تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 555 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان این لوازم جانبی همزمان با گوشی عرضه میشه یا باید واسه اینا هم انتظار کشید؟

2. این کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض فروش 120 هزار Galaxy S II در مدت سه روز پس از عرضه آن در کره حنوبي

سامسونگ در مدت سه روز پس از عرضه گوشي Galaxy S II در کره جنوبي از رقم فروش شگفت انگيز 120 هزار دستگاه از اين گوشي خبر داد. با در نظر گرفتن تعداد 200 هزار دستگاهي که هفته گذشته پيش فروش شد مي توان در حال حاضر آمار فروش Galaxy S II را 320 هزار در نظر گرفت که به اين ترتيب آمار فروش آن از iPhone 4 در کره حنوبي فراتر مي رود.
    در بين اپراتورهاي کره جنوبي SK Telecom با فروش 65 هزار دستگاه بيشترين ميزان را به خود اختصاص داد و پس از آن اپراتورهاي KT 40 هزار و LG U+ 15 هزار دستگاه Galaxy S II به فروش رساندند. سال گذشته گوشي Galaxy S در سه روز اول عرضه خود در کره جنوبي تعداد 70 هزار دستگاه به فروش رساند.

4. این کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سامسونگ در مدت سه روز پس از عرضه گوشي Galaxy S II در کره جنوبي از رقم فروش شگفت انگيز 120 هزار دستگاه از اين گوشي خبر داد. با در نظر گرفتن تعداد 200 هزار دستگاهي که هفته گذشته پيش فروش شد مي توان در حال حاضر آمار فروش Galaxy S II را 320 هزار در نظر گرفت که به اين ترتيب آمار فروش آن از iPhone 4 در کره حنوبي فراتر مي رود.
    در بين اپراتورهاي کره جنوبي SK Telecom با فروش 65 هزار دستگاه بيشترين ميزان را به خود اختصاص داد و پس از آن اپراتورهاي KT 40 هزار و LG U+ 15 هزار دستگاه Galaxy S II به فروش رساندند. سال گذشته گوشي Galaxy S در سه روز اول عرضه خود در کره جنوبي تعداد 70 هزار دستگاه به فروش رساند.
    تکراریه
    در صفحه های قبلی زدن ....

6. 2 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه en8800gt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باورتون میشه قیمتش تو انگلیس 100 پوند ارزون شده!
    Mobile network O2 has reduced the price of a SIM free Samsung Galaxy S2 to under £400. O2 are offering the phone for
    £399, £100 less than online retailer Expansys.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by en8800gt; 08-05-2011 at 13:49.

8. 9 کاربر از en8800gt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض Samsung I9100 Galaxy S II 1080p video sample

سلام دوستان

ویدئوهای کوتاه زیر که با این گوشی گرفته شدن کیفیت خیلی خوبی دارند. خودتون ببینید:

کد:
    کد:
    کد:

10. 10 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    java scripts

پيش فرض

سلام من تازه عضو شدم
    این گوشی هنوز به ایران نرسیده؟

12. 2 کاربر از A S U S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

نه داداش هنوز این ورا خبری ازش نیست!

14. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

لا مذهب عجب دوربینی داره....شیطونه میگه خر شم هر چی دارم بده بره اینو بگیرم....خواب نذاشته برام

16. 2 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

10

لا مذهب عجب دوربینی داره....شیطونه میگه خر شم هر چی دارم بده بره اینو بگیرم....خواب نذاشته برام
    سلام دوست عزیز

زیاد دلتو خوش نکن من زنگ زدم به مایکروتل برای اطمینان چون چند جا شنیده بودم که میگفتن این گوشی تو ایران نمیاد.

سوال و جوابها

من:سلام

مایکروتل:سلام بفرمایید

من:ببخشید میخواستم بدونم اینکه میگن گالاکسی اس 2 تو ایران نمیاد درسته یا نه؟

مایکروتل:تقریبا درسته{اینو با خنده گفت حالا نمیدونم چرا}

من:چطور؟

مایکروتل:با تماسی که با سامسونگ داشتیم مثل اینکه سامسونگ دیگه نمیخواد از پنل super amoled plus تو گوشی هایی که تو خاورمیانه پخش میکنه استفاده کنه یعنی پنل گوشی هایی که تو ایران میاد میشه همون super lcd قدیمی خودمون....{یه جورایی شکه شدم }

من:چرا؟

مایکروتل:چون سامسونگ میگه این پنل های amoled تو خاور میانه طرفدار نداره و صرف نمیکنه که این پنل برای خاور میانه بزنه{به نظر من که سامسونگ یه جورایی داره خاور میانه رو میپیچونه اخه مگه میشه پنل amoled طرفدار نداشته باشه اخه واقعا که حرف چرندیه}

من:حالا اگه بخوام این گوشی رو با این پنل ها گیر بیارم باید چیکار کنم؟

مایکروتل:باید خوابشو ببینی{یه کم زیادی خودمونی شده بود فکر کنم}بعدش که یه کم خندید گفت که ما خودمون سامسونگ تحت فشار گذاشتیم که این گوشی با این پنل بیاد ایران باید ببینیم چی میشه ولی به احتمال زیاد به تعداد محدود وارد میکنیم این مدلو تو ایران.

من:حالا اگر شما نداشتید این مدلو باید از کجا گیر بیارم؟

مایکروتل:باید برید تو گوشی هایی که به صورت قاچاق وارد میشه دنبالش بگردید ولی ما تضمینش نمیکنیم و گارانتی هم نداره

من:ممنون از راهنماییتون امیدوارم این مشکل حل بشه و این گوشی با بهترین امکاناتش وارد ایران بشه؟

مایکروتل: ما هم امیدواریم و سعیمون رو میکنیم.

من:روز خوش

مایکروتل:روز شما هم خوش

خوب با این صحبتهایی که شنیدم فکر کنم باید دنبال گوشی های دیگه هم برم چون این گوشی کارش معلوم نیست تو ایران ولی حیف شدنمیدونم چرا هر گوشی خوبی که تو ایران میخواد بیاد اولش انقدر دردسر داره

بازم نباید امیدمونو از دست بدیم

موفق باشید
    Last edited by kissyou; 08-05-2011 at 18:07.

18. 7 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوست عزیز

زیاد دلتو خوش نکن من زنگ زدم به کامتل برای اطمینان چون چند جا شنیده بودم که میگفتن این گوشی تو ایران نمیاد.

سوال و جوابها

من:سلام

کامتل:سلام بفرمایید

من:ببخشید میخواستم بدونم اینکه میگن گالاکسی اس 2 تو ایران نمیاد درسته یا نه؟

کامتل:تقریبا درسته{اینو با خنده گفت حالا نمیدونم چرا}

من:چطور؟

کامتل:با تماسی که با سامسونگ داشتیم مثل اینکه سامسونگ دیگه نمیخواد از پنل super amoled plus تو گوشی هایی که تو خاورمیانه پخش میکنه استفاده کنه یعنی پنل گوشی هایی که تو ایران میاد میشه همون super lcd قدیمی خودمون....{یه جورایی شکه شدم }

من:چرا؟

کامتل:چون سامسونگ میگه این پنل های amoled تو خاور میانه طرفدار نداره و صرف نمیکنه که این پنل برای خاور میانه بزنه{به نظر من که سامسونگ یه جورایی داره خاور میانه رو میپیچونه اخه مگه میشه پنل amoled طرفدار نداشته باشه اخه واقعا که حرف چرندیه}

من:حالا اگه بخوام این گوشی رو با این پنل ها گیر بیارم باید چیکار کنم؟

کامتل:باید خوابشو ببینی{یه کم زیادی خودمونی شده بود فکر کنم}بعدش که یه کم خندید گفت که ما خودمون سامسونگ تحت فشار گذاشتیم که با این پنل بیاد ایران گوشی باید ببینیم چی میشه ولی به احتمال زیاد به تعداد محدود وارد میکنیم این مدلو تو ایران.

من:حالا اگر شما نداشتید این مدلو باید از کجا گیر بیارم؟

کامتل:باید برید تو گوشی هایی که به صورت قاچاق وارد میشه دنبالش بگردید ولی ما تضمینش نمیکنیم و گارانتی هم نداره

من:ممنون از راهنماییتون امیدوارم این مشکل حل بشه و این گوشی با بهترین امکاناتش وارد ایران بشه؟

کامتل: ما هم امیدواریم و سعیمون رو میکنیم.

من:روز خوش

کامتل:روز شما هم خوش

خوب با این صحبتهایی که شنیدم فکر کنم باید دنبال گوشی های دیگه هم برم چون این گوشی کارش معلوم نیست تو ایران ولی حیف شدنمیدونم چرا هر گوشی خوبی که تو ایران میخواد بیاد اولش انقدر دردسر داره

بازم نباید امیدمونو از دست بدیم

موفق باشید
    چقدر خونگرم بوده شماره ندادی بهش ولی 100 درصد قاچاق میاد ولی با چه قیمتی
    دوستدار شما یاشار

20. 4 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •