من از نمایندگی شهرمون پرسیدم گفت اگه سینما خانگی رو نخایم50-60 تومن زیر قیمت فروش خودش!!! برمیداره...
نمیدونم این کارش قانونیه یا نه ولی خیلی دوست داشتم میشد به جایی شکایت یا اقلا اعتراض کرد...
من از نمایندگی شهرمون پرسیدم گفت اگه سینما خانگی رو نخایم50-60 تومن زیر قیمت فروش خودش!!! برمیداره...
نمیدونم این کارش قانونیه یا نه ولی خیلی دوست داشتم میشد به جایی شکایت یا اقلا اعتراض کرد...
سری C5000 آنتن دیجیتال دارن ؟
امکان ضبط وجود داره؟
دوستان کسی تونسته pvr رو توی 6920 فعال کنه؟ همون ظبط تصاویر منظورمه؟ very important . tnx
سلام دوستان من میخوام یه d7000 سامسونگ بگیرم به نظر شما :
1- فرق بین UAD7000(مدل آسیایی)موجود دربانه وD7770 (نمایندگی سام سرویس)وUED7000(مدل اروپایی)چی هست؟
2- آیا با مدل اروپایی میتوان سیستم دیجیتال ایران را تماشا کرد؟
3- آیا مدل آسیایی UAD7000تیونردیجیتال داره ؟(تو بعضی از سایتها که به انگلیسی نوشته بود نداره) اما مدل جایگزین ایرانی D7770درسایت سامسونگ ایران نوشته داره
4-از مدلهای D7770و UAD7000 وUED7000 کدامیک کنترل تاچ اسکرین (دارای صفحه نمایش) را دارند؟کدامیک wifi دارند؟
5-من به تازگی گوشی galaxy s2خریده ام .میخوام بتونم با گوشی با tv ازطریق wifi ارتباط برقرار کنم .با کدامیک از مدلهای بالا میتوانم ؟ از اساتید محترم میخواهم زودتر مرا راهنمایی کنند.
تمامی این مدل ها دارای وای فای درونی هستند و با گوشی تون می تونید از طریق all shair ارتباط برقرار کنید درباره کنترل تاچ نمیشه مطمئن بود اوایل قرار بود داشته باشه بعد گفتند نداره و جدیدن باز تو تبلیغات میزنه که داره اون رو باید موقع خرید مطمئن شدید چون تا جایی که من می دونم هنوز بطور گسترده پخش نشده و نمیشه کانل مطمئن بود کنترل داره یا نه اما در کل با توجه به قیمت های بانه فکر کنم صرفه توخرید از همین تهران و با گارانتی باشه .
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه ؟![]()
دوستان تو رنج قیمت 1200000 تا 1500000 چه مدلی را پیشنهاد می کنید . هم led معمولی و هم 3d . اصلا اون قدر تفاوت قیمت دارن که led معمولی بگیریم؟
سلام دوستان من میخوام یه d7000 سامسونگ بگیرم به نظر شما :
1- فرق بین UAD7000(مدل آسیایی)موجود دربانه وD7770 (نمایندگی سام سرویس)وUED7000(مدل اروپایی)چی هست؟
2- آیا با مدل اروپایی میتوان سیستم دیجیتال ایران را تماشا کرد؟
3- آیا مدل آسیایی UAD7000تیونردیجیتال داره ؟(تو بعضی از سایتها که به انگلیسی نوشته بود نداره) اما مدل جایگزین ایرانی D7770درسایت سامسونگ ایران نوشته داره
4-از مدلهای D7770و UAD7000 وUED7000 کدامیک کنترل تاچ اسکرین (دارای صفحه نمایش) را دارند؟کدامیک wifi دارند؟
5-من به تازگی گوشی galaxy s2خریده ام .میخوام بتونم با گوشی با tv ازطریق wifi ارتباط برقرار کنم .با کدامیک از مدلهای بالا میتوانم ؟ از اساتید محترم میخواهم زودتر مرا راهنمایی کنند.راستش من کمی گیج شدمتیونر دیجیتال ای مدلها چی؟؟
D7000 بگیر.
کنتراست و دقت نوردهی و هرتز بهتر داره. حیفه بخاطر 170 تومن ناقابل برید D6960 بگیرید.
صد در صد d7770 بهتر است و ارزش اختلاف قیمت بیش از این را دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)