آخرین درایور از سایت nvidia گرفتم حل شد... درایور سایت دل مشکلی حل نکرد!! ممنون از پاسخ![]()
آخرین درایور از سایت nvidia گرفتم حل شد... درایور سایت دل مشکلی حل نکرد!! ممنون از پاسخ![]()
ممکنه از هدفن نامناسب استفاده کرده باشی و پلاتین های فیش اتصال پیدا نمیکنن
اگه گارانتی داره ببرش برای گارانتی
راستی فکر میکنم یه برنامه ای برای کنترل صدا همراه درایورش نصب میشه، برای 5010 در کنترل پنل اسم برنامش IDT Audio Control Panel هست
که البته با توجه به اینکه با تعویض ویندوز مشکلتون حل نشد احتمالا مشکل سخت افزاریه
قبل بردن به گارانتی با یک هدفون (توجه کن هدست وصل نکنی) دیگه هم آزمایش کن
بایوس هم چک کن ببین تنظیماتی درباره صدا نداره؟
Last edited by sheytoon001; 17-10-2011 at 17:16.
نه هدفونم استاندارد بود و حرفه ای...یه هدست هم بهش زدم نشد.ممکنه از هدفن نامناسب استفاده کرده باشی و پلاتین های فیش اتصال پیدا نمیکنن
اگه گارانتی داره ببرش برای گارانتی
راستی فکر میکنم یه برنامه ای برای کنترل صدا همراه درایورش نصب میشه، برای 5010 در کنترل پنل اسم برنامش IDT Audio Control Panel هست
که البته با توجه به اینکه با تعویض ویندوز مشکلتون حل نشد احتمالا مشکل سخت افزاریه
قبل بردن به گارانتی با یک هدفون (توجه کن هدست وصل نکنی) دیگه هم آزمایش کن
بایوس هم چک کن ببین تنظیماتی درباره صدا نداره؟
داخل بایوس تنظیمات نداره.
از نظر نرم افزاری و درایور هم کامل چک کردم نشد.
امروز زنگ زدم با یه کارشناس مادیران حرف زدم وقتی مشکل رو گفتم گفت بیارش بازش کنیم.!
فردا فرصت کنم میبرمش![]()
تو این 3 سال که داریم 5010 , 5110 میفروشیم چنین مشکلاتی رو ما ندیدیم. نه مشکل با امواج مغناطیسی و نه این مواردی که دوستان اشاره کردن.
مشکل با بازی pes2011 هم با دانلود درایور از nvidia هم حل میشه.
این مشکلات رو من تو این چند چیز میدونم.
1- مشکل از خود کاربر
2- جنسی که گرفتید جنس خوبی نبوده. ببینید چین با چندین استاندارد لپتاپ تولید میکنه و قیمتای متفاوت. خیال کردید چرا لپ تاپ دل رو هر جا میری میگن گارانتی خودمون. ؟ چون طرف خودش بی کیفیت ترین جنس رو وارد میکنه و تقریبا با همون قیمت میفروشه وسودش هم دوچندان.
من همیشه اینو میگم . هر قطعه یا وسیله ای رو میخواید بگیرید با گارانتی اصلی بگیرید. یه شرکت رسمی خودشو با جنس بی کیفیت خراب نمیکنه.
دوست عزیز دستگاه من زیگورات هست .بیا لطفا درست کن . این چه حرفیه ؟؟؟ واسه اینکه جنستون رو خراب نکنید این حرف هارو نزنید . مشکل از کاربر هست یعنی چی ؟؟؟؟؟ یه توضیحی بدین .
باتشکر احسان
با سلام
من دو سه روزه این لپ تاپ 5110 رو خریدم ، البته کانفیگ core i7
چندتا سوال داشتم ، من همه درایورهام رو نصب کردم ، جز intel wireless display management که نصب نمیشه و یه کادر با نوشته finish میاد !!
1- سوال اولم اینه که چرا intel wireless display management نصب نمیشه ؟ آیا باید حتما به تلویزیون وصل کنیم یا .. ؟ اصلا کاربردش چیه؟
2- من وایرلسم نصبه ، با fn و f2 روشنش میکنم و اوکیه. اما نمی تونم با یه برنامه ای یا چیزی ، مثلا بگردم دنبال وایرلسهایی که توی ساختمونمون هست یا حتی وایرلس گوشیم !! چطور باید بگردم ؟
ممنون میشم جواب بدید.
ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این مشکل موبایل رو با 3 تا 5110 دیگه هم تست کردم همینطور بود یا نور مانیتور کم میشد یا ری استارت میشد یا استند بای...یکی از دوستانم هم توی همین فوروم این مشکل رو داره.
لپ تاپ خودم گارانتی مادیرانه.
اون یه سه تا دیگه هم همشون گارانتی رسمی هستند.
لپ تاپ خودم ریفر نیست و گارانتی بین الملل هم داره.
به نظر من کلا دل کیفیت خوبی دیگه نداره و اون دل قدیم نیست.
از خیلی مواردش راضی ام اما خوب اینهاش اذیتم میکنه...
ماله من اصلا گارانتی نداره از کجا میتونم بفهمم ریفیر هست یا نه ؟
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطف کنید بیاین جواب بدین .
با سلام
من دو سه روزه این لپ تاپ 5110 رو خریدم ، البته کانفیگ core i7
چندتا سوال داشتم ، من همه درایورهام رو نصب کردم ، جز intel wireless display management که نصب نمیشه و یه کادر با نوشته finish میاد !!
1- سوال اولم اینه که چرا intel wireless display management نصب نمیشه ؟ آیا باید حتما به تلویزیون وصل کنیم یا .. ؟ اصلا کاربردش چیه؟
2- من وایرلسم نصبه ، با fn و f2 روشنش میکنم و اوکیه. اما نمی تونم با یه برنامه ای یا چیزی ، مثلا بگردم دنبال وایرلسهایی که توی ساختمونمون هست یا حتی وایرلس گوشیم !! چطور باید بگردم ؟
ممنون میشم جواب بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)