--------------------------------------------------------------------------------
........به دلیل احترام به بزرگتر از بابا شروع میکنیم ایشون رو به یک منظره عالی نشستن و ویولن میزنن شما هم پشت پیانو برید تا پیانو بزنید! syringe poison رو آماده کنید و بعد از اتمام قطعه به گردن محترم تزریق کنید (البته یه راه دیگه هم هست که بگذارید بره لب بالکن اتاق بقلی و بعد هلش بدید(مال دوستان عشق حادثه) نگهبان هم خوابه مهم نیست پس از اتمام کار کل مسیر رو برگردید به Drug Labاز کنار میزها و مواد رد بشین(وسوسه نشیدها جنس خوب نیست!)تا به یه اتاق برسید که چندتا دریچه داره یکیش که تورفته درواقع یه دره بازش کنید و مستقیم به اتاقی برید که یه صندلی داره و پشت بشکه ها منتظر بمونید(در اون جعبه رو هم باز کنید لازم میشه!) گل پسر بعد یه مدتی میاد و سر میز مواد میزنه موقع خروج با سیم یا syringe poison دخلشو بیارید و بعد جسدشو تو جعبه بندازید تا خراب نشه(درشو هم ببندیدها!) بعد خیلی ریلکس کل مسیر رو به آشیانه هواپیما برگردید و لباس خودتون رو بپوشید (مراقب اون کارمند که با آسانسور میاد باشید) و به سمت هواپیما برید (کار مخدر که باشه همه نگهبانا خوابن!) و فرار کنید(escape)
اگه مشکلی نباشه شما سایلنت اساسین میشید البته قبلا هم گفتم راههای زیادی برای اتمام یه مرحله هست
البته اینکه الان دارم اینا رو مینویسم چون تازه ارتقا دادم و میتونم بازی رو روون اجرا کنم و شاید بعضی از دوستان هم استفاده کنن در ضمن از یک سایت انگلیسی هم کمک گرفتم چه طور بود نظر بدید!؟