تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 303 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

led 40D5500 خريدم ، براي تنظيم گيرنده ديجيتال به منوي مخفي رفتم و firmware رو هم آپگرد كردم به 1012.1 . اما الان ديجيتال كه پيدا نميكنه ،كانالهاي آنالوگي رو كه قبلا ميگرفت هم نميگره. استراليا و سنگاپور و asia\d و ed-iran رو هم بدون نتيجه موفق تسط كردم .ممنون ميشم از راهنمايي

دوست عزیز این مدل سامسونگ گیرنده دیجیتال نداره و فقط منوی سرچ دیجیتال رو داره
    به خاطر همین نمیتونی شبکه های دیجیتال رو بگیری

داره خودمونی میشه sagedmo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام عزیزان.من امروز یه 46d6600 گرفتم.و وب بروزرش رو چک کردم و تو چند تا سایت رفتم(yahoo msn google) و خود تلویزیون وقتی وصل شدم به اینترنت چند تا نرم افزار دانلود کرد. حالا سوالم اینه که منظور شما دقیقا از فعال کردن اینترنت چیه؟ یعنی الان اینترنت من فعال نیست کامل؟(البته تو قسمت samsung apps نمیره و ارور میده.لطفا من رو راهنمایی کنید.من اهوازم.میتونم شبکه های دیجیتالی رو دریافت کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ال اي دي سري پنج D ايران و ساير كشورها بجز مالزي همه گيرنده ديجيتال دارند. الان كه از خير ديجيتال گذشتم و اگر دوستي محبت كند و از منوي مخفي D5500 صفحه زير عكس بگيرد ممنون ميشوم.چون الان تلويزيونم رو به مانيتور تبديل كرده ام.گيرنده آنالوگ رو هم از كار انداخته ام .
    Option
    control>sub option
    hotel option
    Last edited by RESOMETI; 24-08-2011 at 12:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض ؟؟؟؟

سلام
    اگه كسي بتونه جواب amir_amd رو بده ممنون مي شم
    منم همچين مشكلي رو دارم
    البته Eco رو وقتي در تنظيمات خاموش مي كنم (نه منوي مخفي) اتفاق خاصي نمي افته
    --------------------------------------------------
    جوابي نبود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض ؟؟

مدل تلوزيون من 40D5000 سامسونگه
    من هم با كاليبره كردن AV تصويرم سياه شذه، با تغيير White Balance يكم بهتر شده ولي در منويAD/WB Resault كه دقيقا منوي بالاي وايت بالانس هست، 2 تا گزينه اول رو كه تغيير دادم نور صفحه ام ok شد.
    حالا خواهشم از دوستاني كه تلوزيون هم مدل منو دارن اينه كه لطفا از منوي AD/WB Resault شون عكس بگيرند و به اشتراك بزارند تا اعداد دقيق رو وارد كنم
    خيلي ممنون
    -----------------------------------------------------------------------------
    دوستان جوابي نبود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    من C8000 دارم 55 اینچ البته پارسال آذر ماه خریدم .وقتی تو سرچ کانال های دیجیتال میرم رو فرکانس 31 و 37 و 43 کمی صبر میکنه حدود 15 ثانیه ولی کانالی اضافه نمیکنه میخواستم بدونم کار خاصی باید انجام داد یا نه ؟
    البته من از منوی مخفی دیجیتال رو فعال کردم حالا نمیدونم تنظیم رو اشتباه انجام دادم یا کلا گیرنده دیجیتال نداره البته اون مکث منو متقاعد کرده که گیرنده دیجیتال داره حالا از دوستانی که این مدل رو دارند و دیجیتال رو میگیرند اگر تنظیمات تلویزیون شان رو بگن ممنون میشم .
    با تشکر

داره خودمونی میشه DANCE6410's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

8

مدل تلوزيون من 40D5000 سامسونگه
    من هم با كاليبره كردن AV تصويرم سياه شذه، با تغيير White Balance يكم بهتر شده ولي در منويAD/WB Resault كه دقيقا منوي بالاي وايت بالانس هست، 2 تا گزينه اول رو كه تغيير دادم نور صفحه ام ok شد.
    حالا خواهشم از دوستاني كه تلوزيون هم مدل منو دارن اينه كه لطفا از منوي AD/WB Resault شون عكس بگيرند و به اشتراك بزارند تا اعداد دقيق رو وارد كنم
    خيلي ممنون
    سلام
    منم همین بلا سرم اومده
    حدوداً تونستم برش گردونم به قبل اما اون کیفیت اولس خودش نمیشه
    واقعا اگه کسی میتونه عکس بگیره همین جا بذاره
    جداً ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان برای آپدیت C8000 از لینک زیر اقدام کردم .فعلا در حال دانلود فرمیور هستم
    میخواستم بدونم ، من TYPE تغییر داده بودم و نمی دونم اصلیش هم چی بود ! حالا مشکلی پیش نمیاد

در کل با استفاده از لینک زیر آپدیت کردن برای C8000 یکی هست یا سری ساخت و کشور منتاژ کننده تو فرمیور فرق میکنه؟؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من تی وی 6200 دارم من نمی دونم توی منوی مخفی کدام گزینه را اشتباهی زدم که تی وی فقط روشن خاموش می شود کنترلش هم روی تی وی کار نمی کنه اگر راه برای ریست کردنش هست لطف کنید مرا خواهشن راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

14 led 6200

سلام خسته نباشید همه دوستان
    من تی وی6200دارم که باوارد شدن به منوی مخفی شدن ومقداری تغییرات هر 10 سانیه یک بار خاموش وروشن می شود کنترلش هم روی تی وی کار نمی کنه لطفا کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •