تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 320 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

گل دات کام 50: مارسلو (39)

مدافع برزیلی رئال مادرید فصل گذشته زیر نظر ژوزه مورینیو درخشید و با این تیم به عنوان قهرمانی کوپا دل ری دست یافت

مدافع برزیلی رئال مادرید فصل گذشته زیر نظر ژوزه مورینیو درخشید و با این تیم به عنوان قهرمانی کوپا دل ری دست یافت

سایت گل -
    شاید کلاس فوتبال بارسلونا بهتر در فصل گذشته بالاتر از رئال مارید بود اما کهکشانی ها زیر نظر ژوزه مورینیو از نظر تیمی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتند. بدون اغراق می توان گفت تک تک بازیکنان رئال زیر نظر مورینیو پیشرفت کردند و مارسلو مدافع برزیلی این تیم هم یکی از این نمونه ها بود. حتی می توان گفت پیشرفت او در فصل گذشته بسیار بیشتر از هم تیمی هایش بود.
    مارسلویی که در زمان حضور پیگرینی در پست هافبک چپ بازی می کرد بعد از آمدن مورینیو به یک مدافع کناری تبدیل شد. شاید در آن زمان بسیاری منتقد این تصمیم مورینیو بودند اما اکنون بعد از یک سال کمتر کسی حتی پست قبلی مارسلو را به یاد می آورد.

"در نظر سنجی اخیری که در ماه جولای برگزار شد 70 درصد خوانندگان سایت گل مارسلو را بهتر از فابیو کوئنترائو مدافع چپ جدید رئال مادرید دانستند."

انگیزه و تلاش بی وقفه مارسلو در زمین او را به یک مدافع کاملا تاثیر گذار تبدیل کرده است. او هم در کارهای دفاعی و هم در کارهای تهاجمی فوق العاده است. بازیکن لب خطی که به حریفش مهلت نمی دهد و در طول 90 دقیقه طول زمین را بارها طی می کند. تقریبا بازی او را می توان به دنی آلوس هموطنش که در بارسا بازی می کند تشبیه کرد.
    دویدن در خون مارسلو است. نقش او در زمین بازی طوری است که گاهی اوقات به اندازه یک هافبک وسط طراح زحمت می کشد و بعضی وقتها او را اشتباه می گیریم. مارسلو را بسیاری با کارلوس آلبرتو و کافو مقایسه می کنند و او را بالاتر از مایکون و دنی آلوس می دانند.
    بهترین لحظه فصل
    دور نخست مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا:
    رئال مادرید 3 - لیون 0

او نقش موثری در پیروزی سه بر صفر رئال در بازی مقابل لیون داشت. رئال با این پیروزی بعد از 7 سال به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسید. او گل اول رئال را در این بازی به ثمر رساند و پایه گذار گل دو تیمش نیز بود.
    مارسلو خرید دوره رامون کالدرون است اما قبل از آمدن مورینیو او یک خرید بسیار معمولی محسوب می شد. اصلی ترین دلیل عدم موفقیت مارسلو در ترکیب رئال نداشتن رابطه خوب با سرمربیان تیم بود. مارسلو در ال کلاسیکویی که رئال در آن با نتیجه 5 بر صفر تحقیر شد مارسلو یکی از ضعیف ترین بازی های خود را انجام داد و روی گل اول که چابی آن را به ثمر رساند مقصر اصلی بود.
    تفکرات تهاجمی مارسلو او را به یک مدافع گلزن تبدیل کرده است به طوری که فصل گذشته در رقابتهای لالیگا سه گل به ثمر رساند و چهار پاس گل هم برای هم تیمی هایش مهیا کرد. این در حالی است که عملکرد او در رقابتهای لیگ قهرمانان درخشان تر بود. مدافع اسبق فلومیننزه در بازی مقابل لیون و تاتنهام در مراحل حذفی لیگ قهرمانان چنان عملکردی داشت که بسیاری بعد از مشاهده بازی او ، او را بهترین مدافع چپ جهان نامیدند.
    تشابه مارسلو و دنی آلوس بیشتر از اینکه به بازی شان ربط داشته باشد به تعصب و جنگنده بودنشان مربوط می شود. در تیمی که کریس رونالدو و په په به حاشیه سازی مشهورند مارسلو سر دسته حاشیه سازان محسوب می شود. مارسلو علاقه خاصی به ایجاد درگیری در بازی دارد و به هر قیمتی خواهان پیروزی تیمش است.
    در گیری او با سرخیو بوسکتس هافبک بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان و یا شیطنت او مقابل پیتر کراوچ در بازی مقابل تاتنهام که در نهایت موجب اخراج بازیکن انگلیسی شد از جمله اتفاقاتی است که ثابت می کند مارسلو بازیکنی است که علاقه زیادی به جنگیدن دارد.
    با توجه به اینکه رئال فصل آینده فابیو کوئنترائو را نیز در ترکیب خود خواهد داشت باید در انتظار رقابتی تنگاتنگ بین این بازیکن پرتغالی و مارسلو برای حضور در ترکیب اصلی رئال باشیم.
    در نظر سنجی که در ماه جولای برگزار شد 70 درصد خوانندگان سایت گل مارسلو را بهتر از خرید جدید باشگاه دانستند. حضور مارسلو در ترکیب اصلی فصل آینده مورینیو نامشخص است اما چیزی که واضح است این است که این مدافع برزیلی برای حفظ جایگاه خود به سختی می جنگد.

2. 2 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

گل دات کام 50: آنخل دی ماریا (36)

شمارش معکوس برترین بازیکنان فصل گذشته را با آنخل دی ماریا ،ستاره آرژانتینی رئال که فصل گذشته با این تیم اسپانیایی درخشید ادامه خواهیم داد

سایت گل -
    زمانی که آنخل دی ماریا گران قیمت ترین خرید تابستان سال 2010 لقب گرفت، ابروهای خیلی ها به نشان تعجب بالا رفت. واقعیت این است که او یکی از ستاره های بنفیکا در کسب جام قهرمانی در فصل 10-2009 بود و در تیم ملی آرژانتین هم جا افتاده بود و دیگو آرماندو مارادونا او را بازیکنی ویران کننده و فوق العاده می نامید. در هر صورت پرداخت 25 میلیون یورو برای بازیکنی که تنها 22 سال سن دارد و هنوز در لیگهای مطرح اروپایی خودی نشان نداده اندکی نگران کننده بود.
    این شک و شبهات با حضور دی ماریا در جام جهانی و ناتوانی اش در درخشش در این تورنمنت بود؛ دقیقا مثل تمام بازیکنان آرژانتینی دیگر، دی ماریا هم در آفریقای جنوبی حرف خاصی برای گفتن نداشت. عملکرد او در این تورنمنت شاید گواه از موفقیتی او در برنابئو نبود ولی با شروع فصل جدید لالیگا، روزهای خوب دی ماریا شروع شد و روزهای بد به دست فراموشی سپرده شده

«او بازیکن فوق العاده ای است که روز به روز رشد می کند. او همیشه با مدافعان روبرو می شود و این همان چیزی است که در فوتبال امروزبه آن نیاز است»

دیگو مارادونا

در آن روزها دی ماریا ستاره رئال نبود. مورینیو او را «یک نمونه بارز بازیکنی اهل روساریو » نامید و خیلی ها او را بال چپ می دانستند. ولی دی ماریا روزهای خوبش را شروع کرد و عملکرد قابل قبول کریس رونالدو را تکمیل می کرد. در حالی که همه توجهات به کریس رونالدو ،گلها و دوئل پایان ناپذیرش با لیونل مسی متمرکز بود، دی ماریا بی سر و صدا کارهایش را پیش می برد و با اعتماد به نفس تمام می درخشید.

بهترین لحظه فصل
    دور اول حذفی مرحله لیگ قهرمانان اروپا
    رئال مادرید 3- لیون
    0
    دی ماریا به تیمش کمک کرد تا برتیم قدرتمند لیون غلبه کند. او این کار را با سخت کوشی و عملکرد باکلاسش انجام داد. دی ماریا سومین گل تیمش را در آن دیدار به ثمر رساند
    این ستاره 23 ساله در 29 بازی فصل قبل لالیگا به عنوان بازیکن ثابت به میدان رفت و توانت 6 گل بزند و 11 پاس گل بدهد. توانایی بالای او در مقابل فوروواردها، رساندن پاسهای فوق العاده به رونالدو و درخشش در خط میانی رئال در کنار خدیرا و ژابی آلونسو باعث شد تا او مبدل به یکی از ستاره های تیم مورینیو شود. دریبلها، پاسهای بلند و قاطعیت او، با جود جثه ریزنقش و شکننده اش، فراموش ناشدنی است.
    این تعهد او به تیم بود که باعث شد تا دی ماریا تمام خواسته های مربی اش را پیاده کند . او حتی درماه اکتبر به عنوان مدافع چپ به میدان رفت و مقابل راینگ سانتاندر قرار گرفت . دی ماریا دو گل از شش گلش را خودش پایه گذاری کرد.
    او در لیگ قهرمانان اروپا هم عملکرد قابل قبولی داشت. در موفق ترین فصل رئال در اروپا از فصل 3-2002 به بعد ستاره اهل روساریوی کهکشانی ها خوش درخشید و سه گل به ثمر رساند و پاهای گل فراوانی داد

«همان زمان که همه به شدت محو حرکات رونالدو، گلهای او و دوئلش با لیونل مسی بودند، دی ماریا در آرامی کارهایش را انجام می داد و با اعتماد به نفس برای تیمش خوش می درخشید.»

4. 2 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض خدیرا :" بهتر از این هم می توانم بشوم "

مرجع خبري رئال مادريد : سامی خدیرا دوازده ماه طوفانی را سپری کرده است . تا پیش جام جهانی 2010 کمتر کسی در بیرون از آلمان این هافبک دفاعی را می شناخت اما درخشش در آفریقای جنوبی باعث شد که فرصت حضور در رئال مادرید را پیدا کند . این بازیکن 24 ساله ، در مصاحبه با سایت رسمی فیفا در مورد حضور در پایتخت اسپانیا ، کار با کریستیانو رونالدو و خوزه مورینیو و نقشش در تیم ملی آلمان گفت .

به 12 ماه پیش برگردیم . مشکلات آغازین تو در راه پیوستن به رئال مادرید چه بودند ؟
    حقیقتا نمی توانم انکار کنم که مشکلاتی وجود داشته است . عدم اطمینان نسبت به آن چه که در ماردید در انتظارم است چیزی بود که طبیعتا به آن فکر می کردم . این اولین باری بود که از جو معمولم و زادگاهم اشتوتگارت خارج می شدم . باید دوستان و خانواده ام را ترک می کردم . اما آماده چالش بودم چرا که دیدگاه رئال مادرید و خوزه مورینیو خیلی راضی کننده بود . احساس می کردم که تصمیم صحیحی گرفتم . تیم استقبال خوبی از من داشت و خیلی زود جایگاهم را تثبیت کردم . هر کسی دوست دارد که خوشحال باشد و بتواند که بهترین عملکرد خود را ارائه دهد .

زندگی در مادرید را چطور توصیف می کنی ؟
    همه چیز بزرگتر و فرهنگ ها گسترده تر است . زندگی ساختار متفاوتی نسبت به آلمان دارد . به طور متوسط ، شب ها دو ساعت کمتر می خوابم چرا که این سبک زندگی اسپانیایی است . یک چرت بعد از هظر دارم که خیلی هم خوشایند است . اساسا خیلی راحت تر ، آرام تر و بی قید تر است . می توان گفت اسپانیایی ها دوست دارند از زندگیلذت ببرند و هر روز را با سرحالی آغاز کنند . طبعیتا تیم ما ، خیلی زیاده خواه است اما وقتی کار تمام شود ، می توانیم از زندگی هم لذت ببریم .

بی تردید مشکل زیادی برای پیدا کردن خودت در این تیم نداشتی . فصل اولت در برنابئو را چطور می بینی ؟
    به نظرم پیشرفت ورزشی من خیلی مثبت بوده است . در ابتدا باید با سیستم جدید عادت می کردم و درک می کردم که مربی چه انتظاری از من دارد . خوشبختانه خیلی زود با آن کنار آمدم . بدین ترتیب ، از همان ابتدا در تیم بودم و هیچ گاه ، جایم را از دست ندادم . از پیشرفتم خیلی راضی هستم ، اما می دانم که می توانم حتی بهتر هم شوم . می خواهم در سال دومم ، به پیشرفت ادامه دهم و برتری و حضورم در زمین را تثبیت کنم ، مثل کاری که در تیم ملی می کنم .

همان طور که خودت اشاره کردی ، بازیکنان به محیط سالم احتیاج دارند تا بتوانند که بهترین عملکرد خود را ارائه دهند . تو خودت برای کمک و نصیحت از چه افرادی کمک می گیری ؟
    در ابتدا ، وقتی که حتی یک کمله اسپانیولی هم نمی فهمیدم و به سختی می دانستم که "Hola" چه مفهومی دارد ، رافائل فن در فارت برایم خیلی مهم بود . او همیشه در کنارم بود چرا که می توانست اسپانیولی و آلمانی صحبت کند . وقتی او رفت ، یرژی دودک هم برایم خیلی مهم شد . کریستیانو همخیلی کمک کرد چرا که می توانستیم با هم انگلیسی مکالمه کنیم . او چه درون و چه بیرون زمین به من کمک کرد .

کریستیانو رونالدو از نظر شخصیتی چطور است ؟
    هیچ گاه نمی توان از دور در مورد مردم قضاوت کرد . طبیعتا او بهترین بازیکن جهان در کنار لیونل مسی است . هر کسی می خواهد که با او عکسی داشته باشد یا از او امضا بگیرد و من فکر می کنم که این طبیعتا فشارها را رویش زیاد می کند . سبک فوتبال بازی کردن او خیلی جذاب است اما در عین حال بر انگیزنده است . اما در زمانی که در رختکن باشد ، دیگر یک سوپر استار نیست . او فقط کریستیانو رونالدوست ، خیلی مودب است و به بقیه احترام می گذارد .

خوزه مورینیو ، مربی ات ، یک شخصیت رسانه ای دیگر است . او را چطور توصیف می کنی ؟
    به محض آن که با او صحبت کردم نظر خوبی راجع به این پیدا کردم که کجای این ماجرا قرار دارم و با بازگشت به گذشته ، فهمیدم که همه چیز به حقیقت پیوسته است . او یک فرد است که فوق العاده به بقیه احترام می گذارد و برای موفقیت هر کاری انجام می دهد . او برای فوتبال زندگی می کند و به تیم فکر می کند ، این که چطور می تواند بازیکنان را در 24 ساعت روز بهتر کند . با وجود این فشار فوق العاده ، او از هر جهت برای ما همواره خوشایند است . او زیاد با ما صحبت می کند ، نه تنها در مورد فوتبال ، بلکه در مورد مسائل خصوصی . هیچ گاه چنین تجربه ای را در این سطح نداشته ام . او می داند که دقیقا برای بازیکنانش چه چیزی ایده آل است و به همین علت است که این قدر محبوب است .

اما حتی خوزه مورینیو هم نتوانست که فصل گذشته بارسا را به طور کامل کنار بزند ؟
    ما فصل را با هدف کسب سه جام آغاز کردیم . من هم به مادرید آمده بودم تا هر سه جام را ببرم ، علی الخصوص چمپیونزلیگ . به آن نرسیدیم اما فاصله زیادی تا بارسلونا در لالیگا نداشتیم و در نیمه نهایی چمپیونزلیگ هم بدشانس بودیم . فینال کوپا برابر بارسلونا خیلی لذت بخش بود . فصل خوبی داشتیم اما برای رسیدن به بهترین فرم ، باید به پیشرفت ادامه دهیم . برای تیمی که یک مربی جدید ، بازیکنان جدید زیاد و یک فلسفه جدید دارد ، به نظرم چنین فصل اولی خیلی مثبت بود . مطمئنم که اگر بارسلونا در چنین فرم فوق العاده ای نبود ، جام های بیشتری می بردیم . هدف ما رقابت با بارسلونا بوده و هر روز در تمرینات رویش کار می کنیم . فقط کمی باید بالانس تر شویم .

رئال مادرید برای رسیدن به اهدافش ، چند بازیکن جدید را به خدمت گرفت . یکی از آنها نوری شاهین است که هم پست تو هم هست . چطور با این افزایش رقابت برای رسیدن به ترکیب کنار می آیی ؟
    نمی دانم که رقابت برای رسیدن در ترکیب بیشتر می شود یا نه . به نظرم توانایی های بیشتری به ترکیب اضافه شده است . ما پنج هافبک دفاعی در آغاز فصل گذشته داشتیم و تا پایان این تعداد به سه رسید . این برای تیمی همچون رئال مادردی که در طول فصل در بازیهای زیادی حاضر است ، کافی نیست . طبیعتا به خلاقیت در تیم نیاز داشتیم و نوری شاهین هم یک هافبک شگفت انگیز با توانایی و کیفیت بی بدیل است . اگر بخواهی که قهرمانی ها را ببری ، باید در اعماق تیم قدرتمند باشی . نوری یک خرید بزرگ در این تیم خواهد بود .

بیا در مورد تیم ملی آلمان صحبت کنیم . تو و باستین شواین اشتایگر ، بهترین زوج ممکن برای یواخیم لوو در پست هافبک دفاعی هستید .
    به نظرم کارساز بوده است . از بعد از جام جهانی با همدیگر هماهنگ تر هم شده ایم ، آن هم با این که تا پیش از این زیاد ارتباطی با هم نداشتیم . به نظرم ما همدیگر را به خوبی تکمیل می کنیم . هر دو می توانیم بازی را بخوانیم و کمی نبوغ و هوش را به تیم اضافه کنیم . در حال حاضر اوضاع روبراه است . در تیم ملی هم یک ترکیب گسترده داریم ، به خصوص در پست هافبک دفاعی .

تو در واقع جای کاپیتان میشائیل بالاک را گرفته ای . چه احساسی داری ؟
    به نظرم این یک پروسه طبیعی است . روزی یک بازیکن جوان تر هم خواهد توانست که جای من را بگیرد . انسان همین است و بازیکن بالاخره به جایی می رسد که نمی تواند در بهترین حد خود باشد و همواره این جاست که بازیکنان جوان تر وارد می شوند . میشائیل سالها ستاره آلمان بود و یک بازیکن جهانی است . از او چیزهای زیادی یاد گرفتم . با دیدن سبک بازی او سعی کردم که بازی خود را بهتر کنم ، به خصوص شم گلزنی بالایش . حقیقتا از او خیلی چیزها یاد گرفتم .

در پایان ، چه چیزی باعث شده که یک هافبک دفاعی ایده آل باشی ؟
    هافکب دفاعی مدرن باید همه چیز داشته باشد . باید بتواند دفاع کند و بازیکنانی که اطرافش هستند را هدایت کنند . قدرت خوب در زمینه پاس دادن و تکیل زدن هم ویژگی های مهمی در زمینه سوئیچ کردن به فاز تهاجمی است . یک هافبک دفاعی ایده آل ، تلفیقی از این چیزهاست .

6. 3 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دو بار پیشنهاد رئال مادرید را رد کردیم - لوئیز آلوارو ریبریو

اختصاصی انجمن هوارادان رئال مادرید در ایران :

لوئیز آلوارو ریبریو رئیس باشگاه سانتوس برزیل عنوان کرد که دو بار پیشنهاد رئال مادرید برای نیمار را رد کرده اند...

لوئیز آلوارو ریبریو رئیس باشگاه سانتوس برزیل عنوان کرد که تاکنون رئال مادرید دو بار برای به خدمت گرفتن نیمار به آن ها پیشنهاد ارسال کرده است و آن ها هر دو بار هم پیشنهاد سفید های پایتخت را رد کرده اند.

نیمار 19 ساله از قبل در لیست خرید رئال مادرید بود ولی به نظر میرسد که سانتوس قصد فروش ستاره ی جوان خود را ندارد و از فروش وی استقبال نمیکند.

لوئیز آلوارو ریبریو در رابطه با این موضوع به سایت Lancenet.com گفت:

" هیچ فکری مبنی بر فروش نیمار نداریم و از گفتن این موضوع به صورت شفاف هم هراسی نداریم. تا پایان ماه جولای فرصت داشتیم و تصمیمان را هم گرفتیم. رئال مادرید برای نیمار به ما دو بار پیشنهاد ارائه کرد. پیشنهاد اول این بود که او را همین تابستان به خدمت بگیرند و پیشنهاد دیگر هم این بود که نیمار بعدا به رئال مادرید برود ولی ما هر دو پیشنهاد را رد کردیم. نیمار را نمیخواهیم بفروشیم."

- در خبر های گذشته آمده بود که باشگاه سانتوس از حرکات رئال مادرید ناراحت شده است و در صورت لزوم موضوع را ممکن است به فیفا گزارش دهند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فلورنتینو پرز امیدوار به فصل جدید...

فلورنتینو پرز رئیس باشگاه رئال مادرید عنوان کرد که رئال مادرید به کسب جام ها عادت دارد و افزود که برای فصل جدید بسیار امیدوار است...

فلورنتینو پرز رئیس باشگاه رئال مادرید عنوان کرد که فصل گذشته فصلی پرز از موفقیت برای آن ها بوده است و به طریقی پیامی را برای سرمربی تیم خوزه مورینیو ارسال کرد.

رئال مادرید پر افتخار ترین تیم تاریخ اگرچه در کوپا دل ری توانست با شکست دادن کاتالان ها قهرمان رقابت ها شود اما در کسب لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا ناکام ماند.

فلورنتینو پرز رئیس باشگاه در مصاحبه ای که انجام داد عنوان کرد که تیم روز به روز پیشرفت میکند و وی امید های زیادی برای فصل جدید دارد.

فلورنتینو پرز در چین به خبرنگاران گفت:

"فصل جدید را با قهرمانی های متعدد به پایان خواهیم بود. اعتماد من به تیم بی نهایت است."

- رئال مادرید تاکنون در نقل و انتقالات تابستانی فابیو کونترائو از بنفیکا، نوری شاهین از بروسیا دورتموند، حمیت آلتینتپ از بایرن مونیخ و رافائل واران را از لنس به خدمت گرفته است.

کد:
    بارسلونا و اینترمیلان امسال هم مدعی هستند - سرخیو راموس

سرخیو راموس ستاره ی تیم رئال مادرید عنوان کرد که در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا بسیار مهیج و پربرخورد دنبال خواهد شد...

سرخیو راموس ستاره ی رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا عنوان کرد که در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا تیم های بارسلونا و اینترمیلان میتوانند دوباره تیم های مدعی باشند.

سرخیو راموس به La Repubblica گفت:

"شاید از همین الان صحبت کردن در مورد لیگ قهرمانان اروپا میتواند زود باشد اما به همراه ما تیم های بارسلونا و اینترمیلان رقابت بزرگی برای ایستادن بر بام اروپا ایجاد خواهند کرد."

سرخیو راموس در ادامه عنوان کرد که به همراه خوزه مورینیو تیم جدیدی شده اند و این فصل هم به همراه خرید های جدید تیم در حال شناختن یکدیگر و هماهنگ شدن هستند.

رئال مادرید هم اکنون در کشور چین به سر میبرد و در روز چهارشنبه با تیم گونگژو ی چین یک بازی دوستانه را برگزار خواهد کرد.

کد:
    تعریف کاکا از نیمار

ریکاردو کاکا برنده ی Ballon d`Or سال 2007 به تعریف از هموطن خود پرداخت اما گفت که انتقال نیمار به رئال مادرید به وی ربطی ندارد...

نام ریکاردو کاکا ستاره ی برزیلی رئال مادرید هم وارد لیست بلند بالایی از افرادی شد که از نیمار ستاره ی جوان تیم سانتوس به تعریف و تمجید پرداخته اند.

ستاره ی جوان تیم سانتوس مورد توجه باشگاه های زیادی قرار گرفته و همیشه در اخبار بوده که تیم های بزرگ اروپا همچون: رئال مادرید، بارسلونا و چلسی همگی به طور جدی به دنبال او هستند تا وی را به خدمت بگیرند.

کاکا در چین گفت:

"او بازیکن خوبی است و آینده ی درخشانی پیش رو دارد و از همین الان هم تقریبا در تیم ملی برزیل مسئولیت بزرگی دارد. اما اینکه آینده ی او چگونه رقم خواهد خورد به من ربطی ندارد."

کاکا ی 29 ساله 12 ماه سخت را تحمل کرده است. از دست دادن جایگاه خود در تیم ملی برزیل به دلیل مصدومیت های متعدد و تنها حضور در 14 دیدار برای رئال مادرید و به ثمر رساندن 7 گل در کل فصل.

کد:

8. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پدر تیاگو آلکانترا از ارتباط با مسئولان رئال مادرید میگوید ....

پدر مهاجم جدید تیم بارسلونا طی صحبت های اخیر خود اعلام کرده است که مذاکرات با رئال مادرید را به خاطر شرایط فرزندش حفظ کرده است .

طی صحبت های انجام شده از سوی پدر آلکانترا مشخص شده است که قبل از شروع فصل نقل و انتقالات همه چیز برای انتقال آلکانترا به برنابئو فراهم بوده است و دو طرف به توافق رسیده بودند ، اما به یکباره آلکانترا تمامی حدسیات را به هم ریخته و با امضای قراردادی تا سال 2015 با کاتالانها ، بلیط ورود خود به برنابئو را از دست داد.

پدر آلکانترا در مصاحبه با La Sexta بیان کرد : " من قبل از آن با خورخه والدانو ( مدیر ورزشی آن زمان رئال مادرید ) صحبت کرده بودم . والدانو به دنبال پیگیری شرایط آلکانترا و احتمال پیشنهاد بارسلونا بود . "

تیاگو آلکانترا در مدت اخیر توانسته است که به خوبی خواسته های پپ گواردیولا را اجرا کرده و بنظر میرسد که تا مدت ها قصد جدا شدن از تیم فعلی اش را ندارد و در حال حاضر هم توانسته است انتظارات را برآورده کند .

پدر آلکانترا افزود : " او به دنبال موفقیت در رشته ورزشی خود بود که میتوانست در هر باشگاه و تیمی حاصل شود . مطمئنا هیچ تضمینی برای باقی ماندن وی در بارسلونا نیست و مطمئنا وی میتواند در هر باشگاهی موفق بوده و گل های زیادی را برای تیم خود به ثمر برساند . "

کد:
    "تحسین خریدهای جدید"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

آنخل دی ماریا اظهار داشت از این که می بیند خرید های جدید مانند نوری شاهین و فابیو کونترائو به خوبی با تیم سازگار شده اند خوشحال است و هم چنین از این که توانسه در پیش فصل در کنار هم تیمی هایش باشه رضایت دارد.

این بازیکن که پس از همراهی تیم ملی آرژانتین در کوپا امریکا در تعطیلات به سر می برد به تازگی به گوانژو رسیده و با مادریدیها ملاقات کرده است.

رافائل وارانه، حمیت آلتینتوپ ، خوزه کایخون، فابیو کوئنترا و نوری شاهین ، بازیکنانی هستند که رئال این فصل خریده است و دی ماریا میگوید از این که انقدر زود خود را با تیم وفق داده اند تحت تاثیر قرار گرفته است.

دی ماریا به وبسایت رسمی باشگاه گفت : " خریدهای جدید به خوبی خود را با محیط جدید تطبیق داده اند و من واقعا مشتاقانه منتظرم تا به آنها بپیوندم. در طول پیش فصل مادرید تا به حال بسیار خوب ظاهر شده است."

" من خیلی خوشحالم که اینجا در کنار بقیه ی تیم هستم و و دوباره بازی کردن خیلی خوب است."

پس از آن ستاره سابق بنفکیکا درباره بازی مقابل بارسا در سوپرکاپ اسپانیا صحبت کرد و گفت رئال آماده است تا اولین جام 2012-2011 را به خانه بیاورد.

" سوپرکاپ اولین هدف ما خواهد بود و همه ما برای این بازی کاملا آماده ایم. این اولین عنوان جدی این فصل است و ما میخواهیم آن را به دست آوریم"

رئال مادرید 14 آگوست (23 مرداد) میزبان بارسا خواهد بود سه روز بعد از آن برای دور برگشت به نوکمپ سفر خواهد کرد.

کد:
    "خدیرا: مورینیو با با فوتبال زنده است و رونالدو مودب است"

سامی خدیرا از خوزه مورنیو تعریف و تمجید کرد و با صحبت هایی که درباره بی احترامی های رونالدو می شود مخالفت کرد.

هافبک آلمانی از این که زیر نظر مورنیوست خوشحال است و اظهار داشت رونالدو آن طور که ادعا می کنند مغرور نیست.

این بازیکن تیم ملی آلمای فصل گذشته با بازی های خوبش در اشتوتگارت مورینیوی پرتغالی را تحت تاثیر قرار داد و تابستان گذشته به رئال آمد.

خدیرا به قطعه جدایی ناپذیر تیم مورینیو تبدیل شده و اکنون اعتراف می کند با تاکتیک های مربی پرتغالی ، از انتظارات خود هم فراتر رفته است.

خدیرا به سایت فیفا گفت: " او مرد بزرگ و قابل احترامیست که هرکاری میکند تا به موفقیت برسد. او با فوتبال زندگی می کند و 24 ساعته در این فکر است که چگونه تیم یا حتی خود بازیکنان پیشرفت کنند."

" با وجود فشارهایی که از همه طرف به او وارد می شود ، او همیشه با ما خوب رفتار می کند. ما خیلی با او صحبت می کنیم . نه فقط در باره فوتبال، حتی درباره مسائل شخصیمان!"

" من تا بحال هیچ چیزی در این سطح را تجربه نکرده بودم. او دقیقا می داند چگونه باید با بازیکنانش رفتار کند. به خاطر همین است که او انقدر محبوب است."

کریس رونالدو بارها برای رفتار و سبک نا مناسبش مورد انتقاد قرار گرفته اما دی ماریا می گوید او با دیگر هم تیمی هایم هیچ فرقی ندارد.

" شیوه بازی او بسیار جذاب است اما گاهی تحریک آمیز می شود. اما همین که به رختکن می آید او دیگر یک سوپر استار نیست. "

" او خیلی مودب است و به بقیه احترام می گذارد. او به تیم خیلی کمک می کند . هم چنین جاه طلب است و همیشه به پیروزی فکر میکند اما سعی می کند تا آنجا که ممکن است یک زندگی معمولی را داشته باشد."

رئال فصل گذشته لالیگا و لیگ قهرمانان را در مقابل بارسا از دست داد اما خدیرا می گوید هیچ دلیلی وجود ندارد که برای فصل بعد نا امید بود.

" ما فصل خوبی داشتیم ولی اگر میخواهیم به حد عالی برسیم باز هم باید پیشرفت کنیم. "

" برای یک تیم با مربی جدید ، بازیکنان جدید و فلسفه جدید آن یک فصل خوب و مثبت بود"

" من مطمئنم اگر بارسا انقدر در شرایط ایده آل خود نبود دو جام دیگر هم برای ما بود"

کد:
    "هالک را با رونالدو عوض نمی کنم"

"مالک باشگاه پورتو گفت هیچ یک از بازیکنان تیم بازیکن آزاد نیستن و به هیچ وجه آن ها را به قیمت کم نخواهم فروخت"

"مدیر باشگاه پورتو Pinto da Costa گفت: من هیچ یک از بازیکنان را به قیمت کم نخواهم فروخت ,حتی هالک را با رونالدو عوض نخواهم کرد.

در فصلی که گذاشت پورتو در جام حذفی و لیگ ,لیگ اروپاتوانست قهرمان شود و همین باعث شد نام بازیکنان تیم پورتو در لیست خرید تیم های بزرگ اروپای وارد شود. بخصوص بازیکنانی چون: Hulk, Falcao, Pereira, Moutinho ve Rolando' بسیاری از تیم ها حاضر به قرار داد بستن با این بازیکنان بودن

"اما مدیر باشگاه پورتو در محاصبه ای که با شبکه پورتو داشته گفت :من هرگز هالک را با رونالدو عوض نمی کنم , اگر قیمت رونالدو اینقدر زیاد باشد پس قیمت هالک نیز باید 100 میلیون یور باشد .

کد:

10. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممکن است روزی به انگلیس برگردم - کریستیانو رونالدو

کریس رونالدو ستاره ی پرتغالی رئال مادرید عنوان کرد که ممکن است روزی دوباره به انگلیس برگردد...

به نظر میرسد که کریس رونالدو علاقه ی خاصی به لیگ برتر انگلیس دارد. در اوایل نقل و انتقالات تابستانی همین سال منچستر سیتی سعی بر خرید این ستاره از رئال مادرید را داشت اما نتوانست به هدفش برسد و رونالدو را به انگلیس برگرداند اما صحبت های اخیر رونالدو هواداران منچستر سیتی را هیجان زده کرده است.

کریس رونالدو در کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:

"آیا در آینده میتوانم دوباره در لیگ برتر به میدان بروم؟ بله ممکن است. شما هیچوقت نمیتوانید حدس بزنید که در آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد."

رونالدو ی 26 ساله در مورد سوپرکاپ اسپانیا هم گفت:

"پیروزی همیشه مهم است به همین دلیل میخواهیم در سوپرکاپ برنده باشیم. هم اکنون تمام تمرکزمان بر روی اردوی چین مان است اما هنگام بازی مقابل بارسلونا همگی آماده خواهیم بود."

کد:

12. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض گوانگژو اورگرانده 1-7 رئال مادرید / جشنواره گلهای زیبا

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید با یک نتیجه سنگین و پر گل توانست که اولین بازی دوستانه در چین را با ترس و لرز انداختن به جان بارسلونا به پایان برساند .
    بازی در حالی آغاز شد که با توجه به قیمت بالای بلیط ها (190 یورو) سکو ها به شدت خالی بود . رئال مادرید از همان ابتدا کاملا در بازی برتر بود .روی حرکت خوب بنزما و ارسالش از جناح چپ ، سامی خدیرا در همان آغاز بازی و دقیقه 4 ، با ضربه سر ، اولین گلش را پس از یک سال پیوستن به رئال مادرید به ثمر رساند . بازی همچنان دست رئال مادرید بود . بنزما و کریستیانو همچنان به حرکات نمایشی خود ادامه می دادند و تیم میزبان هم چاره ای به جز ماندن در زمین خودی نداشت . در دقیقه 20 روی پاس به عقب بنزما و ارسال مارسلو ، کریستیانو صاحب توپ شد که این توپ به هدر رفت .
    در دقیقه 30 نوبت مسعود اوزیل بود که هنرنمایی کند . پشت محوطه جریمه گوانگژو ، دو بازیکن حریف را جا گذاشت و پس از یک پاسکاری یک - دو با خدیرا ، با دروازه بان تیم چینی تک به تک شد و او را هم دریبل زد تا با پای چپ ، گل دوم بازی را به ثمر برساند . تیم اورگرانده موقعیت زیادی داشت و فقط به سانتر ها و ضربات بی هدف به سمت دروازه رئال مادرید ادامه می داد . در دقیقه 37 نوبت کریم بنزما بود که گلزنی کند . روی پاس نمایشی کریستیانو با پشت پا ، بنزما در موقعیتی تقریبا یک به یک قرار گرفت و با یک شوت زمینی و نرم ، توپ را به کنج دروازه گوانگژو فرستاد تا نیمه اول با نتیجه 3-0 به اتمام برسد . مهمترین نکات نیمه اول ، حرکات ترکیبی فوق العاده ای بود که در تیم دیده می شد . اوزیل و بنزما کاملا روی فرم بودند .
    نیمه دوم در حالی آغاز شد که تنها تغییر تیم ، استفاده از آربلوا به جای راموس بود . در همان آغاز کار و در دقیقه 47 ، مارسلو با یک پاس عمقی عالی به پشت مدافعان گوانگژو ، بنزما را در موقعیت خوبی قرار داد تا مهاجم فرانسوی با یک ضربه نرم به جهت مخالف ، دروازه حریف را برای بار چهارم باز کند . مارسلو همچنان عالی و سرحال کار می کرد و یک موقعیت خوب هم برای کریستیانو در دقیقه 54 ایجاد کرد که به هدر رفت . اما یک دقیقه بعد ، کریستیانو پس از پاسکاری با کایخون ، با دروازه بان حریف تک به تک شد که با یک حرکت پشت پای دیدنی ، دروازه گوانگژو را برای بار پنجم گشود .
    در دقیقه 60 رئال مادرید به کل عوض شد چرا که هشت بازیکن تعویض شدند . کاکا ، دی ماریا ، هیگوائین ، کوئنت رائو ، ناچو ، آلبیول ، آدان و واران وارد زمین شدند و ایکر ، په په ، مارسلو ، ژابی ، خدیرا ، اوزیل ، رونالدو و بنزما بیرون رفتند .
    در دقیقه 67 کاکا در موقعیت گلزنی قرار گرفت که آن را از دست داد . در دقیقه 70 روی پاس عالی دی ماریا ، خسه در اولین حرکتش پس از ورود به زمین موفق به گلزنی شد . واران توانست که دقایقی بعد یکی از معدود موقعیت های گوانگژو را به خوبی دفع کند .در دقیقه 84 ، دی ماریا صاحب توپ شد و پس از یک حرکت تکنیکی ، گل هفتم رئال مادرید را به ثمر رساند .
    در دفیقه 86 هم یوا جانگ ، از فرصت خروج اشتباه آدان استفاده کرد و یکی از گلها را پاسخ گفت تا در نهایت رئال مادرید با نتیجه 7-1 برنده این بازی زیبا و پر گل شود .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

"دیگر به مهاجم نیاز نداریم"

کریس رونالدو بر این نکته تاکید دارد که رئال در فصل نقل و انتقالات نباید مهاجم دیگری بخرد.

این احتمال وجود دارد که نیمار و آدبایور از سانتوس و منچستر سیتی به رئال منتقل شوند اما رونالدو می گوید از خط حمله کنونی راضی است.

رونالدو در کنفرانس مطبوعاتی گفت: " ما به مهاجم جدیدی نیاز نداریم. به نظر من باید از همین ترکیب فعلی راضی باشیم. "

رئال به تازگی برای تقویت خط حمله خود خوزه کایخون را از اسپانیول گرفته است اما خوزه با این گزینه های خط حمله خود راضی نیست. با وجود این رونالدو امیدوار است مهاجم دیگری به سنتیاگو برنابئو راه نیابد.

ابتدا به نظر می رسید مادرید فقط نیمار را میخواهد اما ممکن است بار دیگر متوجه آدبایور شوند.

آدبایور نیم فصل دوم فصل گذشته را در مادرید گذراند و در 22 بازی 8 گل زد. او برای بازگشت ابراز علاقه کرده است. مادریدیها در حال بررسی این انتقال هستند و می توانند با این مهاجم به مبلغ 14 میلیون یورو قرارداد ببندند.

کد:
    برای مقابله با رئال مادرید کاملا آماده هستیم - آدریانو

آدریانو بازیکن تیم بارسلونا قبل از بازی سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید اظهار نظراتی کرد...

آدریانو مدافع چپ تیم بارسلونا عنوان کرد که آمادگی سازی های آن ها قبل از دیدار سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید به خوبی پیش میرود و آن ها آماده ی یک ال کلاسیکو ی دیگر هستند.

آدریانو به سایت رسمی بارسلونا گفت:

"بی صبرانه منتظر شروع شدن فصل هستم. به جرات میتوانم بگویم برای بازی هایی که مقابل رئال مادرید داریم کاملا آماده هستیم. همگی به خودمان اطمینان داریم."

آدریانو که به همراه تیم ملی برزیل به کوپا آمه ریکا رفته بود در مورد اینکه بدون انجام تعطیلات به اردوی بارسلونا ملحق شده گفت:

"برای اینکه در کوپا آمه ریکا در هیچ بازی ای به میدان نرفتم صلاح دیدم که به تعطیلات نروم. برای من مهمترین چیز باشگاه است."

- بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا بین رئال مادرید و بارسلونا در تاریخ 14 آگوست در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد بازی برگشت نیز سه روز بعد از این بازی در نوکمپ برگزار خواهد شد.

کد:
    ادامه ی مذاکرات برای نیمار در ژانویه...

انتقال نیمار ستاره ی 19 ساله ی تیم سانتوس برزیل به رئال مادرید ممکن است در ماه ژانویه به تحقق بپیوندد...

وگنر ریبریو وکیل نیمار عنوان کرد که ادامه ی مذاکرات برای انتقال نیمار به رئال مادرید را در ماه ژانویه ادامه خواهند داد.

نیمار که توانسته است به همراه تیم خود در کوپا لیبرتادورس به قهرمانی برسد مدت زیادی است که مورد توجه رئال مادرید قرار دارد اما به دلیل اینکه نیمار میخواهد به همراه سانتوس در جام باشگاه های جهان حاضر باشد مانع این شد که این ستاره ی جوان در تابستان به رئال مادرید منتقل شود. البته باشگاه سانتوس هم با رد کردن پیشنهاد های رئال مادرید مانع این انتقال شده بود.

با توجه به همه ی این اتفاقات هنوز هم ممکن است که نیمار به رئال مادرید منتقل شود اما در ژانویه. وگنر ریبریو در رابطه با موضوع به Globoesporte گفت:

" اصل موضوع این است که رئال مادرید خواستار نیمار است اما بازیکن از رفتن به مادرید سرباز زد، به همین دلیل این انتقال رخ نداد. سانتوس پیشنهاد های رئال مادرید را رد کرد چون نیمار قبول نکرد که با دریافت پول از رئال مادرید مبلغ رضایت نامه را به سانتوس پرداخت کند. نیمار میخواهد که به همراه سانتوس در جام باشگاه های جهان بازی کند. در ژانویه دوباره به مذاکرات ادامه خواهیم داد."

کد:
    کاکا نه اما بازیکن دیگری می آید - ماسیمیلیانو آلگری

ماسیمیلیانو آلگری سرمربی میلان عنوان کرد که بازگشت کاکا به میلان فعلا ممکن نیست اما ستاره ی مهم دیگری را خواهند خرید...

ماسیمیلیانو آلگری سرمربی تیم آث میلان خبر خرید یک ستاره را به هواداران این تیم داد و به این ترتیب آن ها را هیجان زده کرد.

در روز های اخیر در مطبوعات ایتالیا و اسپانیا به طور مکرر گفته میشد که ممکن است ریکاردو کاکا به میلان بازگردد. ادعا میشود که آلگری در یک تماس تلفنی بازیکنی را "آقای X" نامیده است و آن بازیکن کاکا است.

اما ماسیمیلیانو آلگری در مصاحبه ای با Il Corriere Dello Sport تمام این اخبار را تکذیب کرد و گفت:

"کاکا بازیکن فوق العاده ای است اما الان در رئال مادرید توپ میزند. بازیکنان زیادی هستند که میتوانند "آقای X" باشند اما نام کاکا در بین آن ها در آخرین رده است. خواهیم دید، چیزی که مشخص است این است که اگر قصد خرید "آقای X" را داریم این بازیکن بسیار ارزشمند خواهد بود."

در اخبار آمده بود که چلسی علاقه مند به آلکساندر پاتو است، آلگری این خبر را هم تکذیب کرد و عنوان کرد که قصد فروش پاتو را ندارند:

"آلکساندر پاتو تا سال 2014 با ما خواهد بود اما بعد از آن خواهیم دید که چه اتفاقاتی رخ خواهد داد."

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

اوسین بولت، سریعترین مرد جهان با مارکا پای صحبت نشسته است:
    " دوست دارم شانس خودم را در فوتبال امتحان کنم "

دیگر پیش خوان ها:

" فکر کنم بتوانم به خوبی با توپ کار کنم "

کریستیانو رونالدو: " باید مقابل بارسلونا نهایت تلاشمان را به کار گیریم "

اتلتیکومادرید مجوز ساخت سوپراستادیو را کسب کرد

مدیر برنامه های نیمار: " نقل و انتقالات بزرگ در تابستان اتقاق میفتند، نه در زمستان "

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

رونالدو: " باید در سوپرکاپ بهترین باشیم "

دیگر پیش خوان ها:

" وقتی رقابتهای رسمی شروع شود تازه مشخص می شود که چقدر تیم پیشرفت کرده است "

مورینیو در نشست خبری که در چین داشت از ایده هایش برای آینده تیم، دیدار دوستانه مقابل گوآنگژو و مهمتر از همه درباره ال کلاسیکو و سوپرکاپ صحبت کرد

گوآنگژو - رئال مادرید | ساعت 13.45 به وقت محلی

کاسیاس

مارسلو ..... کاروالیو ..... په په ..... راموس

آلونسو ..... کدیرا

کوئنترائو ..... اوزیل ..... رونالدو

بنزما

مسئولین اتلتیکومادرید با باشگاه ولسفبورگ بر سر خرید دیگو وارد مذاکره شده اند

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

16. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض رئال مادرید به قول نیمار اعتماد دارد

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در مورد نیمار ، کنترل خود را از دست نمی دهد . رئال به حرف ستاره برزیلی اعتماد دارد . شرایط قرارداد این بازیکن به طور مکتوب نوشته شده ، نیمار قرار است که شش سال در رئال مادرید باشد ، سالی 5 میلیون دستمزد بگیرد و 50 درصد حق تبلیغاتش هم به خودش برسد . نیمار پس از کوپا آمه ریکا در صحبت با هم تیمی هایش در تیم ملی برزیل آینده اش را فاش کرده است :" به رئال مادرید خواهد رفت . " اما مشکل اصلی در حال حاضر ، مقاومت مسئولان باشگاه سانتوس و آلواره ده اولیویره ریبریو ، مدیر این تیم است . انتخابات این باشگاه دسامبر آینده برگزار می شود و اولیویرا می خواهد که با حفظ نیمار و گانسو ، دو تن از ستارگان تیمش ، مجددا فاتح انتخابات شود .
    مدیر سانتوس به اسپور تی وی گفته بود :" دو پیشنهاد رئال مادرید برای نیمار را رد کردیم . یکی برای فروش در حال حاضر و دیگری در ژانویه . گزینه جایگزین ، فروش نیمار در سال 2012 بود که علاقه ای به آن نداشتیم . می خواهیم در المپیک و جشن صد سالگی در این جا باشد . "
    وگنر ریبریو ، وکیل بازیکن هم طرف سانتوس را گرفت :" نقل و انتقالات بزرگ اروپا حالا انجام می شوند . بعید است که در ژانویه انتقالی صورت گیرد . از طرفی تیمها در میانه فصل شکل گرفته اند و بعید است که بازیکن بتواند تا آن موقع هماهنگ شود .
    سانتوس رئال مادرید را تهدید به شکایت به فیفا در صورت خریدن این بازیکن کرده است . بنا بر بند 17 قوانین فیفا ، هیچ باشگاه خارجی حق پرداخت رقم فسخ قرارداد بازیکن دیگری را در صورت عدم رضایت باشگاهش ندارد (مگر آن که سه سال از قرارداد حرفه ای گذشته باشد و بازیکن بالای 28 سال باشد) . در آن صورت فیفا محرومیت هایی را در نظر خواهد گرفت . البته در این بند آمده که رقم فسخ قراداد می تواند یک طرفه پرداخته و فسخ شود که در این صورت توپ به میدان نیمار می افتد و خودش باید تصمیم نهایی را بگیرد .

مسئله نیمار در گذر زمان
    علاقه رئال مادرید
    روز 19 خرداد ، رئال مادرید به خرید نیمار علاقمند شد و خوزه آنخل سانچز ، مدیر اجرایی رئال مادرید تماسی با رونالدو نازاریو در این باره صورت داد .
    شکستن سکوت
    روز 25 خرداد ، نیمار اولین صحبت های خود را در رئال مادرید انجام داد :" باعث افتخار است که آنها مرا می خواهند . دوست دارم روزی در اروپا بازی کنم . "
    سانتوس صحبت کرد
    روز 30 خرداد ، لوئیز آلوارو ده اولیویرا ، مدیر سانتوس گفت :" فلورنتینو با من صحبت کرد و به او گفتم بعد از لیبرتادورس مذاکره می کنیم . "
    مداخله راسل
    روز 15 تیر ، راسل با مدیر تیم برزیلی و پدر نیمار صبحانه خرد و گفت که بارسا می خواهد این ستاره را بخرد .
    افشاگری ریبریو
    روز 27 تیر ، وکیل نیمار گفت که خود بازیکن دوست دارد در رئال مادرید بازی کند :" اما سانتوس فشار آورده که بارسا را انتخاب کند . "
    نیمار و آینده اش
    روز 31 تیر ، خود بازیکن پس از کوپا آمه ریکا به هم تیمی هایش گفت :" می خواهم در رئال مادرید بازی کنم . "
    اصرار سانتوس
    ده اولیویرا ، روز 10 مرداد در مورد آینده بازیکن گفت :" با نیمار صحبت کردم و می دانم که نمی رود . "
    سانتوس نمی دهد
    سانتوس رسما روز 12 مرداد پیشنهاد 45 میلیون یورویی رئال مادرید را رد کرد .

18. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •