عزیز کرکش نیومده چطور داری بازی میکنی؟
بازی هم که هنوز ریلیز نشده؟![]()
عزیز کرکش نیومده چطور داری بازی میکنی؟
بازی هم که هنوز ریلیز نشده؟![]()
بنده اون نگاه افراطی رو با شما نبودم بلکه با همه اعضا بودم .......درست نیس سطح یه بازی رو پایین اورد حتی اگه خوشمون نیاد و به نظرمون سطح پایین و تاریخ گذشته باشه(انتقاد یه چیز ولی مسخره کردن عنوانی که چند نفر دوسش دارن جالب نیس)
+
در مورد بحثمون خیالی نیس : نه امار مهمه ..........نه امتیازا مهمه..........نه میزان محبوبیت مهمه......نه نقد منتقدای کار کشته مهمه.........نه نظر دوستام که هر دو بازی رو انجام دادن اندازه مگس مهمه (چون اونام فن هستن)هیچی مهم نیس........تنها عاملی که مهمه خودم و خودم
عالیه دیگه فوق العادس.
پس ما چرا از اول بحث می کردیم اگه هیچی معیار نیس؟؟؟
.
.
.
Last edited by halflife g; 06-11-2011 at 17:19.
سلام
این بازی برا ایکس باکس آپدیت lt+2 می خواد؟
من روی کنسول بازی میکنمXBOX360بازی ریلیز شده عزیز منتهی از نسخهPCخبر ندارم
----------------------------------------------
بله
بازی خیلی قشنگیه گرافیک و گیم پلی رو می پسندم و ازبازی کردن لذت میبرم خلاصه بازی خوبی شده
به این اسپویلر ما هم توجه کنید (خطر لو رفتن داستان رو نداره)
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان وجود ندارد!!!!
داداش اینا انگلیسی حرف میزنن چه جمعی که کنارشون بازی میکنی انگلیسی بلد باشن یا نه مهم نیست
چون فوقش میگن mother f..ker
یا fu ck یا a s s hole و ازین چیزا
ساجد تو که +18 نشدی برای چی داری بازیش میکنی؟؟؟؟![]()
من یه بار واستون توضیح دادم گیم پلی یعنی چی !!!!
دیگه هم حوصله اش رو ندارم !!!!!!
فکر کنم توضیح ام گویا بود و اگه کسی می خواست بفهمه با همون می فهمید !!
---------------------------------
دوستان بازی هنوز کرک نشده ( یعنی اصلا هنوز عرضه نشده که بخواد کرک بشه و فعلا در اختیار steam هست فقط ) و تا سه شنبه باید صبر کنیم !! ( 8 نوامبر )
هرکی هم بازی کرده ، حال کرده ، تموم کرده ، شروع کرده روی X360 است !
تو رو خدا این قدر سوال نپرسید !!!!!!!!![]()
سلام دوستان
اول بازی یه اخطاری زد برای محتوای خشن و اینجور چیزا (مثل MW 2 ) - تو این بازی هم مرحله ی خشنی مثل مرحله فرودگاه MW2 وجود داره ؟
سلام. دوستان الان بازی رو دانلود کنیم و منتظر کرک باشیم یا کلا سه شنبه با کرک دانلود کنیم جریا چیه ؟؟ یکی تو رو خدا توضیح بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)