نتيجه رو حتما بگين
تو اسمک داون این هفته ادج تو یه بازی دیدنی و طولانی به سختی موفق شد که سی ام پانک رو شکست بده.
آندر تیکر هم به مصاف بتیستا رفت برای heavy weight cahmpionship.
یه بازی فیزیکی و قشنگ بود و آندرتیکر تونست بتیستا رو شکست بده. البته شاون مایکل هم دخالت کرد و یه لگد محکم به بتیستا زد که خیلی تو باختش تاثیر داشت. به این ترتیب آندرتیکر هم چنان به عنوان رقیب ادج برای بازی بک لش باقی موند.
سلام دوستان ممنون از زحمتی که می کشید
چندتا سوال داشتم ممنون می شم جوابمو بدین
1_Goldberg چرا دیگه مسابقه نمی ده دلیلش چیه الان کجاست ایا بر خواهد گشت به WWE یا نه
2_Brock چی اون چطور
3_The Rock ایا به WWE بر میگرده یا نه بلاخره
خیلی ممنون
بورو توي آرشيو اخبار اين وبلاگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیهای بکلش امروز انجام شد و این نتایج بدست اومد :
در بازی اول مت هاردی ام وی پی را شکست داد و قهرمان USA شد
در بازی دوم کین موفق شد چاوو را شکست بده و قهرمان ECW باقی بمونه
در بازی سوم بیگ شو موفق شد کالی را شکست بده البته بیگ شو زیاد کتک خورد
در بازی چهارم شان مایکل تونست باتیستا را شکست بده
در بازی پنجم که بازی خانمها بود همونطور که میشد حدث زد تیم بت فینکس برنده شد
در بازی ششم آندر تیکر توانست ادج رو شکست بده وقهرمان باقی بمونه
و در بازی آخر ترایپل اچ برنده شد و قهرمان جدید wwe شد![]()
Last edited by MORINIO; 28-04-2008 at 19:56.
سلام.اينم اخبار كامل بكلش.با عكس .
در مسابقه ی مت هاردی و ام وی پی هر دو خیلی خوب کار کردند و در آخر هم وقتی ام و ی پی میخواست در گوشه ی زمین به مت هاردی بیگ بوت بزنه مت هاردی جای خالی داد و با Twist Of Fate پیروز مسابقه شد و همچنین قهرمان جدید کمربند usa شد.
در مسابقه ی بین کین و چاوو گررو .چاوو خیلی خوب کار کرد اما با یک چوک اسلم متوقف شد و کین همچنان قهرمان ecw champion ماند.
در مسابقه ی بین باتیستا و شان مایکل باتیستا به شان اسپاین باستر زد و وقتی خواست باتیستا بمب بزنه شان با یک Sweet Chin Music باتیستا رو پین کرد.
در مسابقه ی دیدنی بیگشو و کالی بیگشو با یک چوک اسلم کالی رو شکست داد.
در مسابقه ی بین تیم بث فونیکس و میکی جیمز تیم بث این بازی رو پیروز شدند.
در مسابقه ی زیبای بین آندرتیکر و اج اج به تیکر یک اسپیر زد ولی نتوانست تیکر رو پین کنه و این میجربرادرز اومدن با کمربند به صورت تیکر زدند و تیکر به بازی برگشت و خواست چوک اسلم به اج بزنه که اج اجازه این کا رو نداد و در آخر تیکر با فن triangle choke پیروز مسابقه شد و همچنان قهرمان whc ماند
و اما در مسابقه ی مهم این سال بکلش مسابقه ی رندی ارتون و جان سینا و تیریپل اچ و جی بی ال شروع شد و در اول بازی جان سینا با یک stfu جی بی ال رو پین کرد و رندی ارتون هم با فینیشر دوم خودش یعنی لگد جان سینا رو پین کرد و در اواخر بازی ارتون یک rko به تیریپل اچ زد ولی تیریپل اچ پین نشد و تیریپل اچ یک اسپاین باستر به ارتون زد و بعد هم یک پدیگری به ارتون زد و توانست پیروز این مسابقه بشه و قهرمان جدید wwe champion هم بشه.
در اینجا تبریکی به طرفداران تیریپل اچ میگم هرچند که من با باخت رندی ارتون خییییییلی ناراحت شدم و همچنین از باخت باتیستا و ام وی پی ناراحت شدم ولی از برد تیکر خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییلی خوشحال شدم.
Last edited by mohammad_dj_kazin; 28-04-2008 at 20:11.
آرم رستل منیا ۲۵
برای رستل منیا ۲۵ یه زمین فوتبال رو انتخاب کردن.خیلی باحال میشه.
![]()
فقط 24 ساعت بعد از قهرمانی Triple H ، اورتن در یه بازی title match دوباره به مصاف HHH رفت، ولی کسی تنونست نتیجه ی بازی رو بفهمه. ویلیام ریگال ، مدیر Raw ، که همون شب توسط تماشاگرها مسخره شده بود، وسط بازی از ادامه ی پخش تلویزیونی برنامه جلوگیری کرد.
در یه مصاحبه ی جدا، ریگال گفت که اون همه کاره و تصمیم گیرنده است ، به خاطر همین تصمیم گرفته که یه rematch توی judgment day بین اورتن و تریپل ایچ برگزار شه ، اما توی steel Cage
تریپل اچ دوباره می بره![]()
من از اين مايكل متنفر بودم كه با اين بردش تنفر من و طفداراي باتيستارو چند براربر كرددر بازی چهارم شان مایکل تونست باتیستا را شکست بده![]()
باتيستا اين باختش رو بي جواب نخواهد گذاشت.
يكم سخته گفتنش ولي منم فكر كنم . . .تریپل اچ دوباره می بره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)