تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 186 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن به بایکوت بی بی سی پایان داد

سایت گل- باشگاه منچستریونایتد امروز اعلام کرد سر الکس فرگوسن، سرمربی این باشگاه، به بایکوت خبری شبکه بی بی سی پایان داده است.

فرگوسن از سال 2004 و بعد از پخش برنامه ای در مورد دلالی در فوتبال انگلیس از شبکه بی بی سی که در آن از پسر او، جیسون که در نقل و انتقال بازیکن فعالیت دارد، هم نام برده شد، با این شبکه گفتگو نکرده بود.

در بیانیه باشگاه منچستریونایتد آمده است:" سر الکس فرگوسن و شبکه بی بی سی تصمیم گرفتند مشکلاتی که موجب شده بود سر الکس تصمیم بگیرد در برنامه های این شبکه حضور پیدا نکند، کنار بگذارند.

این تصمیم بعد از جلسه سر الکس فرگوسن و مارک تامپسون و پیتر سلمن، مدیران بی بی سی، گرفته شد و دو طرف با رضایت کامل جلسه را ترک کردند."

از آنجا مربیان هر تیم پیش و پس از بازی های لیگ برتر باید با خبرنگاران مصاحبه کنند، فرگوسن به دلیل عدم مصاحبه با بی بی سی، هر سال مبلغی را به عنوان جریمه پرداخت می کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

منچستر یونایتد در گروه C با تیم های بنفیکا ، بازل و اتولل گالاته هم گروه شد

گروه ضایع تر از این نبود بیفتیم باهاش

4. 8 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم بردمون مقابل تاتنهام رو تبریک میگم! برد خیلی خوبی بود... این برد نشون داد که میتونیم تو OT دیگر تیم لندنی یعنی آرسنال رو هم ببریم! در کل از لحاظی قرعه شروع فصل لیگ بد نشد! بازی های سختمون مقابل سه Big4 دیگه و البته همشـ$ـری مون رو با سه امتیاز و نتیجه مطلوب بیرون بیایم، میتونیم آسوده سایر بازی هامون رو انجام بدیم و جدال رقیبامون رو ببینیم...
    درباره بازی اینقدر دوستان کامل حرف زدند که جا برای صحبت اضافه نمیمونه! دیروز بعدظهر هایلایت بازی رو گرفتم... واقعا عالی بودیم... خدا کنه جوونا همینطوری تا پایان فصل با انگیزه و سالم و انرژیک بمونن.. + اندرسون = متخصص شور و حرارت دادن به طرفدارا و تماشاگرا!
    +
    قرعهCL واقعا توپ بود! تمرکزمون تو مرحله مقدماتی نمی چربه به بازی های سخت CL.. چون حقیقتا بازی سختی در کار نیست... البته بنفیکا رو هم نباید دست کم بگیریم..

+

6. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نانی: دوست دارم بازیکنان حریف را بترسانم
    ستاره پرتغالی منچستریونایتد امیدوار است که روند موفقیتهای شیاطین سرخ ادامه یابد

سایت گل - نانی،ستاره پرتغالی منچستریونایتد در صحبتهایی ابراز امیدواری کرد که با کمک بازیکنان یونایتد، سرالکس فرگوسن بتواند فصلی به مراتب بهتر از فصل قبل را سپری کند

نانی در صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که منچستری ها هنوز از توانایی های واقعی او اطلاع ندارند. او در صحبتهایی که در وب سایت رسمی منچستریونایتد منتشر شد گفت:« فکر می کنم که شرایط برای بازیکنانی که مقابل من بازی می کنند، شرایط همیشه به یک نحو است. در اولین فصل، شاید دو یا سه بازیکن مرا نمی شناختند. ولی آنها بازی من را دیدند و با توانایی ها و گلهایم آشنا شدند و فصل بعد بود که آنها بیش از پیش مراقب من بودند؛ چون می دانستند که من چه کارهایی می توانم انجام دهم.الان همه چیز به یک نحو است. به محض اینکه من توپ را می گیرم، دو بازیکن حریف به سمت من می آیند و به همین خاطر من باید هوشیار باشم و از دست آنها فرار کنم. این را واقعا دوست دارم.»

نانی ادامه داد:« دوس دارم بازیکنی باشم که بقیه از من بترسند. زمانی که توپ را در اختیار دارم؛ حس می کنم که اعتماد به نفس لازم برای حرکت رو به جلو و به نمایش گذاشت مهارتهایم و دربیل کردن مدافعان حریف را دارم. »

نانی در ادامه صحبتهایش درمورد خریدهای تابستانی تیمش که حدود 50 میلیون پوند هزینه در بر داشت گفت:« فکر می کنم این ها خریدهای مهمی برای تیم ما بود. ما باید به رقابت ادامه دهیم. اشلی یانگ در بازیهای ابتدایی خیلی خوب بود و داوید دخه آ و فیل جونز هم همین طور. »

شیاطین سرخ فصل قبل به نوزدهمین قهرمانی شان در لیگ برتر دست یافتند و تا فینال لیگ قهرمانان اروپا پیش رفتند. البته نانی مطمئن است که تیمش می تواند به روند موفقیتهایش ادامه داده و امسال به جامهای بیشتری برسد:« فکر می کنم امسال سعی می کنیم که در مقایسه با قصل قبل جامهای بیشتری کسب کنیم. سال قبل عملکرد خوبی داشتیم ولی تنها در لیگ برتر به قهرمانی رسیدیم. امسال سعی می کنیم که قهرمانی های بیشتری به دست بیاوریم. ما افتخار می کنیم که قهرمانیم ولی می خواهیم حتی بهتر از اینها باشیم.»

لینک منبع خبر:
    کد:

فرگوسن: جایگاه فردیناند و ویدیچ در ترکیب اصلی تضمین شده نیست
    جانی اونز، فیل جونز و کریس اسمالینگ، مدافعان جوان منچستریونایتد، در دیدار این هفته مقابل تاتنهام که با پیروزی 3-0 شاگردان فرگوسن به پایان رسید، نمایش درخشانی داشتند

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ، مدافعان باتجربه تیمش، برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی شیاطین سرخ باید با بقیه مدافعان بجنگند

جانی اونز، فیل جونز و کریس اسمالینگ، مدافعان جوان منچستریونایتد، در دیدار این هفته مقابل تاتنهام که با پیروزی 3-0 شاگردان فرگوسن به پایان رسید، نمایش درخشانی داشتند.

فردیناند که به دلیل مصدومیت در دیدار ابتدایی فصل مقابل وست بروم از ناحیه ماهیچه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد، احتمالا به دیدار این هفته مقابل آرسنال خواهد رسید اما ویدیچ به دلیل مشکل ماهیچه پشت ساق پا نمی تواند برای سه هفته تیمش را همراهی ند.
    فرگوسن در گفتگو با نشریه سان گفت:" ریو و نمانیا از توانایی بازیکنان جوان تیم آگاه هستند. تردیدی در این مورد نیست. وقتی هر دو آنها آماده شوند یا یکی از آنها، من باید در مورد قرار گرفتن شان در ترکیب تصمیم بگیرم."

لینک منبع خبر:
    کد:

8. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دیوید گیل: منچستر یونایتد در این تابستان خرید دیگری نخواهد کرد

دیوید گیل مدیر اجرایی یونایتد در مصاحبه با Sky Sports گفت:"فکر نکنم بازیکن جدیدی بخریم .ما بازیکنان مختلفی داریم و از ترکیبی که در اختیار داریم مطمئن هستیم.
    ما پیشرفت خواهیم کرد و سر الکس بهترین نتایج را با این تیم خواهد گرفت.ما چند بازیکن خوب را به تیم اضافه کردیم و همه به شادابی و جنب وجوشی که در تیم ما هست اشاره میکنند.
    مهمترین فرد باشگاه سر الکس است و مشتاقانه منتظر فصل درخشان دیگری با او هستیم.تیم های زیادی خودشان را تقویت کردن مخصوصا در انگلیس ،ولی ما احساس میکنیم که برای ماه های اینده اماده هستیم."
    وی درباره گروه تیمش در لیگ قهرمانان گفت:"سر الکس از این قرعه راضی است من همین الان پیامی از او دریافت کردم که از رقیبان مرحله گروهی ما راضی است.
    ما موفقیت های زیادی در این بازی ها در چند سال گذشته داشتیم و میخواهیم که ان را ادامه دهیم.
    ما بازی های جذابی با بنفیکا داشتیم .من قبل قرعه کشی با سر بابی چارلتون صحبت میکردم و او از شب به یادماندنی فینال 1968 یاد میکرد پس این شاعرانه است که با ان ها همگروه شدیم.
    ما با یک تیم جدید از رومانی همگروه شدیم .به ان ها تبریک میگیم به خاطر صعودشان به این رقابت ها و مشتاق مصاف با ان ها هستیم.هر سال تیم های جدیدی در این قابت ها هستن که من فکر میکنم برای فوتبال اروپا بسیار خوب هست.
    ما چند سال پیش با بازل بازی کردیم که یادم هست نیستلروی یک گل زیبا به ان ها در خانه شان زد پس فکر میکنم سر الکس خوشحال است که به انجا باز میگردد.
    ما چالش ها را در این رقابت ها میپذیریم ،اما بسیار از قرعه مان راضی هستیم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:
    پ.ن: Finally!!!

قرار داد 5 ساله ام یو با ولبک و کلورلی

به احتمال زیاد دنی ولبک و تام کلورلی قرارداد 5 ساله جدیدی با در آمدی دو برابر قرارداد فعلی با منچستر یونایتد امضا خواهند کرد.

مدیران یونایتد، در حال حاضر در حال آماده سازی این قرارداد می باشند که در این قرارداد حقوق این بازیکنان به 40000 پوند در هفته تغییر می کند.

دنی ولبک مهاجم یونایتد که در برتری 3-0 این هفته برابر تاتنهام گلزنی کرد، در حال حاضر کمتر از دو سال دیگر از قراردادش با یونایتد باقی مانده است، با این حال هم ولبک و هم کلورلی که فصل گذشته قراردادی سه ساله با یونایتد امضا کرد در حال حاضر کمترین دستمزد را میان بازیکنان یونایتد در یافت می کنند.

به نظر می رسد افزایش حقوق این دو بازیکن، همانند حقوق دریافتی کریس اسمالینگی باشد که به تازگی قراردادش را تا سال 2016 تمدید کرده است.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

فرگی در حال حاضر مشکل بزرگی داریم
    رئیس همچنین دنی ولبک را هم ستود

سر الکس فرگسون قبول می کند که او مشکل جایگزینی مهاجمین در ترکیب خود برای بازی های هفته آینده دارد.
    یونایتد یک شروع خوب را در فصل جدید داشته است فرگوسن در دو هفته ی اول رقابت ها زوج رونی و دنی ولبک را در اختیار داشت و از این دو استفاده کرد. فصل گذشته یونایتد برباتوف بهترین گل زن تیمشان را در اختیار داشت که باعث شد که در ترکیب کمتر بازی کند و این در حالی است که چیچاریتو سعی دارد تناسب اندام خود را بدست آورد و مایکل اوون هم پس از یک بیماری دوره ی نقاهت را سپری می کند Macheda و Mame Biram Diouf در حال حاضر در الترافورد هستند بعد از اینکه آنها بصورت قرضی فصل گذشته در تیم های دیگر بازی میکردند. با این حال فرگوسن گفت: شما اگر به برباتوف مایکل اوون و هرناندز نگاه کنید آنها هر کدام در کیفیت های مختلی دارند.

و شما باید برای اینکه بهترین گزینه را انتخاب کنید کار سختی دارید. فرگی همچنین دنی ولبک مهاجم تیم خود را ستود بعد از اینکه او در دیدار مقابل تاتنهام بسیار نقش پر رنگی داشت که یک گل به ثمر رساند و یک پاس گل هم داد. فرگی افزود دنی قد بزرگ و پا های بلند دارد و همین باعث شده که سرعت او برای دویدن زیاد باشد و گام های بسیار سریع و بلندی دارد او یک فوتبالیست بسیار خوب است و نگرش خوب زمانی که او توپ را از دست میدهد در او وجود دارد.

او همیشه به آهستگی رشد میکرد چون آن زمان یک مشکل از ناحیه زانو برایش به وجود آمده بود بنابراین ما میدانستیم که باید در مورد او صبر کنیم او در فصل گذشته به طور قرضی در ساندرلند بازی می کرد و او به یک مرد تبدیل شد در حال حاضر او بسیار رشد کرده و او هنوز هم تنها 20 سال سن دارد تا آینده ی بزرگی پیشروی او باشد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

ناني بخاطر خريدهاي تابستاني منچستريونايتد تحت تاثير قرار گرفته است

پسران جديد منچستريونايتد اولين هفته ليگ برتر را تحت تاثير قرار داده اند.
    ناني به سايت رسمي باشگاه گفت : من فكر مي كنم كه خريدهاي بسيار مهمي انجام داده ايم ،‌ما بايد بتوانيم رقابت كنيم.
    اشلي يانگ در بازي اول به خوبي بازي كرد ،‌داويد دخيا و فيل جونز نيز همچنين. آنها از اين فرصت استفاده كردند ، اما آنها وقت دارند تا در اين تيم چيزهاي را ياد بگيرند مثل طرز فكر ما. منچستريونايتد با تيمي كه اين بازيكنها از آن آمده اند بسيار متفاوت است. مثل همان چيزي كه براي من و ساير بازيكنان اتفاق افتاد. وقتي كه من براي اولين بار به اين باشگاه آمدم مدتي طول كشيد تا خودم را با اين باشگاه بزرگ وفق بدم.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

فلچر میتواند مقابل ارسنال بازی کند

هافبک اسکاتلندی در بازی پنجشنبه تیم ذخیره ها روز خوب و بدون مشکلی را داشت .در همین زمینه سر الکس در کنفرانس خبری پیش از بازی ارسنال در صحبت با خبرنگاران گفت:"درن فلچر ،شب گذشته تونست 90 دقیقه بازی کند که این خبر بسیار خوبی است.من فکر میکنم این پسر برگشته است .او دوران بسیار سختی را داشت اما الان اوضاع خوبی دارد و در بازی یکشنبه در ترکیب تیم خواهد بود."
    درباره بقیه مصدومان رئیس تائید کرد که ریو و والنسیا به خوبی تمرین میکنند ولی ویدیچ یکماه و رافائل بیشتر از ان چیزی که پیشبینی میشد دور از میادین خواهند بود.
    وی در ادامه گفت:"بازگشت چیچاریتو برای من یک مشکل عظیمی درست کرده که چه کسی را در کنار رونی قرار دهم ولی این از ان مشکلاتی است که ما میخواهیم داشته باشیم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

10. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

منچستر یونایتد در گروه C با تیم های بنفیکا ، بازل و اتولل گالاته هم گروه شد

گروه ضایع تر از این نبود بیفتیم باهاش
    عالیه ، دیگه از این بهتر امکان نداره .
    فقط تنها مشکلش اینه که باید قید پخش بازیهای یونایتد از شبکه ملی میهنی رو بزنیم .

12. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

چند تا خبر کوتاه :

اخبار مصدومیت ها :
    فلچر آمادست و میتونه جلوی آرسنال بازی کنه
    فردیناند و والنسیا به تمرینات برگشتن
    ویدیچ 1 ماه مصدومه
    گیبسون 6 هفته یعنی حدود یه ماه و نیم مصدومه .

و یک خبر خیلی جالب :

سایت تاک اسپورت در اقدامی جالب سال گذشته در تعدادی از بازی های تیم های لیگ برتر سر و صدای تماشاگران را اندازه گیری كرده است و میانگین سر و صدای تماشاگران دربازی ها جدول زیر را ایجاد كرده است.

1. Liverpool-97db
    2. Man Utd-94db
    3. Aston Villa-89db
    4. Everton-86db
    5. Blackpool-85db
    6. Stoke City-83db
    7. Newcastle-82db
    8. West Ham-81db
    9. Chelsea-80db
    10. Sunderland-80db
    11. Arsenal-77db
    12. Wigan-72db
    13. Man.City-71db
    14. Spurs-70db
    15. Birmingham-70db
    16. Bolton-69 db
    17. Wolves-69db
    18. Blackburn-67db
    19. West Brom-67db
    20. Fulham-65db

منبع خبر :
    کد:

14. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

عالیه ، دیگه از این بهتر امکان نداره .
    فقط تنها مشکلش اینه که باید قید پخش بازیهای یونایتد از شبکه ملی میهنی رو بزنیم .
    اولین چیزی که به ذهنم رسید با دیدن قرعه همین بود.
    وقتی بازی یکشنبه با ارسنال رو نمیزاره دیگه...
    برای کمک به هوادارن منچستر(از جمله خود من )به این جا بیایین:
    کد:
    این هم سوتی شبکه سه:
    فوتبال لیگ انگلیس–منچستر یونایتد و آرسنال (پخش با تاخیر)
    زمان پخش: شنبه 5/6/90 – ساعت 00:00 بامداد
    Last edited by rz21; 26-08-2011 at 22:04.

16. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دلداری فرگوسن به ونگر:رفتن سسک به بارسا،مثل رفتن کریس بود؛دنیای مدرن همین است
    مربی اسکاتلندی معتقد است که مربیان درمقابل بازیکنانی که قصد ترک باشگاه را دارند هیچ قدرتی ندارند

سایت گل - سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که تصمیم ونگر برای فروش سمیر نصری را درک می کند

این آخرین سال قرارداد نصری با ارسنال بود و سران توپچی ها مجبور شدند تا با جدایی ستاره شان از این تیم و انتقال 23 میلیون پوندی اش به سیتی موافقت کنند. فرگوسن معتقد است که ونگر راهی به جز رضایت دادن برای جدایی نصری نداشته است

مربی باتجربه یونایتد به خبرنگاران گفت:« همه ما شرایط مشابهی داریم. زمانی که بازیکنی به دو سال پایانی قراردادش می رسد، تو با یک دردسر جدید روبرو می شوی. 1- او را متقاعد می کنی تا قرارداد جدیدی را به امضا برساند و 2- او نمی خواهد قراردادش را تمدید کند. 3- زمانی که او آخرین سال حضورش را سپری می کند، رویارویی با مشکلات اجتناب ناپذیر است . ما بارها ، هر زمان که سال آخر قرارداد بازیکنانمان می رسید، با این مشکل مواجه شده ایم.زمانی که یک بازیکن قراردادش را تمدید نمی کند، تو می توانی او را تهدید کنی که برای یک سال دیگر او را نگاه خواهی داشت و در نهایت او یک سال بعد به عنوان یک بازیکن آزاد و به صورت مجانی رختکن تیم را ترک می کند.ولی دریافت پول، امری مهم است.»

مربی اسکاتلندی معتقد است که آرسنال درنبود نصری هم موفق است:« آرسنال هنوز هم می تواند رو به جلو حرکت کند. برای من آماده کردن تیم برای بازی روز یکشنبه کار آسانی است .چون بازیکنان می دانند که در تیم باکیفیتی بازی می کنند. ما بدون شک نهایت تلاشمان را به کار خواهیم گرفت.»

فرگوسن جدایی سسک از آرسنال و پیوستنش به بارسا را مثل پیوستن کریس رونالدو به رئال مادرید می داند:« سوال این است که فکرمی کنید که تا چه زمانی می توانید این بازیکنان اروپایی را داشته باشیم؟ ما دوست داریم فکر کنیم که آنها همیشه با تیم ما می مانند و برخی ها هم همین طور هستند. در مورد کریس رونالدو، باید بگویم که او همیشه رویای بازی کردن در رئال را داشت. سسک هم می خواست تا به بارسلونا برگردد.نباید به خاطر این مسائل ناراحتی شوی؛ چون دنیای مدرن همین است.»

لینک منبع خبر:
    کد:

ونگر: یونایتد مدعی اصلی قهرمانی است اما می توانیم آنها را شکست دهیم
    سرمربی فرانسوی آرسنال معتقد است یونایتد مدعی اصلی قهرمانی در لیگ برتر است اما امیدوار است تیمش در بازی روز یکشنبه مقابل این تیم پیروز شود

سایت گل - آرسن ونگر سرمربی فرانسوی باشگاه آرسنال معتقد است منچستریونایتد اصلی ترین مدعی کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر است اما تیمش می تواند در دیدار یکشنبه این تیم را شکست دهد.

آرسنال از دو بازی ابتدایی اش در لیگ برتر تنها یک امتیاز کسب کرده و این در حالی است که یونایتد هر شش امتیاز ممکن را از این دو بازی به دست آورده است.

ونگر در گفتگو با وب سایت اختصاصی باشگاه آرسنال می گوید:" یونایتد مدعی اصلی قهرمانی است و تیمشان نسب به سال گذشته قوی تر هم شده است. اما ما می توانیم در دیدار یکشنبه آنها را شکست دهیم."

"ما از سال 2006 به این طرف بارها مقابل آنها به پیروزی رسیدیم و حتی در یک قدمی کسب جام هم قرار گرفتیم. فصل گذشته هم در خانه این تیم را شکست دادیم."

"هفته گذشته بازی بسیار خوبی مقابل تاتنهام انجام دادند و با اقتدار به پیروزی رسیدند. امیدوارم بتوانیم اولین پیروزی فصل را مقابل آنها تجربه کنیم."

لینک منبع خبر:
    کد:

پیتر اشمایکل: به دخه‌آ فرصت دهید
    ملی پوش سابق دانمارکی معتقد است دخه آ آینده روشنی در پیش دارد

سایت گل - پیتر اشمایکل، دروازه بان اسطوره ای منچستریونایتد از داوید دخه آ، دروازه بان جوان اسپانیایی شیاطین سرخ حمای.

اشمایکل که بین سال‌های 1991 تا 1999 از دروازه منچستریونایتد مراقبت کرد،‌ در گفتگو بانشریه دیلی میل گفت:‌" برخی نقدها در مورد داوید دخه‌‌آ در شرایطی که او هنوز بازی نکرده بود، درست نبود. در واقع غیرمنصفانه بود که هنوز بازی نکرده،‌ مورد ارزیابی قرار گیرد. از این رو نمی توانم بگویم او مرتکب اشتباه بزرگی شده است.
    به باورم، دخه‌آ مقابل تاتنهام نمایش خوبی داشت. ضمن این که نشان داد تحت تاثیر جو ورزشگاه اولدترافورد قرار نگرفته است.
    او تازه 20 سال سن دارد و به تازگی به اولدترافورد آمده است پس باید در نظر گرفت به کمی وقت نیاز دارد تا با شرایط تیمی که عضوش شده کاملا هماهنگ شود.
    او نیاز به فراگیری یک سری اصول خاص بازی در لیگ برتر دارد. با یادگیری چنین نکاتی و درنظر گرفتن این موضوع که باید کسب تجربه کند، میتوان آینده‌ای روشن را برایش تصور کرد."

دخه‌آ در تابستان پس از بازنشستگی ادوین فان‌درسار هلندی، از اتلتیکو مادرید به عضویت منچستریونایتد در‌آمد.

لینک منبع خبر:
    کد:

18. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

چه نونی به هم قرض میدن این فرگوسن و ونگر
    خیلی باحاله مصاحبه هاشون ...

20. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •