به نقل از روزنامه سان و دیلی و از این کوفت و زهر مار ها

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اگه راست میگی عکس روزنامه سان رو بزار که ببینیم این خبر حقیقت داره

خبر گزاری های ایرانی برای اینکه خبرهاشون معتبر باشه می نویسند : به نقل از روزنامه سان و دیلی و از این کوفت و زهر مار ها
    روزنامه سان اينقدر خبر در مورد مورينيو داشت كه نتونستم اونو پيدا كنم. مهم نيست شما باور نكن

ولي به جاش يه چيز جالب ديگه پيدا كردم

اينقدر منو مغرور صدا نكنيد! من يك اروپايي قهرمان هستم. I'm a special one'

يك گروه مثل يك پتوي رختخواب مي مونه كه وقتي اون رو روي خودت مي كشي پاهات بيرون مي مونه ( مثلا ميخواد بگه كه من خيلي فداكارم)

گاهي اوقات هست كه مردم زشتي داريم اما اونا باهوش هستند ما در اوج شبيه همين هستيم.

اين شبيه املت و تخم مرغه ... نه تخم مرغ نه! املت هم نه! اون بستگي به كيفيتش تخم مرغ و املت داره..

و جمله آخر من: مورينيو رو به عنوان يك مربي بزرگ قبول دارم. بزرگ نه در حد كساني مثل ونگر، فرگوسن، كاپلو، كرايف و ... بزرگ به اين خاطر كه از هيچي به همه چي رسيد. مشكل من و خيلي هاي ديگه با اين مرد اون اخلاق و حرفايي هست كه ميزنه. البته من يك مشكل مضاعف هم باهاش دارم و اون فلسفه اي هست كه از بازي فوتبال داره.... ولي قبول كنيد از لحاظ اخلاق مربيگري جزء 100 تاي اول هم نميشه قرارش داد.

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جناب r10messietoo من نمی دونم شما چه مشکلی با این خوزه دارید که اینقدر همه جا ازش بد میگید

مگه به سر شما یا تیم مورد علاقتون چی آورده که شما اینقدر باهاش بد شدید؟
    Last edited by Nikolas_95; 22-09-2007 at 00:08.

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

و جمله آخر من: مورينيو رو به عنوان يك مربي بزرگ قبول دارم. بزرگ نه در حد كساني مثل ونگر، فرگوسن، كاپلو، كرايف و ... بزرگ به اين خاطر كه از هيچي به همه چي رسيد. مشكل من و خيلي هاي ديگه با اين مرد اون اخلاق و حرفايي هست كه ميزنه. البته من يك مشكل مضاعف هم باهاش دارم و اون فلسفه اي هست كه از بازي فوتبال داره.... ولي قبول كنيد از لحاظ اخلاق مربيگري جزء 100 تاي اول هم نميشه قرارش داد.
    آخی . همینو میگفتم ! می بینید ایشون که طرفدار بارسلوناست چه قدر ذوق کرده .
    آخی مورینیو و چلسی با شما ها چه کرده !

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

مگه به سر شما یا تیم مورد علاقتون چی آورده که شما اینقدر باهاش بد شدید ؟

منم همین سوال رو از شما دارم ! شما چرا اینقدر جو سازی می کنید ؟

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

11

مهدي جان من نمی دونم شما چه مشکلی با این خوزه دارید که اینقدر همه جا ازش بد میگید

مگه به سر شما یا تیم مورد علاقتون چی آورده که شما اینقدر باهاش بد شدید؟
    آخی . همینو میگفتم ! می بینید ایشون که طرفدار بارسلوناست چه قدر ذوق کرده .
    آخی مورینیو و چلسی با شما ها چه کرده !

منم همین سوال رو از شما دارم ! شما چرا اینقدر جو سازی می کنید ؟
    خدمت چلسي فن هاي عزيز عرض كنم كه ما در مجموع 6 بار با چلسي مورينيو بازي كرديم. در خانه هرگز نباختيم. 2 برد از جمله در استامفورد بريج داشتيم. دو باخت هم داشتيم كه يكيش 4 -2 بود كه تري در دقايق آخر يك گل زد و من هنوز هم كه هنوزه معتقدم تو اون گل تري يك خطاي كاملا واضح روي ژاوي انجام داد. خب چلسي تا حالا يك بار مارو حذف كرده ماهم يك بار چلسي رو (يادتونه كه! آب بسته بوديد به زمين...) تا اينجا همه چيز ير به ير هست.

من از مورينيو بدم مياد چون خوشم نمياد ازش والا دلايل زيادي داره. مهمترينش همون حواشي خوزه هست. بعضي ها با اين كاراش حال مي كنند بعضي ها متنفرند. مثال ها: دعواهاش با فرگوسن، ونگر، بنيتس و... توهين هاش به بازيكنهايي مثل كريس رونالدو، مسي و .... جوسازيهاش عليه داوران و ساير مسئولان (يه جورايي شبيه قلدربازي) از جمله فريسك و همين داور هفته پيش. يك بار فرگوسن هم اعتراض كرده به اين كاراش و گفته بود من نمي فهمم آيا او مي خواد قوانين فوتبال رو تغيير بده و مهمترين دليل تنفر من ازش همون نحوه بازي گرفتن از تيمش هست. او نابودگر فوتبال زيبا هست. تيمهاش از لحاظ خشونت بازي اول هستند....

خب در ادامه جوسازي!!! هام عليه خوزه اينا رو هم داشته باشيد:

مورينيو بين 10 تا 20 ميليون پوند خسارت به خاطر فسخ زودتر قراردادش خواهد گرفت.

همچنين ايشان به دنبال پستي در تيم ملي پرتغال هست (با توجه به محروميت 4 بازي اسكولاري)

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب در ادامه جوسازي!!! هام عليه خوزه اينا رو هم داشته باشيد:
    فکر کنم چیزی نگم بهتر باشه،همین گویا هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

خوب قبل از هر چیز میخام بگم که آقا اشکان،مودب باش و اسم کاربریتو عوض کن.خیلی زرنگ بود.اوضاع

تیمش با منچستر رو مقایسه کرد.دید حتما تو الد ترافورد میبازه سریع جیم شد.کاپلو میتونه جانشین خوبی

باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

احتمالا قلعه نویی جاشو میگیره.منم اگه به خاطر فسخ قرارداد 10 میلیون پوند گیرم میومد وتا تابستون سال

دیگه هر ... دلم میخاست میخوردم . بعدش مربی پرتغال میشدم،استعفا میدادم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

تیمی که هیچ صاحابی نداره چه جور صعود کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •