حضور کاسانو در جمع بازيکنان ميلان
کاسانو از تمامي بازيکنان ميلان خواست تا براي سربلندي ميلان ، در بازي با بارسا از هيچ تلاشي دريغ نکنند و با پيروزي در اين ديدار او را نيز شاد کنند.
عمل جراحی قلبش در جمع بازیکنان میلان حضور یافت و باعث شد تا بازیکنان این تیم در فرم بهتری برای بازی مقابل بارسا قرار گیرند .
کاسانو به مانند کودکی که پس تعطیلات تابستان بار دیگر به مدرسه می رود و دوستان قدیم خود را می بیند در کمپ تمرینی تیم میلان حضور یافت و با شادی و حس وصف ناپذیری دیگر بازیکنان میلان را در آغوش گرفت . این بازیکن محبوب نشان داد که همچنان به بازگشت به مستطیل سبز امیدوار است .
طبق خبرهای منتشر شده از وب سایت رسمی باشگاه میلان ، در این دیدار بازیکنان بسیار مشتاق بودند تا هرچه زودتر کاسانو را در آغوش بگیرند. سیدورف اولین بازیکنی بود که به گرمی کاسانو را در آغوش گرفت و بازگشت دوباره او را به جمع روسونری را به او تبریک گفت .
گتوزو نیز با همان تعصب خود کاسانو را در آغوش گرفت و به او اطمینان داد که این اتفاق نمی تواند مانع او برای درخشش در روسونری شود. شاید در این میان پاتو از دیگر بازیکنان خوشحال تر و شگفت زده تر بود ، این امر بی شک نشان از محبوبیت بسیار بالای کاسانو در میان بازیکنان دارد .
در پایان کاسانو از تمامی بازیکنان میلان خواست تا برای سربلندی میلان ، در بازی با بارسا از هیچ تلاشی دریغ نکنند و با پیروزی در این دیدار او را نیز شاد کنند .
پ.ن:مثل اینکه یه جورایی این حادثه بد در نهایت شاید به نفع میلان تموم شه!
+
TEVEZ هم بیاد دیگه عالی میشه!
حالا اگه بیاد میتونه تو لیگ قهرمانان واسه ما بازی کنه؟
منبع:ورزش3
------------------------------------------------------------------
با این حال مطئنم میلان مدعی اول قهرمانی سری آ است
بله دلپیرو هم حرف شما رو تایید کرده بهزاد خان!.gif)
دل پيرو: ميلان مدعي اصلي قهرماني است
مهاجم اسطوره اي يوونتوسي ها بار ديگر تاکيد کرد که مي خواهد تا 40 سالگي بازي کند و از اظهار نظر در مورد کالچوپولي خودداري کرد.
الساندرو دل پیرو، ستاره با تجربه یوونتوس، معتقد است میلان مدعی اصلی قهرمانی است اما از روند فعلی بیانکونری اظهار رضایت کرد.
مهاجم اسطوره ای یوونتوسی ها بار دیگر تاکید کرد که می خواهد تا 40 سالگی بازی کند و از اظهار نظر در مورد کالچوپولی خودداری کرد. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" میلان مدعی قهرمانی است. البته ما از وضعیت حال حاضرمان لذت می بریم. ما یک گام رو به جلو برداشتیم.
رابطه من با کونته؟ او فوق العاده کار کرده، مانند همه مربیان دیگر باشگاه اما الان زمان قضاوت نیست. البته من از اینکه روی نیمکت می نشینم، راضی نیستم زیرا هنوز شور و اشتیاق زیادی برای بازی کردن دارم. من هنوز کاپیتان تیم هستم.
بازی تا 40 سالگی ؟ اعلام کردم که می خواهم تا 40 سالگی بازی کنم. شاید به نظر عجیب باشد اما من واقعا می خواهم تا چند سال دیگر بازی کنم. باید تا ژوئن صبر کنیم وببینیم چه رخ خواهد داد.
کالچوپولی؟ من تنها در مورد اتفاقاتی که در زمین رخ می دهد، صحبت می کنم. مطمئنم که ما جام را در زمین به دست آوردیم. در این مورد تردیدی ندارم." نشریه اسپورت کاتالونیا ادعا کرد؛ مورینیو، خوردی آلبا را دلقک نامید.
منبع:ورزش3