دوستان گرامی :
لطفا احترام همدیگه رو رعایت کنید /
اختلاف نظرهای شخصی رو هم لطفا از طریق پروفایل یا پیغام خصوصی حل و فصل کنید تا محیط مشاوره محور تاپیک به سمت و سوی دیگه ای نره /
ممنون از توجه و همکاری شما .
دوستان گرامی :
لطفا احترام همدیگه رو رعایت کنید /
اختلاف نظرهای شخصی رو هم لطفا از طریق پروفایل یا پیغام خصوصی حل و فصل کنید تا محیط مشاوره محور تاپیک به سمت و سوی دیگه ای نره /
ممنون از توجه و همکاری شما .
اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه لطفا
سلام دوستان برای ته ریش گذاشتن چه ماشینی خوبه؟ موزر بهتره یا ماشین های اصلاح دیگه؟ تفاوتشون در چیست؟
من 2 3 هفته هست که دارم تحقیق می کنم ولی چیزی عایدم نشد چون نمیشه به حرف دیگران و ریویوها اکتفا کرد چون پوست و مو در افراد متفاوته و ممکنه این ریش تراشی که منو راضی کرده رو صورت شما جواب نده
من خودم بین مدل hs8420(همون مدلی که شما گفتین البته بدون خط زن به نظرم نمی ارزه 90 تومن به خاطر یه خط زن پول بدم) و سری فوق حساس گیر کردم
مدل rq1260 به نظرم بهتره چون از تکنولوژی جدیدتری برخوردار هست:
1)تیغه های چند منظوره با ترکیب سه نوع فن آوری مختلف روی تیغه که عبارتند از:
- شکاف برای قطع کردن موهای معمولی
- کانال برای موهای بلند و خوابیده
- سوراخهای ریز برای ته ریش های کوتاه
2)تیغه های اصلاح Gyro Flex 3D با منطبق شدن برروی پستی و بلندی های صورت نیاز به فشار دادن ریش تراش روی صورت را به حداقل می رسانند.
دوست عزیز شما چه مدل هایی از فیلیپس داشتید که اذیت شدید؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم نمی خوام پولمو دور بریزم
Last edited by milad_heartsick; 19-12-2011 at 00:12.
من دستگاه فیلیپس QC5550 رو خریدم. دو نوع تیغه داره. می خواستم بدونم که در هر دو حالت دستگاه ضد آب هست یا نه؟ چون وقتی تیغه ای که سرش به شکل دو تا استوانه هست رو نصب می کنم لبه هاش کاملا به دستگاه می چسبن اما به اون یکی تیغه یکم مشکوکم.
در کل ضد آب بودن این دستگاه چجوریه و به کدام قسمت ها نباید آب وارد بشه؟
در ضمن در حالتی که از تیغه استوانه ای شکل استفاده کنیم واقعا از ته میزنه.عالیه.
سپاس
![]()
برای ته ریش گذاشتن بهترین ماشینهای اصلاحو فیلیپس میزنه من خودم هم موزر دارم هم فیلیپس مدل QC5170.یکی از بهترین ماشینهای اصلاحه که تا حالا دیدم.حرف نداره البته همین مدل QC5550 که دوستمون عکسشو گذاشتن هم خیلی خوبه بستگی داره چقد میخواید پول بدین
من مدل HQ7320 داشتم که یادمه خریدمش 85 تومن.الان نمیدونم گیر میاد یا نه ولی مزخرفترین ریش تراشیه که تا حالا دیدم به هیچ وجه نمیتونستم یه روز در میون ریشمو اصلاح کنم چون زیر گلو رو خوب نمیزد باید اینقد میکشیدی که قرمز میشد.درد میگرفت و بعد جوش میزد خیلی مسخره بود واسه همین یه ژیلت فیوژن خریدم و ریش تراشو انداختم گوشه اتاق الان هم پاناسونیک خریدم خیلی خیلی ازش راضیم.
من یکی این مدلو نداشتم و درست نمیدونم چطوریه ولی اینو میدونم در هر دو حالت باید بشه سر دستگاه رو شست و اینو میدونم که قسمت دسته ماشینو نباید زیر آب برد.وقتی سر فویلو میذارین روی دستگاه وقتی بخواین موهای توشو بریزین دور جدا میشه فویلش؟
1260 هستش و برای پوست های حساس
تفاوت خاصی در عملکرد نیس فقط بقیشون اون سنگینی نیم کیلویی موزر رو ندارن....
منم همین مدل رو دارم در کل شما 2 تا شونه برای کوتاهی مو داری که اونا ضد آب نیست.
و یکی هم برای سه تیغ کردن که همون استوانه ای هست و کاملا ضد آبه البته من ترجیح میدم در حالت خشک اصلاح کنم و البته بعد از هر اصلاح تمیزش میکنم....رو فویلش هم جداگونه آب ولرم میریزم.....و باهاتون موافقم کیفیت اصلاح خیلی خوبه...(تو چشم هر کسی که مخالفه)
مرسی دوست عزیز
این 1260 برای پوست حساسه.درسته؟
پس این کول اسکین برای چه پوستیه؟
خواهش می کنم
واسه پوست خاصی طراحی نشده نقطه قوتش اینه که میشه زیر دوش(کاملا ضد اب) هم استفاده کرد و با فشار یه دکمه ژل خنک کننده و ضد اصطکاک از وسط تیغ هاش بیرون میاد
Last edited by milad_heartsick; 19-12-2011 at 21:18.
داداش یعنی الان من 1260 بگیرم؟؟؟
قیمتش چنده؟
ممنون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)