آره : دی
من تو فکر بودم داشتم سریال رو هم میدیدم نیما که نازنین رو صدا کرد یهو شیرزاد برگشت زهرم ترکید
یا اونجا که نازنین مثل شیرزاد میخندید خیلی وحشتناک شده بود![]()
آره : دی
من تو فکر بودم داشتم سریال رو هم میدیدم نیما که نازنین رو صدا کرد یهو شیرزاد برگشت زهرم ترکید
یا اونجا که نازنین مثل شیرزاد میخندید خیلی وحشتناک شده بود![]()
دیشبش واقعا با معنا بود
نشون داد که با اتحاد و پشت هم بودن و بی توجهی به تهدید ها هر کاری میشه کرد
پیرزن مادر دکتر نیما شخصیت جالبی داره . خصوصا وقتی مثل این شکلک میشه :![]()
بابا مادرزن پیمان قاسم خانیه دیگه، نباید دست کمش گرفت!
قصدم انتقاد الکی نیست اما واقعا این برنامه چقدر بار محتوایی داره!! کنایه ها انقدر سطحی هست که به فیلم های سوریه ای شبیه هست! ایراداتی که میتونم به این سریال وارد کنم
1-جا انداختن فرهنگ لمپن بازی و لات بازی ( که سیاست کنونی صدا و سیماست و مملکت داره میشه مثل زمان رضا شاه!! قلدری و زور گویی به طور ضمنی توی فیلم داره تبلیغ میشه)
2-بازی ضعیف هنرپیشه ها و خیلی ضعیف پدر و مادر دکتر افشار!! انگار استفاده از نابازیگر با استفاده از بازیگر های تازه کار اشتباه گرفته شده!
3-کش دادن زیاد سکانس ها و صحبت های پدر و مادر دکتر افشار
4- بیان سطحی مواردی که قراره توی فیلم مورد نقد قرار بگیرند که نمیذاره بیننده ی خوش ذوق از دیدن فیلم لذت ببره
5-ارایه هجو به جای طنز! موارد خنده دار فیلم که من خودم هم با دیدنشون خدم میگیره متاسفانه هجو هستند!! مثلا بازی خانوم شیرزاد که جزو سکانس های خنده دار فیلم هست یکی از این نمونه هاست! قسمت های هجو فیلم خنده دار و طنز فیلم بسیار سطحی هست!
جدا ؟؟
یعنی مادر بهاره رهنما هستن ایشون ؟؟
چقدر هم به هم میان![]()
امشب خیلی جالب بود
که سر چه مسائلی چه باجهایی باید داد
یا باید مسئله رو از اول گفت یا اینکه باید منتظر همچین فجایایی بود
بازیشون اونقدرها هم ضعیف نیست که شما میگید ولی یه کم دارن حوصله آدم رو سر میبرنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من تو اکثر طنز هایی که ساخته میشه همه هدف خندادن مخاطب هست که خود عوامل هم بهش اعتراف می کنند و ازش به عنوان معیار موفقیت یاد می کنند.
متاسفانه من تو این فیلم و خیلی فیلم های طنز دیگه محبتی بین افراد نمی بینم حتی بین مادر و فرزند ! یک جورایی همه با هم دشمن اند. تو این فیلم همه بشدت همدیگر را تخریب می کنند. انگار نه انگار که انسان هستند و عاطفه دارند
گاهی اوقات هم شادی و خنده در کنار غم معنی پیدا می کنند و واقعی جلوه می کنند ( البته تو فیلم طنز غم باید کمتر باشه ولی نه اینکه نباشه ) . وقتی شما یک غمی تو یک فیلم مشاهده می کنید آمادگی شما برای خندیدن بیشتر میشه و آن خنده دلنشین تر هست.
من همه این ها را تو یک سریال فقط دیدم آن هم سریال زیبای "زیر آسمان شهر" بود. محبت فولاد به پدرش حتی در بدترین شرایط ، محبت بین خانم فرامرزی و آقا غلام که برای هم می مردند ، آن دور هم جمع شدن های زیر آلاچیق ، آن ناراحتی و غم هایی که در غیاب هر کدام از شخصیت ها برای بقیه ایجاد میشد.
حتی من معتقد هستم بار طنز زیر آسمان بیشتر هم بود.
من یادم زمانی که پشت صحنه زیر آسمان شهر را می گذاشت برای هر قسمت اسمی را انتخاب کرده بودند مثل عدالت ، محبت یا تنهایی ، غرور و ... چیزی که من به سختی میتوانم الان تو فیلم ها ببینم.
بله ، این حرف دل ما بود ، امیدوارم باز هم بتوانم از آن طنز که لااقل مورد علاقه من بود ببینم.
آخر ما نفهمیدیم به این مجموعه های تلویزیونی میشه طنز گفت یا نه ؟! یکی میگه باید بگیم کمیک یکی میگه طنز مال ادبیات و نشته هست و ...![]()
قسمت دیشب، تیکه ویروس کامپیوترش و اون ماسکش خیلی جالب بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)