با تشکر از MH_fashisT عزیز.
لینک مستقیم eboot battlefield 3 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز داخل یه سایت دیدم لینک رو حالا باید بگردم در صورت پیدا کردن حتما ارائه میدم .شما از کجا میخوای دانلود کنی؟ حجمش چقدره؟
با تشکر از MH_fashisT عزیز.
لینک مستقیم eboot battlefield 3 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز داخل یه سایت دیدم لینک رو حالا باید بگردم در صورت پیدا کردن حتما ارائه میدم .شما از کجا میخوای دانلود کنی؟ حجمش چقدره؟
باسلام
من بر اثر یه کاری یه چند ماهی از ps3 دور بودم :(
اومدم ،میگن بازیای جدیدو دیگه نمیخونه ! :( :( :(
یکی بیاد بهم بگه تا چند وقت دیگه ه-ک جدید میاد و میشه بازیای جدیدو بازی کرد ؟
فقط خواهشا درست بگید
مثل xbox360 slim نباشه که بگن 10 روز دیگه ولی به ماه ها بکشه
لطف کنید با واقعیت اطلاع بدید
ممنونتون میشم
Last edited by afsos; 31-10-2011 at 17:58.
دوست من دو چند صفحه قبل رو بخون دقیقا به این موضوع پرداختیم
آخرین خبر اینه که تونستن بازی های خیلی جدید رو روی همونcfw3.55اجرا کنند پس باید منتظر باشی همه ی بازی ها دوباره قابل اجرا بشه
دوستان
دقیقا از چه باگی نفوذ میکنن ؟ منظورم هکر ها هستن . بعد باعث چه رفتاری تو ps3 میشه که بازی های کپی رو اجرا میکنه؟؟؟؟
در واقع این روش جدید از دیباگ های دانگلjb2استفاده کرده دقیقا نمیدونیم تو اون دیباگ چی بوده ولی باعث میشده فریم ویر های بالا روی3.55اجرا بشه و حالا با استفاده از همون دیباگ هاebootساختن
ممنون
میشه اصطلاح ها رو یکم توضیح بدی ؟ چون من تازه وارد جمع ps 3 شدم بخاطر همین تو باغ نیستم
ممنون![]()
آقا یون نسخه -- شده بازی Uncharted 3 اومده؟آخه من یارو بهم گفتش که میرم تو Map گیر میکنه
آیا fix بازی اومده یا نه؟ لطفا بگین که من بد جوری تو کفه بازی هستم
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
قا یکی به ما میگه که این بازی(Uncharted 3) کپی خور سالمش اومده یا نه؟
کسی هست اینجا کپی خورشو داره بازی میکنه؟اگه هست بگه که از کجا گرفته ما هم بخریم
دوست عزیز یخورده سرچ میکردی متوجه میشدی
من خودم بازی کردم تا اخرشم رفتم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کپیشو بازی کردی یا اورجینالشو؟
ایشون منظورشون کپی هست یه دوصفحه قبل تاپیک های مربوطه رو میخوندید مشکلتون حل میشد.
---------------------------------------------------
ebootدرواقع چیزی هست که باعث میشه بازیbootبشه یعنی همون بازی اجرا بشه.که تو بازی های جدید فریم ویر جدید میخواد ولی هکر ها دستکاریش میکنن و یهebootدیگه جایگزین میکنن تا رو فریم ویر3.55اجرا بشه(همون فریم ویر که کپی خور شده)
دیباگ هم والا ما تا آخرش خودمون هم نفهمیدیم چیه چون این هکرا کارشون رو بیرون نمیدن ولی اونجور که معلومه شاخه ای ازebootهست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)