مباركه
ايشالا كه موفق باشيد تو كارتون
چند وقت ديگه يه نقد كلي برامون بزار رو از تجربياتت و موفقيت هات اينجا بگو واسمون
مباركه
ايشالا كه موفق باشيد تو كارتون
چند وقت ديگه يه نقد كلي برامون بزار رو از تجربياتت و موفقيت هات اينجا بگو واسمون
چشم،توضیح میدم![]()
فقط فعلا گیر کردم روی خرید قطعات نمیدونم باید با کی همکاری کنم!
کاش یکی بیاد بگه چه کنم
ادیت:
نرم افزار و بازی هم جزو لیست هست و نیاز دارم
Last edited by golbehi; 12-02-2012 at 19:07.
من لیسانس نرم افزار دارم ولی یه جورایی دیگه دل ودماغ برنامه نویسی ندارم
می خوام برم تو کار ازاد یا هر چیزه دیگه
دوستم مهندس عمران تا حالا هم کلی اپارتمان و خونه ساخته
یه دفتر 50 متری هم دوستم داره که معمولی نه جای خیلی شلوغه نه جای خیلی پرت
می تونم با هاش شریک شم
کسی پیشنهادی نداره
سلام پسر ايراني جان
دستت درد نكنه واقعا زواياي پنهان اين كار رو برام روشن كردي دستت درد نكنه
كسي در مورد كار پوشاك اطلاعاتي داره كه نفعش چطوره؟؟؟
با تشكر
؟.....................
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تبریک
شما برای خریدن نرم افزار و گیم باید به شرکت های پخش اونها سر بزنید مثلا Darya soft , Pardis game و اونجا بصورت عمده خرید کنید تا کم کم ویزیتورها خودشون پیداتون کنن ، البته خودتونم میتونید دانلود کنید و بعد طبق سفارش مشتری گلچین کنید و براش رایت کنید ، یادمه توی پاساژ یاران این کار رواج داشت یکم غیر قانونی هم حساب میشه
دوست عزیز aria_electic_fars
خانومها یه ضرب المثل دارن که میگن بکش ولی خوشگلم کن
اما نه با لوازم ارزون قیمت ، هر ارزونی بی حکمت نیست ، لوازم آرایشی تاثیر مستقیم رو چشم ،پوست و و و داره پس فردا اگه مشکلی پیش بیاد شما باید پاسخ گو باشید و عذاب وجدانش بدتر از همه چیه
پس نباید دنبال جنسهای ارزون و برند های متفرقه برید سعی کنید جنسهاتون بیشتر کارهای مارک باشه و با قیمت مناسب بفروشید
فروش زیاد سود کم بهتر از فروش کم سود زیاده در سود کم مشتری هاتون مشتری دائمتون میشن و همونا براتون مشتری میارن
کاری که من تو مغازم میکنم دقیقا همینه
کاری که همه جای تهران گذاشتن 70من دارم 50 میدم
و خدارو شکر هم فروشم خوبه هم مشتریام کاملا راضین هم خودشون برام مشتری میارن
اگه انشاالله خواستید تو این کار بزنید این نکته رو فراموش نکنید که باید تو این کار سر رشته داشته باشید
کار پوشاک هم خوبه مخصوصا اگر لباس بچه باشه درد سرشم کمتره
DISTUR عزیز
اگر در این کار سر رشته دارید شک نکنید یکی از شغلهای پر درآمده
هر ماشینی بعد 50،60 هزارتا تسمه تایم میخواد ، بعد 20هزار تا روغن موتور میخواد ، لنت ترمز ، شمع و وایر ، تنظیم موتور .......
اینجور چیزا لوازم مصرفی هستند
خواه نا خواه طرف باید عوضشون کنه حالا یکم دیرتر یا زود تر
اگه دقت کرده باشید هیچ تعمیر گاهی خلوت نیست ، دست کم 2 تا ماشین تو نوبت داره
این شغل بیشتر فیزیکیه ، طرف جنسی که میخواد رو تهیه میکنه میاره پیش شما و بقیش دیگه دست شما رو میبوسه
و چه بهتر اینکه شما یه سرس قطعات رو خودتون داشته باشید هم سود سر قطعه میکنید هم نصبش
اگر کارتون خوب باشه مطمئن باشید سرتون همیشه شلوغه بی بازاری و محرم و صفرو عیدو غیر عید هم نداره
منم میشم اولین مشتریتون
در مورد ترستون هم حق دارید اما بالاخره باید از یه جا شروع کنید که ترستون بریزه ، اگه بخواید از جک و اینجور چیزاهم بترسید باید اینو عرض کنم که عمر آدم دست خداست از کجا معلوم منه کیف و کفش فروش یه کفش از تو ویترین نیفته تو سرم یا گیج گاهم ضربه مغزی نشم؟؟
موفق باشید.
بازاریاب وقتی میره جایی واسه بازاریابی اگه مورد توافق طرفین بود یا قرارداد مینویسن یا پیش پرداخت میگیرن.
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
دوستان کسی میدونه تو پروانه کسب مدرک تحصیلی رو درج میکنن یا نه؟
به گمونم که درج نمیکنن![]()
سلام
من ترانه 18 سال دارم
والا 20 و اندی سالمهدیپلم مکانیک دارم
ولی خب تا حالا عملی کار نکردم در حد عوض کردن واتر پمپو رادیاتو لنتو اینا
ولی موتورو کیربکسو جلوبندی از رو خود ماشین باز نکردم ء بازکردش تو گارگاه بود ما نیگاش ککردیم تو مدرسه
در مورد عینکو دستکش باهات موافقم اگه مشتری اوستا سوسول نگه خوبه فقط
اقا امروز رفتم اب رادیاتو کشیدم پوستم کنده شد هوا سرد دستا خشک دماغ بیرون
مغازه ام ندارم سرمایم هم تا 30 تایی هست
خواهشن درمورد واردات و گرون شدن بنزین هم بیشتر بگید اگه بنزین گرون شه کمتر ماشین میارن بیرون منو امثال من و بعدشم مثلا اول کاربرات بود بعد شد انژکتور و حالا هم که توربو داره میاد رو کار
خودم فکر میکنم مکانیکی بگیر نگیر داره یه مغازه 10 تا تو صف مشتری داره و یه مغازه روزی 1 مشتری اونم گزری
نیام 1 سال وقت بزارم اخرش بدبخ شم
اقا من میگم بیاید از شغلای زودبازده و پردرامد یه لیست بزارید تا هرکه بسته به سلیقش بتونه تصمیم بگیره نمونشو خودم میزارم ولی خب اینا قدیمی شده شما جدیداشو بگید
1- پرورش مرغ >قبلا 3 از 5 سود داشت الان 1.5 از 5
2- مرغ فروشی مثل بالایی بود دقیقا
3- موبایل فروشی اولش تو هر خیابونی یکی بود الان 10 تا کم مونده ایرانسل گوشی جایزه بده رو سیم کارتاش
4- ماشین سنگین 20 تومن بود سودش ماهی 2 تومن خالص الان شده 200 تومن سودش 1.5 خالص
5- پرورش قارچ 3 از 10 سود ولی الان دستگاهش اومده تو منزل 2 کیلویی خودت پرورش میدی
6- تاکسی سرویسالان هر نفری 2 تا ماشین داره یکی واسه مسافرت یکی واسه تو شهر
7- نش کش امبولانس خیابونا خلوت بود زود طرفو میرسوندی الان طرف 2 ساعت رفته اون دنیا شما هنوز تو پیچ اول اجیره هزارمی
8- خدمات کامپیوتری که مثل گوشی شده و باید قسطی کار کنی چکو ...
9- پیتزا ساندفیچ اونم زیاد شده مثل موبایلو کامپیوتر
خدایی انقدر فکر کردم مخم صوت داره میکشه مثل ادیسن مخم نداریم بتونیم یه چی شبیه برق بسازیم تو مسافرکشی پیکان گوجه ای 47 مونده افکارمون یکی کمک کنه![]()
Last edited by DISTUR; 14-02-2012 at 00:41.
یکی دوستان کمی در مورد این لوازم ارایشی توضیح بده .خرید جنس از کجا باشه.برای کسی که تجربه نداره از کجا شروع کنه.چو اشنایی که کمک کنه ندارم کسی هم مثلما پسر رو برای فرئوشندگی نمیاره که کار اونجوری یاد بگیریم
حدود سرمایه کل بین 40 میلیون هست
امکان تهیه جنس از مناطق مرزی و حتی دبی رو با کمترین هزینه و مشکل دارم
ارایشگر زن هم زیاد سراغ دارم که بیان برای خرید و مشتری که میشه ازشون در مورد جنس کمک گرفت .دوستات خوب نظرتاتون رو بدید.حدود درامد.هزینه های ثابت-عرف سود و زیانش-حجم خرید که جنسی فاسد نشه
جاهای مناسب خرید
محصولات چی باشه.
مالیات -هزینه دکوراسیون(هزینه طراحی نمیدم فقط مصالح و اجرا)
چقدر با این مقدار سرمایه درامد داره؟خلاصه همه چیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)