باطری من موقع استفاده عادی، یعنی برای تماس و اس ام اس خوبه. در این شرایط 5-6 روز شارژ نگه میداره، اما موقع استفاده از وایرلس و GPS و اجرای بازیهای HD خیلی سریع کم میشه. یعنی اگه 15 دقیقه با وایرلس کانکت باشه در حدود 10 درصد از باطری کم میشه.
باطری من موقع استفاده عادی، یعنی برای تماس و اس ام اس خوبه. در این شرایط 5-6 روز شارژ نگه میداره، اما موقع استفاده از وایرلس و GPS و اجرای بازیهای HD خیلی سریع کم میشه. یعنی اگه 15 دقیقه با وایرلس کانکت باشه در حدود 10 درصد از باطری کم میشه.
سلام. منم میخوام gio بگیرم. فقط یه مشکل دارم. با gio میشه اسناد pdf خوند؟
یا اگه نمیشه، برنامه مناسبی وجود داره که بشه نصب کرد و pdf خوند؟ خودتون امتحان کردین؟
آره میشه - با همه ی اندرویدی ها میشه PDF رو خوند
این نرم افزار هم هست: ezPDFReader
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوتا سوال داشتم یکی اینکه به نظرتون بهترین آنتی ویروس آندروید چیه که هم خوب باشه هم سبک؟
و بالاخره آیا راه بی دردسری برای استفاه از آندروید مارکت وجود داره یا خیر؟
ممنون
سلام به همگی
من تازه این گوشی رو خریدم
با خوندن فروم جواب بعضی سوالهام رو گرفتم ولی!!!
1-میشه کاری کرد که گوشی با کامپیوتر شارژ نشه؟
2-میشه sms روی sd ذخیره بشه؟
3-برنامه های جاوایی رو چطور میشه نصب کرد؟
4-من آخرین ورژن kies رو از سایت سامسونگ دانلود کردم ولی قسمت app رو نداره! (برنامه روی سی دی هم وقتی میخواهد به همین ورژن آپدیت کند، ارور میدهد).
سلام دوستان این نرم افزار که یک نرم افزار ناوبری مخصوص سامسونگ هست رو نصب کنید خیلی عالیه حتما به این تاپیک سر بزنید
اگر نصب کنید دیگه هیچ نرم افزار ناوبری دیگری رو نگاه هم نمی کنید
سلام به همگی
من تازه این گوشی رو خریدم
با خوندن فروم جواب بعضی سوالهام رو گرفتم ولی!!!
1-میشه sms روی sd ذخیره بشه؟
2-من آخرین ورژن kies رو از سایت سامسونگ دانلود کردم ولی قسمت app رو نداره! (برنامه روی سی دی هم وقتی میخواهد به همین ورژن آپدیت کند، ارور میدهد).
3-امروز رفتم تو نویگیشن، بعد یه علامت دایره و دو تا فلش داخلش آومد کنار آنتن آون بالا، این چی هست چطوری غیره فعال میشه
سلام یه بازی توپ دارم براتون Dead space
روی جیو تست کردم عالی بود
پوشه ea رو به شاخه اصلی مموری بریزید و حال کنید
لینک دانلود دیتا
لینک دانلود apkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزن کف قشنگرو یا دوست داشتی تشکرو بزن
Last edited by saeed bigdeli; 20-08-2011 at 00:50.
سلام
قیمت این گوشی با گرانتی الان چنده؟
موقع خردی به چه چیز هایی باید توجه کنم؟
گرانتی اصلا سامسونگ چیه؟
من کمتر از یک هفته پیش از یه اشنا تو اصفهان گرفتم 265 گارانتی اصلی پارس مایکروتل ه حتما به تمام حروف توجه کن + توی سایتشون مشخصات گارانتی اصلی نوشته
پ ا ر س --- م ا ی ک ر و ت ل
پارس ماکروتل و ماکروتل ... تقلبی اند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)