تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 156 اولاول ... 256571727374757677787985125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تبلت ها بجز بازي و خوندن كتاب و نشون دادن فيلم و عكس كار ديگه اي مي تونن انجام بدن؟؟؟

مثلا اجراي نرم افزار هايي مث MATLAB,ANSYSو...
    نه اصلا نرم افزارهایی مثل matlab واسشون وجود نداره. کلا در حال حاضر بیشتر برنامه ها جنبه ی fun دارن

2. این کاربر از fery_lion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان بهترین gps افلاین برای ایپد چیه؟
    (چقدر این بخش تبلت سوت و کوره)
    Last edited by bleu2u4u; 08-09-2011 at 14:17.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چه کرده میشل ژار!!
    به شخصه اگه 600 میلیون تومن پول داشتم ائرو دریم رو میگذاشتم تو اولویتای اولم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند تا سوال دیگه هم دارم :

1 - اگه یه 32 گیگ wifi بگیرم چند گیگ در دسترس دارم ؟
    2 - ویدئو های 720p و 1080p با فرمت های Mkv ، MP4 , AVI , ... را به چه صورت پخش میکنه ؟ ( به صورت خوب یا با لگ ؟ )
    3 - تنوع نرم افزار و بازی های آیپد به نظرتون چه طوره ؟ به اندازه ایی هست که کاملا ارضا کننده باشه ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من چند تا سوال دیگه هم دارم :

1 - اگه یه 32 گیگ wifi بگیرم چند گیگ در دسترس دارم ؟
    2 - ویدئو های 720p و 1080p با فرمت های Mkv ، MP4 , AVI , ... را به چه صورت پخش میکنه ؟ ( به صورت خوب یا با لگ ؟ )
    3 - تنوع نرم افزار و بازی های آیپد به نظرتون چه طوره ؟ به اندازه ایی هست که کاملا ارضا کننده باشه ؟
    29.05 گیگ

2. بله، بدون لگ پخش می کنه تا بیتریت های بالا. البته صفحه iPad بیشتر از 720p رو که ساپورت نمی کنه ولی برای AirVideo و خروجی HDMI مشکلی با 1080p ها هم نداره.

3. حدود 100,000 بازی و برنامه اختصاصی آیپد هست، بقیه رقیب ها (شاید روی هم!) به 1000 عدد هم نمی رسن.

7. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PCminister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

این Apple TV را کسی اینجا استفاده کرده؟

میشه توسط Air Video یا VLC Streamer فیلمی را توسط Apple TV روی HDTV پخش کرد؟ ها؟! میشه؟!

یعنی با وای فای هم اطلاعات را از PC دریافت کنه و همزمان توسط Apple TV روی HDTV پخش کنه؟! یک چنین پهنای باندی روی شبکه های بیسیم در حال حاضر وجود داره؟! آیپد چنین پتانسیلی را داره؟!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این Apple TV را کسی اینجا استفاده کرده؟

میشه توسط Air Video یا VLC Streamer فیلمی را توسط Apple TV روی HDTV پخش کرد؟ ها؟! میشه؟!

یعنی با وای فای هم اطلاعات را از PC دریافت کنه و همزمان توسط Apple TV روی HDTV پخش کنه؟! یک چنین پهنای باندی روی شبکه های بیسیم در حال حاضر وجود داره؟! آیپد چنین پتانسیلی را داره؟!
    خب برادر مستقیم از PC استریم می کنی به Apple TV (البته برا فرمتهایی که پشتیبانی میشن).

بله در کل Air Video از AirPlay پشتیبانی می کنه و هرچی اونجا پخش میشه رو می تونیم بفرستیم رو Apple TV. حتی میشه همزمان که ویدیو روی Apple TV پخش میشه با خود آیپد کارهای دیگه هم کرد.

پهنای باند هم نباید مسئله ای باشه. فقط بهتره شبکه وایفای N باشه و ترجیحا 5 گیگاهرتز.
    +

VLC Streamer هم از AirPlay پشتیبانی می کنه.

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض رایانش ابری و تبلتها

- آیا تبلتی که قصد خرید دارم، توانایی اجرای نرم افزارهای دلخواه من (اپلیکیشنهای ویندوز، آفیس، ویرایش عکس، فیلم و...) را دارد؟

- تبلتها مشخصات سخت افزاری مختلفی دارند (حجم حافظۀ داخلی و سرعت پردازنده)، کدامیک پاسخگوی نیاز من خواهد بود؟

- آیا می توانم نرم افزارهای سنگینی مثل Photoshop, Autodesk Design Reviw, SolidWorks eDrawing,… را بر روی تبلت اجرا کنم؟

- نرم افزارهای مورد نیاز خود را از کجا بخرم؟ چطور بر روی تبلت نصبشان کنم؟ چه میزان از حافظۀ داخلی دستگاهم برای نصب این نرم افزارها اشغال خواهد شد؟
    ....

اینها سوالاتی است که خیلی ها هنگام خرید یک تبلت از خود می پرسند. ولی پاسخ چیست؟

باید گفت نیازی نیست فکرتان را مشغول پاسخ دهی به این سوالات بکنید. فقط یک تبلت بخرید که 2 شرط زیر را داشته باشد:
    1) توانایی اتصال به اینترنت را داشته باشد.
    2) خوشگل باشد.
    به چیز دیگری نیاز ندارید اگر بدانید رایانش ابری (Cloud Computing) چیست؟

همه می دانیم رایانه محلی است برای ذخیره و پردازش اطلاعات. کامپیوترها از اول خلقت هر 2 فرآیند پردازش و ذخیره را در داخل خود (CPU و Hard drive) انجام می دادند. ولی اگر این 2 فرآیند را به خارج از رایانه منتقل کنیم می شود رایانش ابری.

یعنی شما بارایانه ( کامپیوتر دسکتاپ، لپ تاپ، تبلت، گوشی موبایل و...) از طریق اینترنت به سوپر کامپیوترهایی وصل می شوید که هم فضای ذخیره سازی اطلاعات را به شما می دهند و هم امکان پردازش آنها را.

نتیجه اینکه شما نیاز به فضای حافظۀ داخلی زیاد و سیستم عامل خاص ندارید، وقتتان برای نصب نرم افزارهای متعدد تلف نمی شود، در هر کجای دنیا به فایلهایتان دسترسی دارید، پردازندۀ دستگاهتان مهم نیست که خیلی سریع باشد، باتری دستگاهتان برای انجام پردازشهای سنگین خالی نمی شود و...

به عنوان مثال برای رایانش ابری، فرض کنید شما می خواهید عکسی را در داخل تبلت ویرایش کنید.
    راه اول :
    - باید دنبال ورژنی از نرم افزار Photoshop بگردم که با سیستم عامل من سازگار باشد.
    - آنرا تهیه کنم (بخرم یا دانلود کنم).
    - آنرا روی تبلت خود نصب کنم (در صورتی که فضای حافظۀ دستگاهم به اندازۀ کافی جا داشته باشد) .
    - آنرا اجرا کنم (نرم افزار خیلی کند اجرا میشه! کاش تبلتی می خریدم که سرعت پردازنده اش بیشتر از این بود).

راه دوم : استفاده از رایانش ابری! به سایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می رم و عکسم را ادیت می کنم.

سرویسهای متعددی برای رایانش ابری وجود دارد که در بخش بعدی این گفتار، به معرفی سرویسهای رایگان آن می پردازیم.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

دوستان بهترین gps افلاین برای ایپد چیه؟
    (چقدر این بخش تبلت سوت و کوره)
    خیلی app های مختلفی داره:Navigon , TomTom,... از بهترین هاشون هستند که همه نسخه middle east دارن ولی در ME اونها ایران جایی نداره. در نهایت باید از نقشه های گوگلی استفاده کنید که به صورت افلاین با همون Maps خود آی پد و به کمک یک app از cydia قابل دسترسی هستش... نرم افزار های cydia دیگه هم هستند مثلا xGPS .

13. این کاربر از M659 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان مدتیه که میخوام این سئوالو بپرسم ولی یادم میره.
    من مثلا برای برنامه فیلم 4-5 تا برنامه دارم.یا برای File ها 2-3 تا دارم.یا مثلا Doc Reader 3-4 تا دارم
    وقتی که فایلی را از اینترنت یا وایفای میگیرم مشترک نمیشه بین همه.مثلا یه فیلمو که با یکی از برنامه ها میگیرم توی برنامه دیگه نیستش.و فقط با اونی که گرفتمش میشه دیدش.
    یا برای فایلها و غیره.
    جایی نداره که کل فایلهای دیتابیس و هارد آیپدو بشه دید و هرطوری خواستیم ران کنیم؟
    iPad 2 - 64GB - 3G دارم

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •