تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 75 از 76 اولاول ... 2565717273747576 آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

یکی از مدیران لطفا این نظرسنجی رو تغییر بده و نظرسنجی مربوط به پیش بینی فینال بزنه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

خب منم تبریک میگم به منچستری های عزیز

من خیلی دوست داشتم تو فینال شالکه رو مقابل رئال ببینم
    هم رئال رو بعد از چندین سال تو فینال میدیدیم هم اینکه 1 جورائی خاطرات فینال 2002 (رئال-لورکوزن)برای ما زنده میشد
    تقابل رائول و رئال هم جالب بودش

شالکه هم به نظرم دیشب بهتر از بازیِ رفت بازی میکرد درسته 4 تا خوردن ولی خب چیزی هم برای از دست دادن نداشتن
    +
    خوشحالم که نویر هم گل های خوبی خورد حالا هم منچستر بی خیالش میشه هم اینکه قیمتش کمتر میشه

+
    امیدوارم منچستر تو فینال هم موفق باشه و درس خوبی به تیم دایور ها و پلاتینی بده

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امیدوارم مثل فصل 67-68 که با پیراهن دوممون در ومبلی قهرمان شدیم، یک بار دیگه قهرمانی یونایتد رو در ومبلی ببینیم...
    البته امیدوارم این بار اون لباس سفید لعنتی رو نپوشیم .

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

جالبه روي جفت گلاي گيبسون به بايرن و شالكه دروازبانا مقصر اصلي بودن وگرنه توپا خطرناك نبود
    نوير داره كاري ميكنه برش دارم از اواتار
    چه سوتي بدي داد اوچيدا روي گل اول

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

جالبه روي جفت گلاي گيبسون به بايرن و شالكه دروازبانا مقصر اصلي بودن وگرنه توپا خطرناك نبود
    نوير داره كاري ميكنه برش دارم از اواتار
    چه سوتي بدي داد اوچيدا روي گل اول
    اقا نزدیک بود این نویر هم بندازن بهمون این چه گل هایی بود خورد رو لایی اولی که بسی لذت برم دقت کردی انتونیو که بهش لایی زد چند مین بعد باهاش تو محوطه درگیر شد... مثل گیگزی....شوت گیبسون هم خیلی قوی و ناگهانی بود...اما نباید گل میخورد....گل سوم یعنی گل اندرسون هم بدجوری از لای دستش در رفت...به هر حال یه چیزی هم بگم...این بازیکن ها هستن که با بازی خوب به دروازه بان انگیزه میدن...و نویر دیشب این انگیزه رو نگرفت...مثلا اگه والدز تو بارسا نبود و تو یه تیم دیگه بود دیگه تصور کنید چی میشد اصلا در حد بارسا نیست ویکی
    برد مقتدرانه منچستر (البته تیم دوم تقریبا) به هوادارانش بخصوص سامان عزیز تبریک میگم

واقعا شالکه در برابر تیم دوم منچستر هم هیچ حرفی برای گفتن نداشت (100 رحمت به ماگات این رانگینک که کیش و مات شد جلوی فرگوسن )

حضور گواردیولا هم بسی جالب بود ولی بنظرم باید بازی منچستر و چلسی بره حتما ببینه .

در هر صورت حضور دو تیم بارسلونا و منچستر در فینال بسیار جذاب هست + اینکه تو این 6 سال تنها تیمهایی بودند که تقریبا همش تو اوج بودند
    اگر پارسال هم به فینال میرفتند الان برای 3 سال پیاپی بود که باهم برخورد میکردند تو فینال ^^

امیدوارم فینال بارسا ببره و سال دیگر هم باز این فینال تکرار شه
    ممنونم پیمان جون
    گواردیولا چهرش خیلی باحا شده بود وسط های بازی....انگار هیچ چیزی گیرش نیومده بود
    درسته...بازی با چلسی اگه بیاد به دردش میخوره
    امیدوارم فینال رو منچستر ببره که انتقام بگیریم
    فکر میکنم سریال فینال های منچستر که از 2سال پیش شروع شده همچنان ادامه داره...سال بعد اسنایدر رو هم میاریم دیگه میترکونیم
    ببینید این 2تیم چقدر به هم علاقه دارند...1سال ما نرفتیم فینال بارسا گفت منم نمیرم فینال
    خب منم تبریک میگم به منچستری های عزیز

من خیلی دوست داشتم تو فینال شالکه رو مقابل رئال ببینم
    هم رئال رو بعد از چندین سال تو فینال میدیدیم هم اینکه 1 جورائی خاطرات فینال 2002 (رئال-لورکوزن)برای ما زنده میشد
    تقابل رائول و رئال هم جالب بودش

شالکه هم به نظرم دیشب بهتر از بازیِ رفت بازی میکرد درسته 4 تا خوردن ولی خب چیزی هم برای از دست دادن نداشتن
    +
    خوشحالم که نویر هم گل های خوبی خورد حالا هم منچستر بی خیالش میشه هم اینکه قیمتش کمتر میشه

+
    امیدوارم منچستر تو فینال هم موفق باشه و درس خوبی به تیم دایور ها و پلاتینی بده
    حالا من یه چیزی بگم...ما هیچوقت بارسلونا رو تیمی ندیدیم که با داوری بازی هاش رو ببره و بخواد دایوینگ کنه و با دوز و کلک ببره...به نظرم این مشکلاتی که تو این 4تا بازی رئال بارسا بوجود اومد فقط یک کارگردان داشت...اونم مورینیو بود...انقدر جنگ روانی راه انداخت که با توجه به دشمنی دیرینه این 2تا تیم . کاتالونیا و اسپانیا بازیکن های بارسا علاوه بر برد یه چیز دیگه هم میخواستند...اونم خورد کردن اعصاب رئالی ها و زجر دادنشون....رئالی ها میزدند . خشن بازی میکردند...بارسایی هم تقابل به مثل کردند....بهترین توصیف رو گاس هیدینگ داشته....بارسلونا یه گاو باز بزرگ بود و رئال یک گاو ترسو....و گاو ترسو اگه به سمت گاو باز حمله های تند . قوی نداشته باشه شکست میخوره...خیلی با این توصیف حال کردم....
    فرگوسن الان دیگه شرایطش فرق داره....فینال 2009 بارسا زیاد این مدل بازی رو ارائه نداده بود....ولی الان همه فیلم های بازی بارسلونا موجوده تمام بازی ها رو میشینه میبینه تحلیل هایی که ازش تو این 2سال شده رو میخونه و یه تصمیم درست میگیره...امیدوارم قمار باز پیر بتونه سربلند بیاد به وسط ومبلی و جام رو به خونه ببره...
    پ.ن:یه حسی یهم میگه فینال ویدیچ پنالتی میده
    Last edited by shutdown; 05-05-2011 at 09:18.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرالکس فرگوسن: برای انتخاب ترکیب اصلی دیدار مقابل شالکه یک شب نخوابیدم

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد برای انتخاب ترکیب اصلی تیمش برای دیدار برگشت مقابل شالکه در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا دچار بی خوابی شده است.

سرمربی یونایتدها در این دیدار با 9 تغییر تیمش را روانه میدان کرد و تنها ادوین فن در سار و اندرسون بازیکنان اصلی تیم بودند که در این دیدار به میدان رفتند.

علی رغم اینکه شیاطین سرخ با تیم دوم شان به میدان رفتند، اما موفق شدند با گل های آنتونیو والنسیا، دارن گیبسون و دو گل اندرسون در نیمه دوم، یک پیروزی پرگل به دست بیاورند.

فرگوسن به خبرنگاران گفت:" من شب گذشته نخوابیدم و به این مسئله فکر می کردم . چهار بار بیدار شدم و ترکیب های مختلفی را انتخاب کردم.

من به آنها افتخار می کنم . وقتی هر بازیکن را به طور انفرادی تجزیه و تحلیل می کردم، فکر می کردم چرا او نتواند بازی کند."

پیروزی 6-1 منچستریونایتد مقابل شالکه در مجموع دو دیدار، بهترین پیروزی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان محسوب می شود. آنها اکنون باید در فینال مقابل بارسلونا قرار بگیرند و به این ترتیب فینال سال 2009 تکرار می شود.

با توجه به ستایش هایی که از بارسلونا به دلیل بازی های هجومی شان می شود، فرگوسن تایید کرد که تیمش برای قهرمانی کار دشواری دارد.
    " من فکر می کنم آنها بی تردید بهترین تیم حال حاضر دنیا هستند. از آنها انتظار زیادی می رود. من از دیدن بازی آنها لذت می برم و فکر می کنم آنها در نیمه نهایی بدشانس بودند وگرنه باید با گل های بیشتری به پیروزی می رسیدند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رالف رانگنیک: منچستریونایتد خیلی بهتر از ما بود

سایت گل- رالف رانگنیک، سرمربی شالکه، اظهار امیدواری کرد مانوئل نویر، دروازه بان ملی پوش تیمش، علی رغم اینکه نمی تواند فصل آینده در رقابت های لیگ قهرمانان بازی کند اما در این تیم بماند.

قرارداد فعلی نویر با شالکه در انتهای فصل 12-2011 به پایان می رسد و اخیرا نیز اعلام کرده که حاضر نیست قراردادش را با این باشگاه تمدید کند و همین مسئله موجب شده تا باشگاه های زیادی برای خرید او دست به کار بشوند.

نویر همچنین شایعه حضورش در منچستریونایتد را رد کرد و اعلام کرد که قصد دارد در بوندس لیگا بماند و گفته می شود که مقصد احتمالی او بایرن مونیخ خواهد بود.

رانگنیک پس از شکست 4-1 تیمش مقابل منچستریونایتد در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اظهار امیدواری کرد که نویر در این تیم بماند و به خبرنگاران گفت:" در مورد نویر در حال حاضر هیچ چیز مشخص نیست. او قرارداد و ما امیدواریم در تیم بماند. ما به ران روبرت زیلر (دروازه بان هانوفر) فکر نمی کنیم چون نویر را داریم."

او همچنین در مورد شکست سنگین تیمش در الدترافورد گفت:" ما شروع خوبی داشتیم. در 25 دقیقه ابتدایی ما بیشتر توپ را در اختیار داشتیم اما روی یک پاس اشتباه گل اول را دریافت کردیم.

در چنین سطحی نمی توانید چنین اشتباهاتی مرتکب شوید. بعد از این گل بازی به مسیر دیگری رفت. باید گفت منچستریونایتد برای ما حریف خیلی بزرگی بود."

کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اون شالکه ای که با اینتر بازی کرد و اونو برد زمین تا اسمون با این شالکه فرق داشت و نشون داد که تیم با ثباتی نیست و نمیشه روش حساب باز کرد(کاری که من کرده بودم)
    فکر کنم یونایتد تا قبل از مرحله نیمه نهایی با ثبات بودن خودش رو ثابت کرده بود!
    البته از یه بارسایی پیش بینی فینال بارسا - شالکه واقعا جالبه! چون تا جایی که یادمه تو مراحل قبل ضعیف ترین حریف برای رویارویی با بارسا از دید هواداراش شالکه بودش...! جالبتر از اون جمله ی "در حدو اندازه جام نبودن شالکه" هستش (به یک باره بعد از حذفش مقابل منچستر)!
    بالاخره، اعطای غرور به شالکه یا تحقیر شالکه؟! (کلا دلایلی برای ندیدن یونایتد!)
    البته امیدوارم این بار اون لباس سفید لعنتی رو نپوشیم .
    البته اون پراهن سوم تیم بود! این فصل پیراهن دوممون سفیده و البته شورت آبی رنگی هم در کار نیست...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فکر میکنم سریال فینال های منچستر که از 2سال پیش شروع شده همچنان ادامه داره...
    البته از سه فصل پیش! این سومین فینالمون ظرف چهار فصله...
    ضمن اینکه فینال تکراری یونایتد - بارسا دقیقا مشابه فینال های میلان - لیورپول بین سال های 2005 تا 2007 هستش...
    راستی مثل اینکه ژاوی هم ابراز علاقه کرده از فینالیست شدن یونایتد:
    کد:

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک به هواداران یونایتد .
    شالکه تا همین جا هم خوب بالا امده بود . اگه دفاع داشت ...

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فکر میکنم سریال فینال های منچستر که از 2سال پیش شروع شده همچنان ادامه داره...

البته از سه فصل پیش! این سومین فینالمون ظرف چهار فصله...

منظورم سریال های فینال منچستر و بارسا بود حسین

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

منظورم سریال های فینال منچستر و بارسا بود حسین
    اون که هنوز سریال نشده که!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •