تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 98 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 980

نام تاپيک: Hitman: Blood Money

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض قدم به قدم 1

خب اول اینکه میتونید مراحل رو هر طوری که حال میکنید تموم کنید تا سایلنت اساسین بشین ولی:1-هیچ شاهدی نباید باقی بمونهno witnesses2-هیچ مدرکی نباید باقی بمونه که شامل اسلحه و لباستون میشه(حتی لباس زیر!) چون بعد ها میتونن ردتون رو بگیرنno evidence3-نباید هویتتون کشف بشه یا پوششتون لو برهno covers blown4-هیچ تصویری از شما نباید روی دوربین های امنیتی ضبط بشه اگر هم شد برای اینکه خدای ناکرده فردا فیلم و سی دی تون روانه بازار نشه باید ویدیو تیپ های دوربین های امنیتی رو کش بریدno caught on camera5-شما فقط باید اهداف تعیین شده رو خودکشی کنید بعضی ها وقتی مرحله رو تموم میکنن هیچ موجود زنده ای نمیمونه!
    از اینها که بگذریم باید بدونید که خزیدن و مخفی کاری عامل موفقیت شماست و هیچ وقت تابلو بازی درنیارید در ضمن اگر یکی رو به سبک حادثه ای کشدید و جنازش پیدا شد ریت شما بالا نمیره(ایجاد حادثه به شرط عدم پیدا شدن جسد)
    خب فعلا ....
    Last edited by Kianoosh; 26-07-2008 at 23:28.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض قدم به قدم 1

مرحله:A Vintage Year
    شما در شیلی هستید و اهداف پدر و پسری محترم هستند که به شغل شریف تولید و توزیع مواد مخدر روی آوردند Don Fernando Delgado ,پسر بابا Manuel Delgado مراسم یه جشن برگزار شده که یه مشت مفت خور و شما در اون حاضرید در این مرحله ما فقط به وسایل معمولی نیاز داریم ولی اگه می خواین حمالی کنید هر اسلحه ای که دوست داشتید بردارید خب شروع شد:
    کمی به طرف چپ بچرخید و به سمت آشیانه هواپیما حرکت کنید شما باید عمارت رو دور بزنید و در جایی که یک کامیون خراب پارک شده (پشت عمارت) با یک نگهبان روبرو میشید از سبزه زارها و درختان سمت چپ استفاده کنید تا شما رو نبینه خب به نزدیکی یه آبشار رسیدید که یه راه شما رو پایین میبره(اگه نتونستید راه رو پیدا کنید از بازی بیرون بیاد و اون رو unistall کنید!) یه کارمند زحمت کش اون پایین داره سیگار میکشه خیلی نرم از بقلش بگذرید و به سمت آسانسور برید بعد پشت صخره نزدیک آسانسور قایم بشید تا یه کارمند دیگه بیاد واسه هواخوری و وقتی رفت به سمت نگهبان بخزید و با syringe sedative عملیات واکسیناسیون رو انجام بدید بعد سریعا جنازه محترم رو پشت جعبه های دورتر از آسانسور مخفی کنید تا اصلا معلوم نباشه بعد لباس(اگه خواستید اسلحه) رو بپوشید(نگران اون کارمند اولی هم نباشید اون چیزی که می کشید سیگار نبوده!) و با آسانسور به Drug Lab برید به سمت راست بپیچید و در رو باز کنید و به طبقه بالا برید و بعد اولین در سمت راست به وسط راهرو که رسیدید پله ها رو میبینید یه طبقه دیگه برید بالا اینجا خیلی مهمه یه نگهبان داره قدم میزنه و یکی دیگه جلوی در دولنگه هست به سمت چپ برید و کنار در انتهایی منتظر بمونید به طوری که pick lock آماده باشه و وقتی حواس هیچکدومشون نبود(اولی در حال دور شدن از شما و دومی اون ور رو نگاه میکرد) در رو باز کنید و تو بخزید .....
    Last edited by Kianoosh; 26-07-2008 at 23:49.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13 قدم به قدم 1

........به دلیل احترام به بزرگتر از بابا شروع میکنیم ایشون رو به یک منظره عالی نشستن و ویولن میزنن شما هم پشت پیانو برید تا پیانو بزنید! syringe poison رو آماده کنید و بعد از اتمام قطعه به گردن محترم تزریق کنید (البته یه راه دیگه هم هست که بگذارید بره لب بالکن اتاق بقلی و بعد هلش بدید(مال دوستان عشق حادثه) نگهبان هم خوابه مهم نیست پس از اتمام کار کل مسیر رو برگردید به Drug Labاز کنار میزها و مواد رد بشین(وسوسه نشیدها جنس خوب نیست!)تا به یه اتاق برسید که چندتا دریچه داره یکیش که تورفته درواقع یه دره بازش کنید و مستقیم به اتاقی برید که یه صندلی داره و پشت بشکه ها منتظر بمونید(در اون جعبه رو هم باز کنید لازم میشه!) گل پسر بعد یه مدتی میاد و سر میز مواد میزنه موقع خروج با سیم یا syringe poison دخلشو بیارید و بعد جسدشو تو جعبه بندازید تا خراب نشه(درشو هم ببندیدها!) بعد خیلی ریلکس کل مسیر رو به آشیانه هواپیما برگردید و لباس خودتون رو بپوشید (مراقب اون کارمند که با آسانسور میاد باشید) و به سمت هواپیما برید (کار مخدر که باشه همه نگهبانا خوابن!) و فرار کنید(escape)

اگه مشکلی نباشه شما سایلنت اساسین میشید البته قبلا هم گفتم راههای زیادی برای اتمام یه مرحله هست
    البته اینکه الان دارم اینا رو مینویسم چون تازه ارتقا دادم و میتونم بازی رو روون اجرا کنم و شاید بعضی از دوستان هم استفاده کنن در ضمن از یک سایت انگلیسی هم کمک گرفتم چه طور بود نظر بدید!؟

فعلا....
    Last edited by Kianoosh; 26-07-2008 at 23:49.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خوب بود دوست عزیز
    البته بقول شما این یکی از روش هاش بود
    بنظرم در مورد روش های دیگش هم بحث بشه خیلی خوبه مثلا من وقتی بازی شروع میشه دور میزنم و دنبال یکی از این نگهبان ها که کلاه سرشه میرم و تا یجایی که میره دم یه بلندی که پایین رودخونست بد میکشمش و لباسش رو میپوشم میندازمش اون پایین

تا راحت تر بتونم وارد قسمت های حساس بشم!

بقیه کار ها رو منم همینطور انجام میدم البته بعضی وقت ها اون دو تا نگهبان که کنار در های قفل شده هستن رو میکشم!!!
    فکر کنم صدا خفه کن داشته باشیم تو اون مرحله!

بازم ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

........به دلیل احترام به بزرگتر از بابا شروع میکنیم ایشون رو به یک منظره عالی نشستن و ویولن میزنن شما هم پشت پیانو برید تا پیانو بزنید! syringe poison رو آماده کنید و بعد از اتمام قطعه به گردن محترم تزریق کنید (البته یه راه دیگه هم هست که بگذارید بره لب بالکن اتاق بقلی و بعد هلش بدید(مال دوستان عشق حادثه) نگهبان هم خوابه مهم نیست پس از اتمام کار کل مسیر رو برگردید به Drug Labاز کنار میزها و مواد رد بشین(وسوسه نشیدها جنس خوب نیست!)تا به یه اتاق برسید که چندتا دریچه داره یکیش که تورفته درواقع یه دره بازش کنید و مستقیم به اتاقی برید که یه صندلی داره و پشت بشکه ها منتظر بمونید(در اون جعبه رو هم باز کنید لازم میشه!) گل پسر بعد یه مدتی میاد و سر میز مواد میزنه موقع خروج با سیم یا syringe poison دخلشو بیارید و بعد جسدشو تو جعبه بندازید تا خراب نشه(درشو هم ببندیدها!) بعد خیلی ریلکس کل مسیر رو به آشیانه هواپیما برگردید و لباس خودتون رو بپوشید (مراقب اون کارمند که با آسانسور میاد باشید) و به سمت هواپیما برید (کار مخدر که باشه همه نگهبانا خوابن!) و فرار کنید(escape)

اگه مشکلی نباشه شما سایلنت اساسین میشید البته قبلا هم گفتم راههای زیادی برای اتمام یه مرحله هست
    البته اینکه الان دارم اینا رو مینویسم چون تازه ارتقا دادم و میتونم بازی رو روون اجرا کنم و شاید بعضی از دوستان هم استفاده کنن در ضمن از یک سایت انگلیسی هم کمک گرفتم چه طور بود نظر بدید!؟
    نگهبان خوابه ؟ ممکنه بگی در چه level بازی می کنی ؟ درجه سختی بازی چیه ؟ من که بازی می کنم نگهبانه از 60 کیلومتری میاد دهنمو سرویس می کنه!!
    Last edited by nima_kiyaniyan; 27-07-2008 at 10:12.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نگهبان خوابه ؟ ممکنه بگی در چه level بازی می کنی ؟ درجه سختی بازی چیه ؟ من که بازی می کنم نگهبانه از 60 کیلومتری میاد دهنمو سرویس می کنه!!
    دوست عزیز

من روی بالاترین درجه سختی proبازی کردم و قدم به قدم رو نوشتم در این مرحله نگهبانی که در 1 متری هواپیماست و نگهبانی که تو اتاق don fernando delgado هست هر دو خوابن اگه شما با سرعت جلوشون بدوید یا تابلو بازی در بیارید بیدار میشن و بهتون مشکوک میشن(باری که کنار بار سلامتی شماست زرد میشه) و اگه شما لو بری یا جایی باشی که نباید باشه اول آبکشت می کنن بعد اسمتو می پرسن (بار قرمز میشه)

اگه هر نگهبانی از فاصله دور به شما مشکوک میشه بدونید یه جای کارتون میلنگه این راهنما کاملا تست شدست شما همه کارهایی که گفتم رو درست انجام میدی؟دقیقا توضیح بده مشکل کجاست؟سوالی بود در خدمتم

Last edited by Kianoosh; 27-07-2008 at 11:28.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله کاملا تایید میشه
    خواب هستن اونا

یکیش اونی که تو اتاق اون کسی که باید بکشیم و روی صندلی خوابیده
    یکی هم اونور کنار هواپیما که باید فرار کنیم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی برنامه win rar رو نداره

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

منم این بازی رو تموم کردم.هرکمکی خواستین بگم.تو قدم به قدم نوشتن و اینا کمک خواستین من هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من هم بازی رو تموم کردم ولی اخر بازی نمیمیره اگر موس و کیبرد رو فشار بدید به هوش میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •